Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 milkec
tope napisal/-a:Zanima me ali je smiselno, da se udeležim takšnega teka - torej 12km z mojimi "performancami". Meni se sicer zdi, da ne bi smel biti problem.

Itak da ja... Nimaš nič izgubiti! Samo vseeno pa le eno opozorilo! Ne začni prehitro, naj te množica ne potegne v prve kilometre.

Baj de vej: mene je Ero s takimi "performancami" prijavil na polmaraton in kaj sem imel za narediti! Šel sem in odtekel in mi ni bilo žal!
 tope
Hvala milkec. Če mi uspe prepričati ženo in "tamalo" da gremo na izlet v Bohinj potem pridem.

Tomaž
Uporabniški avatar
 milkec
tope napisal/-a:Če mi uspe prepričati ženo in "tamalo" da gremo na izlet v Bohinj potem pridem.

Boš videl, na koncu bosta tvoji največji navijačici ;)
Uporabniški avatar
 whitto
Pozdravljeni,
v imenu organizatorjev teka vam letos obljubljamo, da se bomo kar najbolj potrudili pri organizaciji.
Bral sem že pripombe/pohvale/graje glede dosedanjih tekov in vam na tem mestu še enkrat sporočam, da smo letos uredili brezplačno parkiranje za tekmovalce. Prav tako bomo poskrbeli za rezine limon na okrepčevalnicah in še marsi kaj.
V kolikor imate še kakšen namig, lahko tu sporočite in mi se bomo potrudili v naših najboljših močeh.

Prijateljski pozdrav in upam, da se vidimo v Bohinju 12.!
Vito.

p.s.: tisti, ki oklevate, si preberite komentarje
Spremljajte spletne strani, kjer dodajamo nove informacije v zvezi s tekom!
Uporabniški avatar
 ero
bravo, whitto, in hvala za sodelovanje!

ravno sem na radiu Dur slišal najavo za tek - bojda gre Durova rekreativna ekipa množično v Bohinj :)

zraven so še omenili brezplačno parkiranje :D

želim vam uspešno prireditev!

aja, danes je zadnji dan za prijave po spletu - ne zamudite :)
 gs1422
Pozdravljen!

Mogoče kakšen nasvet za nekoga, ki še ni bil v Bohinju kako sploh pridet do tega brezplačnega parkirnega prostora? ;)

Na strani imate napisano samo Prireditveni prostor pod Skalco? Kako pridem do tja? Če bom vsako skalo pregledal, ki bo po poti bom verjetno zamudil na štart? :lol:

Na nočni desetki so imeli recimo napisano: prvi semafor desno, kilometer ravno in pri železniški noter. Bi se dalo kaj takega dopisat? Lepo prosim, da ne bom taval preveč okrog.
 Simplon
gs1422 napisal/-a:Pozdravljen!

Mogoče kakšen nasvet za nekoga, ki še ni bil v Bohinju kako sploh pridet do tega brezplačnega parkirnega prostora? ;)

Povsem enostavno. Če prideš v Bohinj iz smeri Bohinjske Bistrice, potem boš tik pred jezerom videl na svoji levi nek hotel (na desni pa mostiček in za njim cerkvico) in takoj za hotelom zaviješ levo in po par deset metrih imaš na desni parkirišče. Od tega parkirišča pa do kraja Pod sklaco je pa kakšnih dvesto metrov po potki, ki gre ob glavni cesti naprej ob jezeru. Te skale ne moreš zgrešit, je zadosti velika (po njo pa prireditveni prostor).
 gs1422
Pridem iz Krškega. Torej moram najprej na Ljubljano, potem Kranj in na odcepu za Bled dol? Ali sem že previsoko?
 Simplon
gs1422 napisal/-a:Pridem iz Krškega. Torej moram najprej na Ljubljano, potem Kranj in na odcepu za Bled dol? Ali sem že previsoko?

To bo kar OK, potem pa samo gasa naravnost mimo Bleda (ne zavijat kam desno proti Pokljuki) do Bohinja. Ne moreš zgrešit.
 ton
MORAM tole napisat: v nekem slovenskem literarnem delu, ki avtorici ni najbolj v čast, stoji tudi stavek (nekdo se vozi v avtomobilu): "V daljavi se je že videlo Bohinjsko jezero."
No, kaj je narobe s to povedjo? :D
 Simplon
ton napisal/-a:MORAM tole napisat: v nekem slovenskem literarnem delu, ki avtorici ni najbolj v čast, stoji tudi stavek (nekdo se vozi v avtomobilu): "V daljavi se je že videlo Bohinjsko jezero."
No, kaj je narobe s to povedjo? :D

Haha, tale pa očitno še ni bla v Bohinju. :D
Uporabniški avatar
 iverson
Samo nekaj me še zanima, glede prijav. Malo sem pozabil na tek, ter se prijavil, danes zjutraj. Potem me cel dan ni bilo doma. Ali lahko še plačam jutri? Bo prijava veljala?
Uporabniški avatar
 whitto
iverson: prijava bo veljala, prijavni rok smo podaljšali do danes zvečer. Potrdilo o plačani štartnini pošljite na e-mail starafuzina@gmail.com ali po faksu 045746550. Obvezno pa prinesite potrdilo o plačani štartnini tudi na štart.

gs1422 in vsi ostali: Glede parkirišč je tako: avtomobile parkirajte v okolici prireditvenega prostora Pod skalco, z dvigom štartne številke pa boste dobili tudi listič, ki ga boste zataknili za vetrobransko steklo. To bo redarjem pomenilo, da ste tekač in vas bodo pustili pri miru. Seveda to velja za urejena parkirišča, parkiranje po zelenicah ni dovoljeno, če ste tekači ali pa ne. Parkirna mesta so takoj ob cesti pri prireditvenem prostoru, za hotelom Jezero, pri pošti... S parkiranjem tokrat ne bi smelo biti težav.
Uporabniški avatar
 iverson
O super, najlepša hvala!
 marusa
zdravo

zanima me kje lahko vidim koliko je prijavljenih na nedeljski tek?? :?: :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com