Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 INOT
runner napisal/-a:INOT jaz bom 24ga na Terry Foxu (10:00 mestni park) ... in ker je Kalvaria blizu bom se stopnice probal ... a to steje?
:-/

Kot smo že napisali,vsak,ki bo prišel in vsaj (četudi počasi) prehodil stopnice dobi medaljo,bogato nagrado in majico. :D In to vse zastonj.
Uporabniški avatar
 lojzeP
a smo tisti, ki smo se šli ander cover varianto tudi upravičeni do majčke :oops:
Uporabniški avatar
 INOT
lojzeP napisal/-a:a smo tisti, ki smo se šli ander cover varianto tudi upravičeni do majčke :oops:

a a ni tu odstopanja!Pa neke gorenjske finte :evil: Ok saj vem,da je bencin drag,pa se boste verjetno že našli za eden avto vsi skupaj
:?:
Lojze vedi nekaj.Huda zima bo.Dosti snega.Mrzlo. :oops:
Majčka bi znala prav priti.Pa med nagradami bo veliko hrane.Tudi ozimnica!!!!samo treba bo v Maribor prit,pa malo sreče imet...
Uporabniški avatar
 tomaz ny
__Maja__ napisal/-a:
tomaz ny napisal/-a:Škoda, da je 2.10. Sevniški tek, ki ga je greh izpustiti - 5km do daske po ulicah Sevnice.

Kalvarija je pa 1.10. ;) tako, da nimaš izgovora, da ne prideš :D

Če bo kakšna varianta pridem na sprehod. :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
INOT napisal/-a:Majčka bi znala prav priti.Pa med nagradami bo veliko hrane.Tudi ozimnica!!!!samo treba bo v Maribor prit,pa malo sreče imet...

iz te moke sigurno ne bo moje ozimnice :roll:

če obljubiš eno L majčko pa povem, koliko sem imel čas na polovici :oops:

@ tomaž ny - ti pa kar lepo nehaj s temi sprehodi, ker mi samo skomine delaš :wink: - sem se zaklel, da bom dušo spuščal raje kje drugje :idea: zarečenegakruhasepojenajveč PRESS :?
Uporabniški avatar
 INOT
lojzeP napisal/-a:
INOT napisal/-a:

če obljubiš eno L majčko pa povem, koliko sem imel čas na polovici :oops:

Če prideš pa greš gor boš ugotovil,če ti L majčka paše!!!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
tomaz ny napisal/-a:
__Maja__ napisal/-a:
tomaz ny napisal/-a:Škoda, da je 2.10. Sevniški tek, ki ga je greh izpustiti - 5km do daske po ulicah Sevnice.

Kalvarija je pa 1.10. ;) tako, da nimaš izgovora, da ne prideš :D

Če bo kakšna varianta pridem na sprehod. :wink:

Ekola če greš pa ti na sprehod, :lol: :wink: pol grem pa jaz na škrge PRESSSSSSS :lol: :wink: !
No ja fantje pa 1.oktobra baje imajo trgatev najstarejše trte na svetu, ki se pa ve kje je na LENTUUUUUUUUUUUUUUUUUU :lol: :lol: :lol: !
TomažNY ti pa lahko izbiraš seveda, sprehoditi se, ali potiti se(RITOZNOJ PRESS- IZPODČELA!! :lol: :wink: )Se bomo pa poziiiiiiiipali pa bo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 mirko1
če pa ero pride,ki je ravninc :D ,pa pridem tudi jaz.da je ravninc vem zato ker mi je prodal uro za v hribe(dobra ura in poceni),seveda bo plačana komaj 1 oktobra,ker se drugače ne dobiva,jaz v hribih on v dolinah teče.no,stopnice pa združujejo.bo treba še kakega štojerca upisat na duletovo lestvico.naprimer inot,glavni organizator najbolj razvpitega gorskega teka na štajerskem(stopničast vzpon na kalvarijo)sploh ni prijavljen na lestvici...
dovolj nakladanja,jaz bi majco št.najmanjšo :roll: ,če mi ne bo prav se bom pa še malo poredil :P
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Dule
Ja Mirko samo bo treba zagotovit 250 mvr . Zaradi mene lahko to organizator naredi z več poizkusi gor in da se potem časi seštejejo.. :roll:

Drugač pa naj mi Inot samo namigne in bo že gor (na lestvici).. :D :D

PS že pišem cenjeno ponudbo Mirku da me vzame v avto za MB 8) .
Uporabniški avatar
 INOT
Dule jaz ti povem,da je ta zadeva enih 99% lažja kot SAM ali Pohorje. :wink: Pa ko enkrat prideš na vrh,se izdihaš,pogledaš dol... :D Oči se ti zasolzijo od te lepote.pa greš lepo počasi dol.Spodaj pa zopet gor pogledaš,pa če si zadovoljen :cast1: ,če ne pa :FO: .Ampak ni tak hudo... :twisted:
Od gostov trenutno prijavljeni:
1 Ero
2.Mirko 1
3.Lučko
4.Dule
5.Marjan
Nazadnje spremenil INOT, dne 14 Sep 2005, 07:52, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Dule
Inot ti mene kar na seznam daj, zgoraj sem mislil nekaj drugega ampak nima veze.. :wink:
 marjan
Zjutraj bom še na Kališče skočil (sezona se začne 1. oktobra), potem pa še v Maribor. :D :D

Višinski metri pri meni bodo, upam da bom sam uvrščen na lestvico tistega dne :wink: :wink:

Torej Marjan , majica L

Zdaj bo pa treba trenirat, po SAM-u so še malo trde noge.

Imejte se tam gori,
Marjan
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT ti mene dej na seznam pa če takoj pridem s kolesom pa da še isti dan grem nazaj s kolesom :twisted: .Ampak stopnice pa padejo defenitivno, mislim na vrhu ko bom jh nau nč več jesjesjesjesjes!
Že odštevam dneve, kot če bi v vojski odšteval zadnje dneve služenja!
Ma dijo mijo ti jih imaš vsak dan na ogledu, sam ko se zbudiš in pogledaš skozi toto okno :lol: :wink: .Maš pa prednost pred VEGGIE :twisted: .Ona nima takega pogleda kot pa ti :twisted: !
Jaz bom pa majčko z motivom 400let stare trte, pa ovito v pristno rujno vince.Aaaaaaaaaaa je to prevelika želja :twisted: :wink: :lol: :wink: .
Ma kaj jez vem kako veliko majco, enkrat imam tako dimenzijo, zvečer pa večjo dijo mijo, zdej ne vem kako bi to uštimal!
Pa kaj jaz vem recimo črka L mi je bolj pri srcu.
Pa tudi nejženjšemu delu občinstva mislim, da ji je bolj po godu! :twisted: :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
Od gostov trenutno prijavljeni:
1 Ero
2.Mirko 1
3.Lučko
4.Dule
5.Marjan
6.Tomaž Zupančič
  • 1
  • 2