Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

janezu
po zadnjih podatkih-nedelja, ne bo kartončkov, ampak startne številke, okrepčevalnica samo na kališču,prevoz opreme ob 10.30 od potoka(start),maserke dovoljene-v lastni režiji-število neomejeno,ogled proge dovoljen 24 ur na dan,število prijav omejeno(10 000) lep pozdrav ju
 joco
Ja baje bo res pestro. Sem srečal ene ki na skrivaj trenirajo na Krvavec. Matr si ga res šli. So se kar iskrice kazale pod sopergami (imajo vsi našravfane vijake spodaj) Zgleda da so vzeli zares.
Upam da bodo tudi kolesarji nas tekače poleti povabili na kakšen kronometer. Bi blo zanimivo videti razlike na Kališče (tek) in razlike Kranj-Jezersko(kolo). Jest bi jih zihr upral.
 joco
Zadnjiče sem šel z enimi kolesarji pa so se celo pot pogovarjali. Cajt sem imel pa 38. Pod gondolo smo laufal dol, sem mislil da se jim domov mudi. Pridemo dol, so jo pa še enkrat gor užgal. Niso vedl da sem jaz tekač, ker sem bil čist razturan. Baje ko gredo z drugimi pa glumijo kako so zjebani...
Njih se pazite!!!
 joco
Aja sm čist pozabu. Efedrine mam v akciji.
Enga zatakneš pod jezik, drugega pa pod zgornjo ustnico. Ko priletiš dol pred drugim vzponom drugega z jezikom premakneš pod jezik. To zdej baje vsi delajo. Sam nč ne smeš kašljati, da jih ne izgubiš. To je tista razlika iz 45 min na 34 min.
 batoo-twixx
ej joco a bi ti men prinesu te eferine al efedrine al kuko se reče. bi jest to še kšnga med kofein dal.
Uporabniški avatar
 Mih@
Aja, organizatorji so očitno pozabili povedati, da se bo na koncu prireditve izvajala doping kontrola! :idea:
 redbull
ej Joco! Jest sem bil zadnjič po tvojih efedrinih čist posran, pa ostali tudi... :roll: vsi smo dobili drisko.Ej, dej ti poglej na škatlo, če so že vsi čez rok?! Če ne pa tiste, k so še vredu,daj men.Moja škatla je bla že pol leta čez rok. :evil: pust pa mi jih tam,kot si mi jih zad'nč,dnar ti bom pa poj poslov,ko jih bom spet sprobov. :P Pozdrav,redbull
Uporabniški avatar
 Jereb
kaj mate od tega...sramota do sportnikov, ki se zares trudijo in zdravo zivijo...kaj je to dokazovanje svoje srcne misice kateremu dalj casa zdrzi al kva...ojoj kam smo prsli...upam da bo doooooooooping kontrola pa da vse take izlocjo...pa brez zamere,sam tega pa ne prenasam...LP
Uporabniški avatar
 mirko1
BASTI je napisal:

Prva ekipa - Fitness Powerfit: Ivan Šavs, Simon Alič, Rok Jerše in Marjan Zupančič

Uf,tale ekipa pa ni kr tko,sam se zmerej ne bo niti priblizno mogla parirat ekipi ki prihaja iz Kamnika-pazte se Kamnicani so na pohodu!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaz pa mislim drugače:če bo ivana celo pot zvijalo v želodcu, če bo simon pozabil doma copate, če bo rok zamudil na tekmo in če bo marjan na mp3 poslušal med tekmo bacha, potem je res majhna možnost, da jim uide prvo mesto :!:
lp, mirko
 joco
redbull napisal/-a:ej Joco! Jest sem bil zadnjič po tvojih efedrinih čist posran, pa ostali tudi... :roll: vsi smo dobili drisko.Ej, dej ti poglej na škatlo, če so že vsi čez rok?! Če ne pa tiste, k so še vredu,daj men.Moja škatla je bla že pol leta čez rok. :evil: pust pa mi jih tam,kot si mi jih zad'nč,dnar ti bom pa poj poslov,ko jih bom spet sprobov. :P Pozdrav,redbull

Ja ti jih bom zatlaču v tist štor kot zadnjič. Upam da jih kakšna veverica ne pozoba. Ma drisko imaš od treme. Jest mislem da morjo kolesarji tud kaj imet za pod žnabel. Pol smo pa sam laufarji tisti. Saj bomo na štartu videl kdo ima mravlince, pa žilo čez čelo. Komaj čakam, da se udarmo. Počas stopnujem formo, tko da me nič ne skrbi.
 batoo-twixx
pa kva tale red bull, ene efedrine kupuje. to je brez veze. trening je tist k ti kj prinese.
dons sm srečov kr nekaj kolesarjev k so ga mazal gor. pomoje se kr mal bojijo vas tekačev(jocotov), sam tud drugo mesto ni švoh.kva pravte, al pa tretje...ma važn je sodelovati.lp vsem iz kališča
 bato
jz mislm da so klele kolesarji najmočnej sj tale kališe usak dan 2krat trenirajo... pa poznajo že use bližnce... ekipa za uvrstitev med 3 ali celo za zmago sta bitenc-robič & kompani
 bato
a efedrini tud obstajajo.... jz sm pa zanč eno flaško cedevite spiv pa frotabelo pojedu pa mij šlo prov fajn.. sm šu kr tm ene 41, 42... dobr tempo..
 dr.dre
Sm mal bral tale forum, da bi dobil kej podatkov o tej prireditvi, sam po tem kar berem, morm tut jest kej dodat.
Ejga a ste vi gorski laufarji cist normaln .... Toj tekma de ga gres pol srat lohk gor, tko ket ena prednovoletna zabava. A veste, da te lohk kap ce to jes te efedrine, to sm nek bral, da so tel nogometasi, k so sam padl pa umrl to jemal. Pa kasni sportniki pa ste to? Ejga ti joco, ti pa nehej kr tko uglasvat, to se ne sme delat tko na forumu, ce ne pa saj novo temo odpri. A si vidu kaj je blo z redb, namest da bi trenirov je pa srov. Sm pa mislu, da ste teli tekaci kej bols, ja ja, malo morgen.

Tko, zdej pa se svetlejsa plat. Ce ns nau zamedl, bomo tut mi u Bohinju probal eno ekipo ekipo sestavt. Sam mi gremo tko, da se bumo fajn mel, sploh pa k zaston za jest dubis, pa se nagrade se zrebajo.
 marjan
Mislim da nam je nekaj "provokaterjev" (sigurno so kolesarji :wink: )malo temo napacalo.

Še veliko nas je, ki gorski tek premagujemo z isosportom in podobnim.
Ne se ustrašit, prijavite se, pa bo veselica. :D

Pa brez zamere
Marjan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com