Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 žine
Medveda sicer nismo srečal, pač pa eno lisico in dve srnice. Ta prave. Bile so tudi one druge sicer :D (eno smo celo peljal nazaj v LJ :D ). Je pa bilo krasno, zimske razmere vrh Javornika, megla, veter in tam okol 3 Celzija.
lpŽ
Uporabniški avatar
 Darja
Ja, tale Javornik mi bo pa še dolgo ležal na srcu (najbrž kar do drugega leta), da ne govorim o krohotu Glumca in mojega moža :lol: , ko sta me pobrala pred gostilno Stara pošta, približno 20 km stran od Hotedršice. Mislim, da ni treba posebej razlagati, da sem se (kljub dobro označeni progi) zgubila :oops:
Po analizi mojega teka smo ugotovili, da sem verjetno falila že takoj po spustu z Javornika in tako sem s pomočjo zgovorne nune :!: , domačinov v vasici Vodice in končno prijaznega para s kužkom, ki sta mi posodila mobitel, pricepetala nazaj v civilizacijo. Kot pravi Žine medvedov ni bilo (samo to mi je še manjkalo :shock: ), je bila pa lepa narava, tako, da sem nekaj le imela od križarjenja po javorniških gozdovih.
Sicer pa je tale tek čez Javornik prav všečna zadeva, trasa ni prezahtevna, okrepčevalnic je bilo več kot dovolj, edino za golaž ne morem povedat kakšen je bil, ker sem imela šal na svoj račun za en dan čisto dovolj. :wink:
Uporabniški avatar
 žine
:D Izgubljanje je očitno stalnica tegale teka čez Javornik, izgubil se je namreč tudi zmagovalec, pa je kljub temu pridelal še vedno 4 minute prednosti :cast1: Ampak Darja, za tole pustolovščino si si pa lahko kvečjemu hvaležna :D saj si nardila sigurno še več km kot mi regularci, pa še dogajale so se ti bistveno bolj zanimive stvari. Je pa res, proga je že zavita v jesen in lepa, lepa.
lpŽ
Uporabniški avatar
 BONI
Zelo lepa tekma ,proga pa je bila za moje pojme kar dobrao označena,samo glede kakšne so bile temperature bi se na okrepčevalnicah ki jih je bilo kar veliko,bolj prilegelj kakšen čaj,namesto mrzle vode ,drugače pa je bilo vse po predpisih ,tako kot mora biti
lp DARE
Uporabniški avatar
 husein
Tekma je bila res lepa. Kar nekaj nas je očitno bilo, ki smo se malo izgubili ali nekaj časa tekli, ne da bi vedeli ali smo na pravi poti. Proga je bila sicer označena, le na nekaterih odcepih ni bilo oznake, tako da si pač nekaj časa tekel v negotovosti. Sicer pa, vreme je bilo, ne ravno toplo, zato sem tudi pridelal pekoče grlo. Edino spust se vleče v nedogled.
Drugo leto pa se mogoče vidimo.
Uporabniški avatar
 Darja
No, a ne, Husein! Morda pa le nisem orientacijsko brezupen primer - vsekakor pa zelo blizu.
Žine, pustolovščina gor al dol, pri srcu mi pa ni bilo preveč prijetno, ko nisem imela pojma kje sem.
Uporabniški avatar
 Dule
Tudi jaz užival po Javorniških gozdovih, praktično celo progo tekel sam in nisem imel za koga lovit.. no bil pa sem skoz v pripravljenosti, da bi v primeru srečanja z medvedom občutno pospešil.. :roll: :)
 nack
Bi se tudi sam pridružill tistim, ki občasno niso vedeli kje so...
Sam sem se kar nekajkrat počutil precej zgubljenega vendar sem vedno znova, končno, zagledal neko oznako ali kak plav "pankelc". Je pa res, da sem vsakič, ko sem spoznal, da grem prav, začutil neko novo veselje in še dodatno moč za nadaljevanje.
Glede na to, da sem do sedaj tekel predvsem v dolenjskem pokalu, je bila ta proga zame nekaj precej novega. Bila je dosti težka a lepa. Tudi ostre vremenske razmere so dodale svoj čar.
Organizatorji so se potrudili in primerno organizirali prireditev. Na vrhu in na koncu se je čaj prilegel, vmes pa so bili meni dovolj voda, limonce, čokolada, banane in cukrčki.

Lepa proga, nenavadne razmere, dober tek in dejstvo, da smo moj avto odpeljali domov z avtovleko, bodo vsekakor uvrstili tek na Javornik med tiste, ki se bodo zapisali v moj spomin.

Če bom drugo leto pripravljen, se bom vsekakor z veseljem tega teka ponovno udeležil!

LP

stanko
 glumac
Ja Darja imaš srečo, da sva "reševalca"tako hitro prišla na kraj.....kam že?Sicer si pa dolžna golaž!
Proga super,okrepčevalnic pa več kot preveč,bi se ga človk lohk še nacedu.
Uporabniški avatar
 Darja
Glumac, ob prvi priligi se ti bom izdatno oddolžila za zamujeni golaž, bom ti pa zaračunala tko enih 40 km zabave (če se ne motim, so vama šele okrog Tržaške ceste pošle ideje na račun zblojene mene), medtem, ko sem jaz (reva uboga) osramočena pestovala ranjeni ženski ponos.
Nikar ne misli, da se je zadeva že zaključila; me je ravnokar klical drug član reševalne ekipe in me prijazno vprašal, če imam kakšno željo za novoletno darilo, češ, da imajo (ne vem več kje) zelo lepe kompase.
:twisted:
No, ja, če ne bo hujšega... :lol:
Še dobro, da je moja naslednja načrtovana tekma LM, tam se sigurno ne bom mogla izgubiti.
Uporabniški avatar
 miro
Še ena tolažba za Darjo.
Darja to je bil že tretji tek čez Javornik, pa še na vsakem teku se je nekdo izgubil, to vem jaz, ker sem bil prisoten na vseh treh.
Na prvem sta (se izgubila)zgrešila progo Žine in njegov kolega , tik pred ciljem, na drugem je celo en domačin pritekel v cilj po asvaltu po glavni cesti iz smeri Idrije,letos sta se vidva z Mirkotom, čeprav je Mirko vseeno zmagal z daleč najboljši časom, drugo leto se bo pa kdo drug, tako , da se ne sekiraj.
Na moške pripombe pa, ...,- saj nima smisla.
Lahko pa rečem, da se mi je zdela proga letos še najbolje označena, čeprav se je na vrhu vlekla megla.
Darja, se vidimo drugo leto?
Lp
Miro

Ps
Upam, da bo Ero to prenesel v rubriko poročila s prireditev!
Uporabniški avatar
 Darja
Miro, najlepša hvala za tolažbo in zvrhano mero razumevanja. Vsekakor se naslednje leto zopet vidimo, da dokončam to štorijo. :D
 urbi
Živjo.
V galerijo smo dodali še nekaj slik za spomin na tek: http://hotedrsica.si/go/sportnogalerija.html :)
Če kdo želi še dodatne slike, oziroma bi jih rad imel v večji resoluciji, nam lahko piše na mail: sd-hotedrsicaAFNAhotedrsica.si

Lep pozdrav :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA