Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 BoF
vencelj napisal/-a:već vidim kilometarske redove za rezervaciju :lol: ...
Od kje tebi, BoF, tipkovnica s cirilico :?:

Mало помисли :!:
Oдрастао сам на Јесенисама. Мора да убаћени алгоритам из школе ради своје под шифром Заостали за цивилизацијом...
 MATE
Zdravo,

Jaz sem že kupil karto letalsko za Beograd. Grem v četrtek 17.4. iz Ljubljan ob 17.40 in nazaj v nedeljo ob 18. uri. Gre še kdo potej varianti?
Lahko gremo skupaj.

Mate.
Uporabniški avatar
 bobr
Koliko te je prišla povratna avionska karta?
 MATE
Cena je 140 eurov povratna karta, pa hotel računam še ene 3x40 eurov pa bo blizu 300 skupaj.
Uporabniški avatar
 klaudi
Jaz bi šla. Ali letiš z Adrio? Si že rezerviral hotel?
 MATE
Hotel Excelsior bom najbrž rezerviral, okoli 25 eur. Gre kdo v Beograd sploh glede na situacijo trenutno, ko nismo ravno priljubljeni doli:).
Morat ču, da pričam samo po naše:).
Uporabniški avatar
 MICUNO
Mi imamo rezerviran hotel Srbija 3km iz centra za 7 oseb, peljemo se s kombijem !
Uporabniški avatar
 MihaPR
Hotel Srbija je super, priporočam.
 MATE
Super, potem nas bo nekaj doli. Se bomo kaj zmenili, da se dobimo na kakšni pijači po maratonu, jaz pridem v petek okoli 19. ure dol.
Se slišimo.
Uporabniški avatar
 bobr
It's about f... time :twisted:
Uporabniški avatar
 BoF
Добродошли у Србију! Данас је 21. век. :bum:
Uporabniški avatar
 bobr
Glede prijav http://www.bgdmarathon.org/mar2101.htm bomo tujci očitno nasrkal!
5x višjo ceno imamo kot domačini :!: :!: Po novem je cena 30€. Očitno v odboru delajo srbski židi al pa je to po domače je... v glavo evropejce.

Jaz si bom pomojem zrihtal lokalno prijavo, prijavil se bo srbski kolega in bom tekel pod njegovim imenom. Ker 500 ali 2500din je pa le razlika...

Kaj vi pravite na to inflacijo?
Uporabniški avatar
 Laufer
Bobr bo potem inkognito, ne v drsu TF z rožicami na hrbtu in z napisom Slovenija. :oops:
Cena je zato višja, ker vsakemu Evropejcu dodelijo po dva domača Bodyguarda, ki sta hkrati zajčka. Skrbijo za to, da boš sigurno postavil PB, drugače pa za tabo po progi spustijo pobesnele nogometne navijače. Kaj bi še rad, tako dobro na tekmi ne poskrbijo nikjer drugje. :rol:
Uporabniški avatar
 zlopi
bobr napisal/-a:Jaz si bom pomojem zrihtal lokalno prijavo, prijavil se bo srbski kolega in bom tekel pod njegovim imenom. Ker 500 ali 2500din je pa le razlika...

Kaj vi pravite na to inflacijo?

... iznajdljivost ne pozna meja :wink:
Lp, zlopi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA