Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 mirc1
Lep pozdrav .Prvo bi vprašal ali se bo kdo letos udeležil tegale teka.In drugo kako resno lahko vzameš ta teka,ali tekači tečejo res 24ur,tudi ponoči,ke ob dveh zjutraj.Pa še to ali se da parkirat tudi v bližini štarta in si narediti postojanko?

hvala za odgovore
Uporabniški avatar
 javaman
jest se kot domacin bom moral :wink:

grem pa prvic...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
:twisted: jest se bom pa vrnil naslednje leto na 24ur tega teka.Predvsem zato ker je doma.In v pripravo zaradi drugega podobnega teka.Tek_v_snegu mogoče ve :lol: :wink: .
Misli mi venomer uhajajo tja, kjer je toplo.
Skratka vsem tekačem letos želim obilico užitkov v premagovanju samega sebe.Če ne bo poškodbe se vidimo next jare :lol: seveda tudi kako pivo mora pasti.Sam ne okol govort :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 poldy666
mirc1 napisal/-a:Lep pozdrav .Prvo bi vprašal ali se bo kdo letos udeležil tegale teka.In drugo kako resno lahko vzameš ta teka,ali tekači tečejo res 24ur,tudi ponoči,ke ob dveh zjutraj.Pa še to ali se da parkirat tudi v bližini štarta in si narediti postojanko?

hvala za odgovore

Živjo!

Tekači Savinjske zagotovo pridemo.
Glede teka, …je odvisno od tvojih želja. Nekateri hodijo, drugi tečejo, ta zagnani se trudijo cel dan……
Bivalni prostor (šotor in ostale stvari) si postaviš na samem prizorišču .

Lep tekaški pozdrav
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Fantje po letosnji 12.urni podobni izkusnji sem zelo postal pozoren in spostljiv na take hece. Ampak zal ali na sreco bi jaz ostal zvest ta teden Pohorju.

Tako da vam zelim moci za kaksne osebne rekorde v razdalji.

Sam namrec vidim da je ta zadeva zelo primerna za kaksne osebne knjige rekordov.

Morda pa se vidimo v Worschach-u ( steje tudi za EU prvenstvo za 24urne teke-tako so mi povedali 24urniki na 12urnem teku ).

Se vedno pa upam da se bomo Mariborcani zmenili za kaksno taksno neumnost okoli Pekrske gorce heheh ali pa recimo kroge na Stopnicah in Raèki dvor, se boljsa ideja pa sedaj obravnavani Betnavski gozd. Hmm ne bi bil oslabo da pokazemo da brez njega ne moremo.
Uporabniški avatar
 bla_k
Sem bil v Grosuplju, štartal, pretekel za ogrevanje prvih 8 krogov, zdej sem pršu domov spat, jutri pa ''na polno'' od 6:00 do 18:00 - vsaj upam da bo šlo.
24 ur si trenutno sploh ne predstavljam, je bilo pa že kar nekaj šotorov pripravljenih in vsaka čast vsem, ki boste tekli tudi danes ponoči...

lpB
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja 24ur ni nikakršen hec pa naj bo samo taka tekma kot je v Grosuplju ali kje drugje, treba je premagati samega sebe in svojo glavo.
Naslednje leto se vidimo v boljši vlogi.Držim pesti vsem tekačem,ki bodo naredili kakršnokoli kilometražo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Velik sreče želim vsem, ki tečejo po Grosuplju.

Lansko leto sem tudi jaz tekla, v svojem domačem kraju. :D

Letos pa na žalost ne bom utegnila. So drugi plani vmes prišli. :evil: :(
(mogoče bom pa našla čas in šla odtečt vsaj par krogov)

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 javaman
Zaradi obveznosti sem zacel 2 uri in pol kasneje ter nato pretekel 10 krogov. Nato sel zagat drva. Danes zjutraj pa presenecenje z dezjem :cry:

Bom malo pocakal, da vidim, ce se bo poboljsalo, imam pa tudi malo 'musklfibra'.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA