Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Benady
Vse lepo in prav. Jaz bom sel pa kar jutri na neuradni trening, ker sem opazil, da fanaticnim tekacom glede ocene klanckov ni za zaupati :wink: . Nazadnje sem naletel na mino na Mosenjskem teku, ko se je takoj po startu proga postavila pokonci :cenz: ... :P
 many
ne, klanci res niso hudi na tej progi...je pa treba malo gležnje popazit, saj je prva polovica precej razgibana...se vidimo v Bohinju...upam, da bo vreme ok...

PS...par let me ni bilo na tem teku...upam, da so se Bohinjci do sedaj že naučili, da je treba pašto tudi malo posoliti... :D
 Benady
ja....razgibana bo kar prava beseda.....pol potke na severni strani sestavljajo skale in korenine, pa ene dva hudournika se precka :roll: ...pri kampu ukanc sem se malo izgubil, pa sem sel kar skozi kamp...pol ko si 1x na potki nazaj, je pa bols - ampak tam ti zacne sonce zgat na betico...no ja, nameril sem malo manj kot 11km... cas pa..hm..saj, cas je relativen, a ni? :oops: No, uro in deset minut.

Pa se nasvet: pridite pred deveto uro, saj parking-fantje takrat se srebajo kofetek in posledicno parkiras zastonj. Hvala Boh'n'!
 klavdija
Vlajko, tvoja fotka z ozadjem neše čudovite Soče naju je prepričala, da se odzoveva vabilu na vaš konec... Z možem sva se prijavila in plačala, le še varstvo morava dobiti! Verjetno ne bova ravno zgodnja in upam, da naju bo čakal še kakšen parking.
Lep dan.
Uporabniški avatar
 Vlajko
klavdija napisal/-a:.... Vlajko, tvoja fotka z ozadjem naše čudovite Soče ....

Hmmmm, Soča je resnično ena najlepših rek, kar sem jih videl v življenju. :D :D Tako, da moj "portret" kar malo (ali pa zelo) kazi to idilo.... :shock: :oops:

Klavdija, veseli me, da se bomo srečali v Bohinju. :D Če bo še vreme v nedeljo lepo, obvezno vzemite s seboj kopalno opremo, saj se jezero kljub slabemu vremenu zadnje dni še vedno drži na solidnih 21°C, malo se bo pa še segrelo.... :roll: :wink: .
 aleksander
Do sedaj sem bil v Bohinju z družino na treh tekih in vedno smo se vračali zadovoljni, zato pridemo tudi letos,ko pa ne bomo več, pa nas pač ne bo :wink: :wink: Pri parkiranju sem do sedaj zmeraj prišel dobro skozi in upam da ne bom letos plačal še za nazaj :twisted: ....

LP
Uporabniški avatar
 Učenec
Saj ni tako velike razlike med 12 in 8 km oz. 8 in 12 km.
Pri 12 pač tečeš malo dlje časa, važno je da tečeš, če pa malo pohodiš vmes, ti pa nihče ne bo štel v zlo.
:D
Uporabniški avatar
 Učenec
kebrček napisal/-a:A se mogoče da zvedeti, koliko je dolga proga, glede na to, da eni pišejo, da lani ni bila 12km ampak samo 8km (neka skrajšana varianta.) Res me zelo zanima, ker če je samo 8km grem, drugače si pa še ne upam.

Saj ni tako velike razlike med 12 in 8 km oz. 8 in 12 km.
Pri 12 pač tečeš malo dlje časa, važno je da tečeš, če pa malo pohodiš vmes, ti pa nihče ne bo štel v zlo.

Tole sem pravzaprav mislu
Uporabniški avatar
 Učenec
Ja kar se pa proge tiče, sem pa imel slabo izkušnjo. Zvil sem si gleženj na potki po gozdu na korenini ali kamnu, ne vem več, sem pa imel dolgo rehabilitacijo, tako da previdnost in dobro ogrevanje ni odveč.
 many
bi pa lahko malo ažurirali seznam prijavljenih na http://www.novice-extreme.com/

sem se prijavil že v nedeljo popoldan, pa še sedaj ne vem ali je prijava sprejeta ali ne....imajo seznam še od nedelje...sem prijavil še druge, pa bi bilo malo nerodno, če se v Bohinju izkaže, da nas niso registrirali...
 Uri
many napisal/-a:bi pa lahko malo ažurirali seznam prijavljenih na http://www.novice-extreme.com/

sem se prijavil že v nedeljo popoldan, pa še sedaj ne vem ali je prijava sprejeta ali ne....imajo seznam še od nedelje...sem prijavil še druge, pa bi bilo malo nerodno, če se v Bohinju izkaže, da nas niso registrirali...

Kje pa najdem seznam prijavljenih na tej spletni strani? Vse sem preklikala, pa ga nisem našla.
Komaj že čakam na ta tek...
Uporabniški avatar
 bosin
Seznam bo osvežen danes zvečer. Zadnje dni namreč število prijavljenih raste bistveno hitreje kot do sedaj...
Do sedaj pa ni bilo primera, da bi se kdo prijavil, pa ga potem ne bi bilo na spisku, torej, brez bojazni..
Povezavo na seznam najdete na strani Novice&obvestila
 many
ja, lepo, smo se našli na seznamu...

sicer pa...ne vem, če so podatki pravi, ampak na seznamu prijavljenih je 8 mulcev z letnico rojstva 1920 :!: :!: :!: ...moje spoštovanje, gospoda :D
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Huda konkurenca bo to 1920 let., sploh ne vem, če se bom pojavil. Toda bom se potrudu in prišel, a 85 letnikom se pa klanjam :cast: :cast: :cast: !

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA