Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No adrian ne mislit sam na :beer: , mislim da denar lahko porabiš na slovitih kremšnitah.
Kustus me pa že nismo strošek, kaj :?: bi brez nas, brez nas bi samo :beer: :toast: :piti: .

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nazadnje spremenil Nadj@, dne 13 Sep 2005, 07:47, skupaj popravljeno 1 krat.
 janezk
Matr sm vam fouš, k bote uhka šli laufat okol jezera.
Tud sam mislu it, pa so nam na šiht glih v zboto zapone prskrbel en seminar. :evil:
Pa kaj voč, bom pa udrugo pršu.
No, fajn bodte pa dobr laufejte. :wink:
Uporabniški avatar
 Lucifer
Včeri sm plaval na Bledu in voda je super (20st.), če bo do konca tedna lep vreme ne pozabte kopalk!!
Uporabniški avatar
 tekačica
Lucifer napisal/-a:Včeri sm plaval na Bledu in voda je super (20st.), če bo do konca tedna lep vreme ne pozabte kopalk!!

Ja, bi vzela kopalke s seboj, pa me je sram k mam na kolenih pa na komovcu strgane :oops: :oops: :D
Uporabniški avatar
 M_ap
Fotr napisal/-a:M_ap, kje si!

Evo mene po pol leta se spet javljam. Nism tekel že od konca februarja, ampak morda pridem, sem pa drugače v formi :wink: Ampak malo bolj druge nožne mišice delajo :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
tekačica napisal/-a:... bi vzela kopalke s seboj, pa me je sram k mam na kolenih pa na komovcu strgane ...

Bikinke oblec' pa nam kolenčka in komolčke pokaži. :wink:

M_ap, welcome back, to naš boš sesul. :D :wink:
Uporabniški avatar
 MABE
Če bo vsaj približno dobro vreme pridem tut jaz. Prvič se bom prijavil za :TF)

Po teku mi pa bolj tekne :beer: kot pa kremšnite(saj so dobre, ampak....)
Uporabniški avatar
 lojzeP
MABE napisal/-a: Prvič se bom prijavil za :TF)

a tko to prav`š - da nis službe menou slučajn - čak mal, bom kustusa uprašu :?:

zelo pohvalno Matej :clap: - pade runda iz tega naslova JUTRI :idea:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MABE napisal/-a:Po teku mi pa bolj tekne :beer: kot pa kremšnite(saj so dobre, ampak....)

Samo :beer: hitreje steče po grlu, kot pa kremšnita :lol: !Pa še usta niso tako hitro suha kot po kremšniti :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no vidim da mi sledijo neka vprašanja in sem že nestrpen kaj to bo ali bom sploh znal odgovoriti ipd.

:oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 tekačica
Vlajko napisal/-a:
tekačica napisal/-a:... bi vzela kopalke s seboj, pa me je sram k mam na kolenih pa na komovcu strgane ...

Bikinke oblec' pa nam kolenčka in komolčke pokaži. :wink:

M_ap, welcome back, to naš boš sesul. :D :wink:

Sej sem mislila na bikinke. Kaj pa drugega...drugih kopal sploh nimam. No pa kot sem zgoraj omenila so strgane na kolenih in na komovcu... :wink: (sej ne no...cele so in še skoraj nove)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

DRUGAČE PA ČE SO FEJST STRGANE DAŠ LAHKO GOR KOLENČNIKE IN KOMOLČNIKE PA SE NAU NČ VIDL.

:P :P :P
Uporabniški avatar
 tekačica
kustus napisal/-a:LP

DRUGAČE PA ČE SO FEJST STRGANE DAŠ LAHKO GOR KOLENČNIKE IN KOMOLČNIKE PA SE NAU NČ VIDL.

:P :P :P

Še dobro da so samo na kolenih strgane...kaj bi bilo če bi bile kje drugje... :shock: malo više???
:lol: :lol: :lol: nevem nevem. Nič ne morem obljubiti. Če bo le vreme in zdravje dopuščalo pridem v bikinkah...v ta oranžnih.
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no to je dobr da so oranžne a ni mi jasno da se govori sam o bikinkah in nič o komolčnikih in kolenčnikih.
Uporabniški avatar
 tekačica
kustus napisal/-a:lp

no to je dobr da so oranžne a ni mi jasno da se govori sam o bikinkah in nič o komolčnikih in kolenčnikih.

Manj imaš na sebi manj je opazna črta med delom telesa ki ogori in tistim ki ga zakrivajo kopalke :twisted:. Pa, če si manj oblečen, še kakšen pogled več ujameš... :shock: (kolk sm jest pokvarjena :roll: :wink: )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA