Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

matej-jethro
Meduza, tole si pa odlično "detajlirao" in v tebi lastnem slogu, zaokrožil s pristnim otoškim wc-jem :cast:
če uspešno prebolim pljučnico v kar trdno verjamem, si to znamenitost definitivno pobližje ogledam :wink:
Samo do apartmaja bo še treba priti......
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
matej-jethro napisal/-a:Meduza, tole si pa odlično "detajlirao" in v tebi lastnem slogu, zaokrožil s pristnim otoškim wc-jem :cast:
če uspešno prebolim pljučnico v kar trdno verjamem, si to znamenitost definitivno pobližje ogledam :wink:
Samo do apartmaja bo še treba priti......

Obstajajo apartmaji "Hotel Vedro nebo!" :lol: :lol: na te imam še sveže spomine iz mladosti.Ma je vse skonto nič za plačat samo spalko moraš imeti s sabo pa jih je povsod dosti :lol: :lol: .Ma se hecam, če se boš odločil upam da ti bo uspelo vse to izvesti.
Lepo se imejte na totem škrapingu!
ČAO!
 Perdurabo
Prosim lepo da pomagate:Rabimo na Pasmanu orijentacijske oznake,enih 15 kosov.Gdo ih lahk posodi za trek al ve kje ih ma za kupit?Hvala.
 _katja_
Čao!
Mene pa zanima,če gre kjera samo kot spremljevalka zraven? Da kakšno rečemo medtem, ko se bojo naši matral.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
_katja_ napisal/-a:Mene pa zanima,če gre kjera samo kot spremljevalka zraven? Da kakšno rečemo medtem, ko se bojo naši matral.
Verjetno da, zagotovo pa ja. Moji dve že zagotovo. :laola
Uporabniški avatar
 žine
hojla,

malo sem se poigral in prenesel traso za škraping v EveryTrail.com. Tukaj je trasa http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1146 , lahko se jo tudi pobere dol v .gpx datoteko in potem v kakšnega Garmina :D . ......zdaj lahko pogledate kje se bomo preganjal (če bo slučajno megla tam :D ) Ampak takole čez palec se zdi da je razdalja precej manjša - cca. 35 km ???
lpŽ
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
žine napisal/-a:hojla,

malo sem se poigral in prenesel traso za škraping v EveryTrail.com. Tukaj je trasa http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=1146 , lahko se jo tudi pobere dol v .gpx datoteko in potem v kakšnega Garmina :D . ......zdaj lahko pogledate kje se bomo preganjal (če bo slučajno megla tam :D ) Ampak takole čez palec se zdi da je razdalja precej manjša - cca. 35 km ???
lpŽ

ŽINE palec gor ali dol :lol: :wink: tole bo treba preškrabati :lol: .Želim vam obilico adrenalina in nepopisnih vtisov z letošnjega škrapinga ki bo nedvomno uspel v vseh pogledih.Držim pesti za udeležence iz Slovenije in za seveda zatem za vse ostale, ki bodo uspešno se preškrabali do cilja :wink: 8) !
ČAO!
Uporabniški avatar
 ales
žine napisal/-a:hojla,

lpŽ

Ja prav veliko se jaz ne bi zanašal, da je proga krajša..meni je lani garmin nameril čisti maraton:42,3 km; pa mi je kar nekaj odsekov povlekel naravnost(sem garmina nosil v ruzaku, ker se mi je na prvi "plezariji" odpel pašček(boste videli zakaj..)) Tule je povezava na mojo lanskoletno zabeleženo traso: http://www.tekaskiforum.net/galerija/al ... asman3.jpg
Čeprav po drugi strani sama kilometraža ne pove vsega o zahtevnosti in trajanju poti (btw na Storžič od potoka je le štiri kilometre in pol, na Grintavec s Kamniške B. pa še par sto metrov manj...) Pa sploh nočem strašit-je pa prijavljena lista (slovenskih gorskih) tekačev zlo spoštovanja vredna, tko da bo rekord skoraj zagotovo padel.

Suhih in čimbolj zaobljenih skal vam želim vsem skupaj!

p.s. sem šel še enkrat gledat lanskoletno traso in letošnjo in opazil, da je zdaj spuščen polotok Lanđin in Zaklopatica. Tko na hitro pa bi predlagal, da poti med KT8 in KT9 raje ne obirate ob morju, do tam boste imeli škrap verjetno že poln kufr..
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
trajanju poti (btw na Storžič od potoka je le štiri kilometre in pol, na Grintavec s Kamniške B. pa še par sto metrov manj...) Pa sploh nočem

Na Grintovec je iz Kamniške Bistrice od koče do samega vrha slabih 10km dolga špura tako mimogrede.Se pa strinjam s teboj Aleš da je to lahko vornk varka če se preveč zanašaš na to da bi bilo krajše.
Človek mora biti sposoben preteči več kot je napisano in ga ne more nič presenetiti domalga nič preveč.
Tudi jaz želim čimveč užitkova in vtisov na samem škrapingu :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 žine
........da je to lahko vornk varka če se preveč zanašaš na to da bi bilo krajše.

pa mi bi radi da je kvečjemu daljše :D (čežegremo na Pašman PRESS)
lpŽ
 marjan
Ima kdo podatek koliko je višinskih metrov za premagat? :?:

Danes so na AS portalu zaradi slabe napovedi za Zadar že začeli razmišljati o prestavitvi za 1 teden. :D

Vendar se prognoza že izboljšuje :D :D :D

Lista prijavljenih je pa res zanimiva.

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 ales
Meni je garmin nameril 1550 višinskih metrov. Letos jih bo zaradi dodatnega hriba pred ciljem še kakih 100-200 več.

Žine, ti je še do daljšanja... lani sem bil (po spominu) tko ene deseti do dvanajsti absolutno, a sem bil med zadnjimi, ki so prišli še podnevi v cilj.

Če pa slučajno prestavijo škraping za en teden, bom pa zagotovo tam.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA