Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No če je to prvi maraton se jest pridružim TICITRKAČICI da skupaj tečemo . A VAŽI.

:oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tudi jaz pridem v Logarsko. Zaradi precejšnjega števila tekem, ki jih še planiram v tem letu, se bom udeležil le teka na 16 km.

Torej, vidimo se v Lučah, za tiste ki greste na ta kratko. Potem, v cilju, bomo pa še kakšno analizo zorganizirali.

Lep tek želim, pa čim manj žuljev!

MatjazV
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No po dolgem premisleku sem se odločil v Lučah pojaviti se na startu do Logarske me bo delilo celih 17km upam da bo šlo.

Se bom potrudil.
 dragons
ero napisal/-a:........... Dragons pa bo verjetno službeno zadržan, žal :cry:

Hi hi hi :D so me spustl v službi.
No še en kandidat za celo traso.Je treba ponovit lanskoletne občutke.

Banda tekaška se vidimo ob 6.oo v Celju na skupinskem slikanju.Ja pa da ne bi kdo manjkal na cilju na after partyju.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

vabim vas na zadnji trening pred Logarsko - danes ob 18h na holmerjevi stezi pri ljubljanskem ŽAKu. načrt je 10km v tekmovalnem tempu Logarske, torej 6:00 ali še počasneje :)

mimogrede - za tiste, ki ste naročili flise - če mi pravočasno sporočite, da pridete na holmerja, bom imel s seboj vaše flise. velja tudi za tiste,ki še niste prevzeli dresov...
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
dragons napisal/-a:

No še en kandidat za celo traso.Je treba ponovit lanskoletne obèutke.

Banda tekaška se vidimo ob 6.oo v Celju na skupinskem slikanju.Ja pa da ne bi kdo manjkal na cilju na after partyju.

Ja do cilja in do SMB tušev bom najprej moral priti da razmišljam o kakšnem party-ju? Ko bom vihtel zatrdele noge in z glavo štel vsak korak na najbolj kritiènem delu ( èe mene vprašaš po Ljubnem mi je vse kritièno ) bom težko razumel kaj to pomeni "after-party" zato pa bo nedeljska regeneracija pravi eksploziv
( sorry samo poskusam visualizirati situacijo da bom cimbolj skromen in moder zjutraj na startu ).
Uporabniški avatar
 matjaz
dragons napisal/-a:

No še en kandidat za celo traso.Je treba ponovit lanskoletne občutke.

Dragos, sem vesel da ti je uspelo. se vidimo. malce bomo trpeli, ampak ni BLEMA, kot pravi Ero.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

NO končno sem 100 procentna da grem , res je dolga razdalja za mene ampak se bom potrudila po svojih močeh. Pa mal bom hodila vmes da mi bo lažje.

:oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 MABE
Se vidimo v Logarski :lol: :toast:
 maraton 100
Živjo!
Tudi sam se vam bom pridružil na poti v Logarsko, po vsej verjetnosti v Lučah. Hahaa :oops:
Malo pa bom tudi pokukal na vmesnih postajah,da vidim kako se razvija tek.
Vsem udeležencem želim prijeten tek ,da se vam izpolnijo sanje!
Vidimo se v Logarski. :P :P
Srečno,Stane
Uporabniški avatar
 Jereb
Lep pozdrav vsem na forumu:>
Kot vidite sm nov tuki gor, sem pa redno prebiral vaše pogovore, ki so vcasih prav koristni...zato sem se odločil da tudi sam kakšno kdaj pa kdaj rečm...drgač se bom tudi sam udeležil maratona v Logarski. (42km)...Pa me zanima predvsem, če obstaja kje bolj natančen profil proge kot ga poznamo...prosim za pomoč...
pa kar tako naprej...
Uporabniški avatar
 janezpr
Živjo,

Ja prroga je v povprečju na gor. Za maraton kr mal preveč, ampak z malo več truda tudi gre.
Jaz grem tudi na 42, pa se vidimo.

Lep pozdrav vsem, in prijeten tek :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 MABE
Vam bo Drobnič tempo držal......ha,ha,ha :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 janezpr
Ga bomo kr naprej spustl, pa šli po svoje.....ha,ha,ha :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA