Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 S625X
tae napisal/-a:Kolikor je meni znano ima rekord Sebastjan Zarnik. Ta čas je drugače na 10 km, ki pa mimogrede ni najbolj ravninska. Kljub razpisani nagradi in ugodnemu vremenu dvomim, da ti bo uspelo. Vsekakor ti pa želim srečno in hitro. Poročaj o dejanskem rezultatu.

Uf ta bo pa tezka,ampak se bom potrudil-sem zracunal da moram prvi krog obrnit 17min50 sec,drugi bo itak mal slabsi recimo 18min20 pa ga imam.
Mislim,da bo rekord padel in to SUVERENO!!!!!!
Hvala za informacijo,komaj cakam tekmo.
Uporabniški avatar
 tae
Če imaš na ravninski desetki čas 35 minut ali manj, potem ti lahko uspe, a bo vseeno težka. Vseeno ti želim veliko sreče in seveda nov rekord. Hkrati pa se priporočam za javne nasvete tvojih metod treninga.
 AinE
Andrej, Olson, AinE (Ema) so me pooblastili, da Kamničanom sporočim da smo tekli na Beograjskem maratonu :D, da bi še naprej pridno ternirali :laola z TF-jem ali brez njega. Kot vidim je tema v poročilu že precej obdelana tako z rezultati, kot z drugimi podrobnostmi. Eni so pač hitri, "svaka jim čast", (včeraj sem »spucala« in preizkusila kolo, pa rožice sadila … pač nisem bila nič za temle štirioglatim ekranom) a vseeno replika:
Tek po ulicah Beograda in preko mostu »bratsva in jedinstva« … za nagrado pa priložnosti …. da posedimo zvečer ob živi glasbi »starih trubačev«. pa mala kulturno predstavo »glumice« in dodatnimi napotki »za žene i muškarce«
:laola .

By, Ada
Uporabniški avatar
 Laufer
:hello:

Ali gre kdo iz Ljubljane na tek in me vzame s seboj.
Bom zelo hvaležen ! :D
Uporabniški avatar
 daneb
Rekord bo zagotovo padel, proga bo letos suha prejšni rekord 0:36:22 je bil pa postavljen v mokrih pogojih ima pa ga Sebastijan Zarnk. :lauf:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tam nekeje na 4 kilometru proge so neke veje čez traso, je možno, da se s kakšno vrvjo privežejo, tako da ne oviranjo teka?
Uporabniški avatar
 daneb
MihaPR napisal/-a:Tam nekeje na 4 kilometru proge so neke veje čez traso, je možno, da se s kakšno vrvjo privežejo, tako da ne oviranjo teka?

Jutri gredo traser in njegovi pomočniki okrog po progi in bodo odstranili vse ovire in označili proge. :driver:
Uporabniški avatar
 MihaPR
e, super :) potem se vidimo :)
Uporabniški avatar
 daneb
Tako je se vidimo :laola
Uporabniški avatar
 S625X
tae napisal/-a:Če imaš na ravninski desetki čas 35 minut ali manj, potem ti lahko uspe, a bo vseeno težka. Vseeno ti želim veliko sreče in seveda nov rekord. Hkrati pa se priporočam za javne nasvete tvojih metod treninga.

Na ravnini imam cas nekaj cez 31min,tko da ne bi smel bit problem.
Nasvet za vse ki tecejo pa je-TRENIRAJ TRDO,ZMAGUJ Z LAHKOTO!!!
Se vidimo jutri..........
 peropro
Kdo pa je to Zarnik.. prvič slišm.. tko da pomoje ne more bit rekord bohve kaj.. če maš 31 min na 10ko, ga boš šu z lahkoto..
Uporabniški avatar
 tae
S625X napisal/-a:Na ravnini imam cas nekaj cez 31min,tko da ne bi smel bit problem.

Potem si zelo dober, čestitam. Verjetno večina rekreativcev tega časa ne bomo dosegli nikoli v življenju. "treniraj trdo, zmaguj z lahkoto" z istoimenskim naslovom knjige, se sicer preprosto sliši, pa vendar je ključ do uspeha pri vsakomur drugačen.

Samo še nekaj bi te vprašal, ali si čisti rekreativec in treniraš sam, ali si v kakšnem klubu z organiziranimi treningi in strokovnim vodstvom ?
Uporabniški avatar
 tae
peropro napisal/-a:Kdo pa je to Zarnik.. prvič slišm.. tko da pomoje ne more bit rekord bohve kaj.. če maš 31 min na 10ko, ga boš šu z lahkoto..

Sebastjan Zarnik ima rekord na Svetega primoža, hitri vzpon na Šmarno goro, Mekinjski kros in gotovo še kaj, kar jaz ne vem. On je gorski tekač, ki se udeležuje tudi mednarodnih tekmovanj svetovnega slovesa. Pa še kamničan je.
Uporabniški avatar
 S625X
tae napisal/-a:
S625X napisal/-a:Na ravnini imam cas nekaj cez 31min,tko da ne bi smel bit problem.

Potem si zelo dober, čestitam. Verjetno večina rekreativcev tega časa ne bomo dosegli nikoli v življenju. "treniraj trdo, zmaguj z lahkoto" z istoimenskim naslovom knjige, se sicer preprosto sliši, pa vendar je ključ do uspeha pri vsakomur drugačen.

Samo še nekaj bi te vprašal, ali si čisti rekreativec in treniraš sam, ali si v kakšnem klubu z organiziranimi treningi in strokovnim vodstvom ?

Ja treniram sam ze 5 let,imeti moras samo trdno voljo,da trpis napore in seveda trenirati v vseh pogojih,ne glede na letni cas.
Lahko bi rekel-TEKU MORAS ZE USPEHE POSVETITI ZIVLJENJE!

Treniraj trse,kot trenira tvoja konkurenca.....IN NAGRADA BO TU.
Uporabniški avatar
 jozica
Joj, iz Kamnika sem, čisto blizu Mekinj sem doma. Jutri grem na kros pa nisem šla sploh pogledat kakšna je proga :oops: . Vedno drugje laufam. A je društveni dom ta blizu samostana, na ovinku kjer se cesta razcepi ena proti Kamniku ena pa proti Nevljam?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA