Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 javaman
Mene tudi štejte zraven.
Uporabniški avatar
 miro
pridem tudi jaz s hudo tekačico, ki mi bo sigurno konkurenčna!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 MatjazV
Štejte še mene.

LP

MatjazV
 ton
Če z ženo tragično ne podbaciva v Bohinju in hkrati izumiva način, kako 4letno gnjavilo za slabo uro anestetizirat sredi KG, sva zraven.
Uporabniški avatar
 BoF
Junc napisal/-a:Ja vlajko, to je Teksas, sploh iz časov ko so namesto kalamarov stregli vampe v njihovem imenu ;)

Glede na dejstvo, da je Gala v gostinskem žargonu KRMILNICA (pivo je pa itak pod vsako kritiko... za kozlat!!!) in ob dejstvu, da sem kulinarično precej zahtevno bitje, če sem v eminentni družbi (nepoučeni naj vprašajo za lansko Palmanovo) bi za analitično delovanje predlagal kakšno drugo destinacijo, ki bi jo seveda osebno obvestil in rezervacijsko zadržal stole in mize ter potrebno kramo za jestvine v želodec pospremiti. Predlagam pa sledeče:
:arrow: gostilna Rudi v Kranjski Gori: preprosto, enostavno, Rudi ima sladkorno in je prfuknjen patron, mahnjen na šport, sin in žena pa cvreta v kuhinji preproste jestvine od šniclastih zadev do ocvrtih kakalmar. Lokacija: ob komunali, ki je v Kranjski Gori zakuhaja drisko (mimogrede: kako se po novem reče Kranjskogorki? SRAČKA!)
:arrow: gostilna Jožica v Martuljku ima bolj avstrijskim želodcem naravnano gastronomijo, ampak se potrudijo. Nekaj se pobijajo s picami, ampak se zategadelj, če bo picožrstvo v prvem planu, bolj splača stopiti preko ceste in...
:arrow: picerija Papa Joe. Pice. Simpl. Upam, da ne pretiravajo s kvasom, ker se zna zgoditi pri Kranju nekje napenjanje z vplivom domačih vonjav kasneje v avtu tistih, ki se bodo peljali v Ljubljano.
:arrow: gostilna pri Martinu v Kranjski Gori je malček bolj hoh varjanta, ma ker cena ne laže, se tudi s hrano ne zajebavajo tako kot nekje drugod po tem mestecu, kjer za lepo fasado prodajajo v teden dni starem cvrtnem olju namočene zadeve za na krožnik
:arrow: picerija in gostilna Kotnik Kranjska Gora je za tiste, ki ste šli kdaj smučat na Vitranc že poznana destinacija, drugi pa lahko preizkusijo. Njihovega picopeka ali kuharja še niso nikoli nabunkali
:arrow: gostilna Tulipan v Lescah je nižjedolinska destinacija, ki lahko ponudi zaključenim družbam precej prostora, hrana pa je dobra a se z jedilnim listom ne mučijo preveč, sestavljen je orto slovensko z vineršniclom, dinstenkartoflom, salat und ajskrem mit zane oder kremšnite. Aja, pa rindsupe za začetek.
:arrow: Pri Smuku je gostišče polno jebeno dobrih rajcanj za okušalne brbončice, nahaja pa se v Kovorju pri Tržiču. Ja, jeba, ker je streljaj od glavne ceste, pa za študentske bone se tam ne zmenijo, niti ne vzamejo v mar, če jim pojamrate, da imajo za evro prenavito sporočilo na računu. Hrana je pa aua dobra!

...in za konec:

:arrow: Kebab 1001 noč na Jesenicah - edino, kar je vredno kulinaričnega v mestu rdečega prahu. Gazda Baki je pravi Turčin, ma ne priporočam obiska ob koncu hokejskih tekem, ker zna biti meso tako kot zelenjava - surovo. Aja, pa če takrat siknete Olimpija, jih boste kljub temu, da imajo domorodci pona usta še vedno dobili po gobcu, kajti žemlja za ta kebab je tako trda, da stoji med zobmi sama in so roke proste. Ampak je pa edinstveno dober kebab, razen morda Miklošičeva je bolj okusen.

Eto, predlogi so prikovani na tablo, pa prosim izvolite se domeniti! :argue:
Uporabniški avatar
 še1PR
BoF napisal/-a:Eto, predlogi so prikovani na tablo, pa prosim izvolite se domeniti! :argue:

BoF,
se mi zdi, da si nanizal čist preveč predlogov, da bi se lohk zmenil! :roll: Glede na Palmanovo (se je do Lj slišalo cmokanje... :wink: ) sem prepričana, da bi bilo najtarbolš, da kar ti zbereš... Sej si itak skor domačin tam...

Aja, pridem navijat. Dopoldne bo pa bolj v Vlajkovem stilu...
Uporabniški avatar
 pegaz
BoF, majstore,

dobr si tole napisal - sam izbrat bo problem!
Glede na to, da sem se v Palmanovi prepustil tvoji izbiri (aleluja!), predlagam, da ti ušacaš eno od ponujenih lokacij in rečeš eno moško z lastnikom.

Zdej klapa: če ma kdo kej proti kateri od lokacij, nej pove do sobote opoldne. Po tem je lov prost, in BoF bo (itak) kapo di banda, il grande komendatore, dolci, zuppe, primi e secondi, vini e bevande tipiche e internazionali, formaggi e latticini, alimentazione e salute.

Evo toliko ja. Sej, da ne bo gdo mislu, zakaj grem v Kranjsko - valda ne zarad teka, a? PARTYYYYY!!!!

Zdej pa po komandi, leva desna!

Nadvojvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Zajec
Živjo :!:
V Kranjsko goro pa prdem tud jaz :laola
En lep izlet bo za praznik, zrven pa še 10ka :lauf:

LP JZ
Uporabniški avatar
 ero
:) navijam za ata Jožo v Martulku - pod pogojem, da majo precej boljše pice kot istoimenska zadeva v KG. BoF, si jih že preveril?

aja, skoraj pozabil. nekateri, ki še vedno niste dobili / prevzeli dresov TF, boste nastopili v Kranjski gori. pred tekom me pocukajte za vaše drese. imel jih bom s seboj! prav tako tudi izbor kap in majic TF, če jih kdo želi kupiti...
Uporabniški avatar
 lojzeP
obstaja velika verjetnost, da letos pridem tudi jaz. :D
kulinarika pride v poštev le na preizkušenih destinacijah - kot št. 1 Žerjav v Ratečah - predobre izkušnje, da bi iskali mačka v žaklju ( Papa Joe :twisted: )
 ežoj
Ojla :!:

Tud mene pegaz kar vrži zraven na spisek, sem za stvar. Edino ena stvar je: a bo mogoče kdo, ki bo v sredo popoldne štartal iz LJ imel kaj frej prostora v avtu :?:
(za s bičikleto bi bla kr huda :wink: :lol: )

Ežoj jožE
Uporabniški avatar
 Vlajko
še1PR napisal/-a:... Dopoldne bo pa bolj v Vlajkovem stilu...

Tako poslastico sem si izbral, da se ti še sanja ne. :wink:

Nekaterim iz včerajšnje analize pa se, toda pssstttt ... :cenz:
Uporabniški avatar
 BoF
lojzeP napisal/-a:obstaja velika verjetnost, da letos pridem tudi jaz. :D
kulinarika pride v poštev le na preizkušenih destinacijah - kot št. 1 Žerjav v Ratečah - predobre izkušnje, da bi iskali mačka v žaklju ( Papa Joe :twisted: )

No, a vidiš, Žerjav tebi :D , meni pa :-- . To je pa zato, ker imajo veliko stvari iz :Fita strani meje na foro Pogrej in pojej. Ampak okej, predlog se vzame na znanje, čeprav bi osebno pofočkal Jožico v Martuljku. Glede tega dejstva bi prosil občestvo, da se zmeni do jutri popoldan in pove okvirno oceno požeruhov, pa potem pokličem in rezerviram, de ne bo potem potebno jato mačkojedih :Fita prebunkati in jih napoditi pred gostilno skozi vrata ako bodo sami izvolili ali skozi okno, če jim bomo mi pomagali.
Uporabniški avatar
 Vlajko
V Jožici (M.) sva bila z ženo pred 3 leti kar "paf", ko so nama izstavili račun za nekaj "sicer okusnega, vendar nič posebnega". :shock: Paaa, načakala sva se tudi tam. :roll:

Plačala sva, sicer, brez komentarja; a od takrat do dandanes sva(sem) se jih uspešno izogibala. :!:

BoF, je zdaj kaj drugače tam? :?:

PS: Sicer me pa v četrtek zjutraj pričakuje delodajalec in to spočitega, zato bom na analizi, kjerkoli že bo, bolj "na kratko". :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA