Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Sebi
Tudi prav.
Uporabniški avatar
 Damijan
Iz razpisa:

KRAJ: Maribor, Lent
DATUM: 22. junij 2007 ob 16.45 uri
Uporabniški avatar
 50cent
Jaz bom malo po 16i uri že tam, upam, da še kdo od naših, da se lahko "pripravimo" 8) na tek.
Sicer pa mi je klatež malo sumljiv, o njem ne duha ne sluha, pa čeprav mi je rekel, da bo prišel... :?
Skratka, kot kaže bo vroče, kar pomeni, da bomo žejni :mrgreen:

Se vidimo.

PS: Bo kdo imel fotoaparat, da se malo "sljikamo" :D, ker jaz ga mam ne. :cry:
Uporabniški avatar
 klatez
Tiha voda brege dere!

Sicer sem danes res bolj tiho ampak žejen pa sem zelo!
Uporabniški avatar
 Sebi
Tako, jaz se žrtvujem... samo za vas... Slovestno obljubljam, da bom čuvala vse vaše ključe, denarnice, obleke in ostalo premoženje. No, jaz in pes čuvaj... 8)
 Reeko
Zdaj pa na lent, prvo tek pol pa Oliver :D
Uporabniški avatar
 Sebi
Tek je uspel. Stari borci so se uspeli zbrati. Moški del TF - sekcija Maribor je tekel kot nor (kljub vročini). Potem sta ZdravC in pol € poskrbela, da smo se odžejali - HVALA HVALA :cast1:

Ps.: Zdravko, upam, da je kakšna slika uspela. Za tiste pasje se pa priporočam... :D
Uporabniški avatar
 INOT
Vroče in mokro! Super. Analiza tud uspela!
Uporabniški avatar
 Vreme
Tek kljub vročini minil kot bi pihnil, v prijetni družbi seveda. Hvala Damjanu, da je uspel zdržati moj tempo do konca :D O tempu 6min/km seveda ni bilo govora :?

Analiza seveda uspela, hvala seveda 50centu in ZdravC-u za uspešno potešitev žeje. V prijetni družbi čas kar prehitro minil.

Po zaslugi 50centa prvič tekel tudi v dresu TF :laola :TF)

Skratka super je bilo!!
Uporabniški avatar
 50cent
Ja včeraj je bilo res lepo na Olimpijskem v MB. Po dolgem času MB sekcija spet na kupu :) . Tempo je bil zelo "olimpijski" čeprav nekateri naši niso mogli iz svoje kože, ko je počila pištola za štart (kajne INOT in MiroR :lol: ) in so leteli kot sneta sekira :) . Sam sem z "klatežem" ubral pogovorni tempo kjer sva malo podebatirala o vsakdanjih stvareh in vzpodbujala ostale udeležence teka 8) . Malo je edino motil precej močan veter, ki pa je po drugi strani kar lepo hladil prevroče ozračje.
Prvič tudi tekel v dresu TF....ma sem bil tak ponosen in važen kot novi petelin med kurami :rol: .
Po teku smo še malo zalili žejo na analizi, ki pa je uspela le delno, ker niso imeli piva ampak samo Union :rol: ter skovali načrte za "stopnice"...upam, da bo kaj iz tega :wink: . Na koncu smo še dokazali složnost med TFovci saj smo se ob žrebanju nagrad kar med seboj žrebali....nevem točno kdo je izžrebal "Vreme" ki je dobil kapo....vem pa, da je Vreme izžrebal mene :) , ki pa sem dobil bidon.
Bo dovolj besedičenja, naj še drugi kaj napišejo...

Lp :)
Uporabniški avatar
 INOT
Za 4 km običajno ne obuvam tenisk ker se ne splača :lol: razen... če imaš vzpodbudo za to (Miro R :wink: ) Je pa UNI po teku res pasal. Še enkrat hvala pol Centu in Zdravkotu :D
Uporabniški avatar
 50cent
INOT napisal/-a: Še enkrat hvala pol Centu.... :D

Ej :wink: ........zdaj si mi pa ukradel 49,5 centa pa čeprav se trudim(moj www), da bi enkrat ko bom "vlki" bil 1 Euro :rol:
Uporabniški avatar
 INOT
50cent napisal/-a:
INOT napisal/-a: Še enkrat hvala pol Centu.... :D

Ej :wink: ........zdaj si mi pa ukradel 49,5 centa pa čeprav se trudim(moj www), da bi enkrat ko bom "vlki" bil 1 Euro :rol:

Malo me muči matematika ja :D sicer sem pa vedno mislil, da si pol dolarja :rol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA