Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

prideš na januarskega Cooperja Tekaškega foruma?

ja
14
74%
ne
5
26%
 dragons
A mislite da se ne bi mogli za eno uro prešvercat na glavni stadion .
Uporabniški avatar
 ero
dragons napisal/-a:A mislite da se ne bi mogli za eno uro prešvercat na glavni stadion .

glavni stadion je zaklenjen. situacija je pa taka: včeraj dopoldne sem med sneženjem delal kroge na pomožnem stadionu. na njem sva bila točno dva norca, še dva pa sta bila na Holmerju.

ob notranjem robu sva tako s sotrpinom naredila stezico, ki jo bo verjetno težko razbiti. a mislim, da se bo do četrtka toliko otoplilo, da bo izpuhtela.

načeloma oba stadiona čistijo in tako sneg ne bi smel biti problem. le če dobimo tik pred zdajci novo pošiljko. je pa res, da je glavni stadion bolj v zatišju in tako malce manj zasnežen.

v sredo in v četrtek zjutraj si bom ogledal teren (stadion je skoraj na moji poti v službo) in po potrebi zaprosil, da nam odklenejo glavni stadion.
Uporabniški avatar
 MihaPR
ero napisal/-a:
milkec napisal/-a:[Ko so mene merili na Kodeljevem je bilo to vsekaj drugega kot tisto v srednji šoli, ker ti meri na treh mestih in niti eno mesto ni tisto kot v šoli!

res je. in še nekaj - če merilec (tisti, ki uporablja kaliper) ne ve, kaj dela, lahko udari mimo za precej milimetrov in rezultat je seveda neuporaben.

zato bi jaz to meritev raje prepustil strokovnjaku ali nekomu, ki ima s tem že prakso. kandidati?

ja sej zato sm jest sam mislu, da če je slucajno kdo med temi, ki pridejo tja tak,k stvar pozna pa tko, sej če ne bom pa takrt,aprila mislim da ;))
 Nataša
ena neumestna - Cooper je vedno ob četrtkih, ko imam vedno obveznosti. je kakšna varianta, da bi bil test tudi na kakšen drug dan?
Uporabniški avatar
 ero
Nataša napisal/-a:Cooper je vedno ob četrtkih, ko imam vedno obveznosti. je kakšna varianta, da bi bil test tudi na kakšen drug dan?

hja, ker je tale forum (skoraj čisto) demokratična zadeva, predlagam, da za februarsko izvedbo naredimo anketo in z njeno pomočjo določimo dan od (ponedeljka do petka). ure začetka se bodo pa tako prilagajale dolžini dneva...
Uporabniški avatar
 milkec
Zdaj bom pa jaz ukradel eno idejo Erotu in jo prvi predstavil tukaj:

Glede na vprašanja o urah, štoparicah in podobno... bi lahko Cooperja tekli 12 minut in potem izmerili razdaljo! Tako bi rabili le eno uro in piščalko!

Konec koncev je skorajda vseeno, le bolj zanimivo se mi mogoče zdi, ker teh Cooperjev ni ravno veliko!
Uporabniški avatar
 Dule
Glede na vprašanja o urah, štoparicah in podobno... bi lahko Cooperja tekli 12 minut in potem izmerili razdaljo! Tako bi rabili le eno uro in piščalko!

Zanimiva varianta, samo potem bi pa rabili več metrov in vsakemu izmeriti pretečene metre.
Menim da je lažje meriti čase kot vsakemu razdaljo :roll:
Uporabniški avatar
 ero
Dule napisal/-a:Menim da je lažje meriti čase kot vsakemu razdaljo :roll:

saj ne bi bilo tako težko. potreboval bi zapisničarja v cilju, ki bi štel kroge in označil konec 12ih minut. tekači bi se takrat ustavili in sami ocenili, koliko so pretekli v zadnjem krogu - glede na talne oznake in robnike notranjega roba, katerega deli so načeloma dolgi en meter.

jaz še nikoli nisem tekel klasičnega Cooperja in bi ga odtekel čisto iz firbca :)
Uporabniški avatar
 bojanu
Za "normalno" hitre moške je približno isto. Ta hitri boste pač odtekli še kakšen krog in potem ocenili razdaljo. Rabimo samo časomerilca z močnim glasom, da zakliče konec po 12 minutah, pa lahko v enem poskusu odtečemo obe varianti 8)
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

[img=right]http://www.sportosplet.net/galerija/albums/userpics/10001/thumb_IM006610.JPG[/img]danes zjutraj sem si ogledal teren in naredil par fotk, ki sem jih zložil v galerijo.

na kratko - steza na pomožnem stadionu je neuporabna, ker je na notranjih progah še sneg in led. glavni stadion je v boljšem stanju a so notranje steze na zunanji ravnini pokrite s snegom, drugod pa dokaj ledene. podlaga tako za hitri tek ni primerna in glede na vremensko napoved (temperature naj bi se vrtele okoli 0 stopinj) tudi ni pričakovati, da bi se stanje popravilo.

zato predlagam, da 1. Cooperjev test prestavimo za en teden - na četrtek, 29.01.2004 ob 16h. To pomeni: zbor ob 16h, ogrevanje in šele potem teki. Če kdo zamudi par minut zaradi službe, torej ni krize :)
Uporabniški avatar
 milkec
bojanu napisal/-a:Za "normalno" hitre moške je približno isto. Ta hitri boste pač odtekli še kakšen krog in potem ocenili razdaljo. Rabimo samo časomerilca z močnim glasom, da zakliče konec po 12 minutah, pa lahko v enem poskusu odtečemo obe varianti 8)

močan glas ali pa sodniška piščalka! Jaz imam dve doma, jih moram poiskati, pa spomniti pa jih bom za vsak slučaj naslednjič prinesel.
Uporabniški avatar
 bojanu
Se strinjam, da je za hiter tek podlaga preveč zimska. Pa še bolje bomo pripravljeni čez teden dni :wink:
Do takrat si pa preštudirajte tole tabelco
Uporabniški avatar
 MihaPR
tale tabelca prou zanimiva, piše da je ocena 5 in več za stanje dobre telesne pripravljenosti. par let nazaj smo v šoli tekli cooperja, sam se bil totalno nič aktiven, preveč kil,itd, nič se nisem rekreiral,itd, pa sem dosegel 5,5 točke :D pol če 29.1. ne bo usaj 8 bo slabo :D :D
Uporabniški avatar
 bojanu
Tukaj bo drugače-samo nekaj nas ne bo odličnih :oops:
Uporabniški avatar
 milkec
hm... me je že strah pridit laufat, ker se bojim, da bom komaj malo nad 5 prisopihal!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA