Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj bo kdo jedel

1-vegeterijanska hrana
12
21%
2-kraški tris
46
79%
 bojanm
Govoril smo z enim od organizatorjem(Daniel)potrdil nam je ceno 10€,podpisana izjava obvezna,vsi ,ki se boste še prijavljali mi pšljite po zs-ju ime,priimek in leto rojstva,naslov ni potreben.
Uporabniški avatar
 olson
Jest grem tud zravn :lol:
lp OLSON :lol:
 AinE
Še mene prištejte.

Lp E.
Uporabniški avatar
 Barb
Bojan, ena pohvala za prevzem organizacije.

Prijavljam pa še naju:

Barb in Demck

:P
Uporabniški avatar
 bigfrik
No grem pa se jest ce bom prezivel Ljubljanski maraton! :roll:
Uporabniški avatar
 TANJAO
Tudi mi2 se prfočkava za tek v Palmanovi, ker smo se imeli do sedaj še zmerom tako fajn, pa tudi tek je zanimiv, sploh finiš na stadionu. Pa pol vse, kar se dogaja po teku- tisti dolgi iztek na Krasu. Tudi jaz bi bila zato, da gremo malo kasneje iz Lj, da se potem ne stiskamo in tlačimo na avtobusu in bluzimo v mrazu in megli tam naokoli, tako zgodaj še kofeta ne dobiš, je vse zaprto.
Pozdrav vsem, se itak vidimo na LM,
TanjaO+Mirč
 bojanm
TANJAO napisal/-a: in bluzimo v mrazu in megli tam naokoli

Sploh nisem vedel,da imamo napovedovalko vremena,super. :lol:
Se mi zdi,da je kako uro,uro in pol pred štartom kr fajn,da smo že na štartu:sej vemo,dvig in razdelitev številk,ogrevanje,WC-ji,pa še mal bla,bla in je štart in malo rezerve zaradi prevoza,sej se bomo zmenil.
Uporabniški avatar
 dannae
Dej prosim še mene na seznam. Upam pa useen na kakšno sončno jutro, čeprav v novembru v tisti nižini nikol ne veš, kdaj se megla razkadi. A ne Tanja?

pozdravček
d
 bojanm
Ime,primek,leto rojstva
Lani je bilo mal meglen,za tečt pa čist uredu
Uporabniški avatar
 BoF
Jz tut!

Glede analize pa lahk letos kdo drug poprime, drgač pa mam eno varjanto... Ma ne, nč!
 bojanm
BoF,ne se hecat z nami,to je v tvojih rokah in konc.
Če damo na glasovanje zmagaš brez konkurence.
Uporabniški avatar
 BoF
Zarad mene lahk do Palmanove hodte z dvignjenimi rokami... Jz grem laufat. Malček imam nekaj v mislih, samo so lani nekaj nergali glede količine alkoholnih zmesi na mizi neki "vodopivci", tko da se ne mislim prekljati zarad tega, al je eden spil dva kozarca terana, drug pa vode, pa je potem moral eden dat dva evra več, drug jih je pa hotel manj pa tko naprej...

Nima veze, sej se da u eno picerijo med potjo zavit pa je stvar ocvrta, brez nerganja in tumastih pogledov. A mar ni tko?
 bojanm
Jest bi bil pa vsen raj za en lep zaključek
Uporabniški avatar
 BoF
Ja, lahk recimo na cilju zapojemo Oj Triglav moj dom... :P
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA