Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 firbec
Iztok, še enkrat čestitke za vseh 352 km!
Ker je Milan že omenjal Humarja, ga bom še jaz: včeraj je Tomaž v Kranju predstavil svoj projekt zbiranja sredstev za bolnico v Pakistanu. V živo je komentiral film o svojih odmevnih vzponih - toplo priporočam ogled!!!!
Tako kot alpinisti, so tudi maratonci kapselni svoje vrste.
Tomaž je med ostalim rekel, da nimajo nikjer obstanka: ko so na toplem, rinejo v hribe, ko pa so nekje na meji nemogočega, spet hočejo na toplo....
Iztok, a so prsti celi?
LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
firbec napisal/-a:Iztok, še enkrat čestitke za vseh 352 km!
Ker je Milan že omenjal Humarja, ga bom še jaz: včeraj je Tomaž v Kranju predstavil svoj projekt zbiranja sredstev za bolnico v Pakistanu. V živo je komentiral film o svojih odmevnih vzponih - toplo priporočam ogled!!!!
Tako kot alpinisti, so tudi maratonci kapselni svoje vrste.
Tomaž je med ostalim rekel, da nimajo nikjer obstanka: ko so na toplem, rinejo v hribe, ko pa so nekje na meji nemogočega, spet hočejo na toplo....
Iztok, a so prsti celi?
LP

Ja se nekako strinjam s tvojo trditvijo da nekateri ljudje nimajo nikjer obstanka, ko so na toplem rinejo v hribe, ali pa po ravnini k drugim izzivom.Hja izzivi no ja nova doživetja probati kje so meje naših zmogljivosti in do kam lahko sežemo s svojo sposobnostjo ali sposobnostjo, ki si jo natreniramo.Tako da Iztok če si odstopil še ni rečeno da ne bi zmogel priti do konca.Si pač poslušal svoje telo tako kot je Humar svojega še preden ga je ujel tisti zlodej tam gori v gorah.A se je k sreči uspel izvleči s pomočjo vseh sodelujočih tam.Torej lepo te je zopet brati in poslušati da si se odločil pametno razumsko.
ČAO!
 štajerka
Iztok, javi se še kaj!
Da ne bova zastonj čakala pri računalniku na tvoja obvestila. Upava, da si "se že odtajal" in da imaš še kaj suhih oblačil. :lol: Mogoče pa si že na poti na letališče?
Ali pa si priklopljen na internet in iščeš naslednji ultramaraton? Morda kje na področju Himalaje...
Drži se!
Te pozdravljata
Andreja in Miha
 Iztok-SAM
Nekaj vec povdarka, kot hrani in tajanju, sem zadnje dva dni dal hidraciji. Pet dni brez piva tudi ni kar tako.
Za tiste, ki bi se zeleli YAU udeleziti v prihodnje bom napisal potek mojega videnja oz. dozivljanja tekme, s fotografijami pa zaenkrat slabo kaze. Moj fotoaparat namrec ni deloval, zato bom katerega od sotekmovalcev vprasal, ce mi da svoje fotke.
V prihodnje bi bilo dobro kaksno tekmo koncati, zato pridejo v postev tekme Gorenjskega pokala ali morda planinski izleti na Kalisce ali Boc.
Ko pridem domov se bomo gotovo se kaj pametnega zmenili ali pa na internet pogledali.
Iztok

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA