Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 predrag
:hello: Hallllloo!
... kurjava še vedno dela, prijave so že v drugem krogu, ... prijateljski, ... "Za obale prijateljstva!"... že pripravljeni, ... ne prezrite ... jer za prijatelje si je treba čas vzet!
Uporabniški avatar
 tae
predrag, ker si se ravno javil, se bom pa še jaz malo v tej temi. Tokrat bo tam očitno iz foruma kar nekaj plavalcev. Jaz bom še vedno tekač, saj veš. Povej mi prosim kako je kaj s klanci na tej tekaški progi ?
Uporabniški avatar
 predrag
8) Tekaška proga 3D: s klanci stojimo dobro, samo je en na štartu s cca 90m +livela oz. vzpona dolžine 1.5 km, potem pa spust oz. dislivel Parenzane (nekdanje, stare, ozkotirne proge - danes transmejnega pota zdravlja in prijateljstva, ITA, SLO, HR) železniških 2% do mejnega prehoda Plovanija v dolžini 4 km, in to je +,- vse, (mejni prehod je na cca 5.5 km), potem pa spet "Parenzana", čez Sečovlje (pri pošti cca. 7.5km) in njen nastavek do solin Seče (cca. 10.0 km), rt Seča, rest. Ribič (cca. 12.3 km), AC Lucija, mimo Marine Portorož (cca. 14 km), še 1.2 km ob rivi do cilja Osrednje plaže Portorož pri aquaganu, z pratnjo, medinskim nadzorom in 6 (šest) okr. postajah vmes.
Uporabniški avatar
 predrag
8) Tekaška proga 3D: s klanci stojimo dobro, samo je en na štartu s cca 90m +livela oz. vzpona dolžine 1.5 km, potem pa spust oz. dislivel Parenzane (nekdanje, stare, ozkotirne proge - danes transmejnega pota zdravlja in prijateljstva, ITA, SLO, HR) železniških 2% do mejnega prehoda Plovanija v dolžini 4 km, in to je +,- vse, (mejni prehod je na cca 5.5 km), potem pa spet "Parenzana", čez Sečovlje (pri pošti cca. 7.5km) in njen nastavek do solin Seče (cca. 10.0 km), rt Seča, rest. Ribič (cca. 12.3 km), AC Lucija, mimo Marine Portorož (cca. 14 km), še 1.2 km ob rivi do cilja Osrednje plaže Portorož pri aquaganu, z pratnjo, medinskim nadzorom in 6 (šest) okr. postajah vmes.
Uporabniški avatar
 tae
Hvala Predrag, da bom približno znal razporediti moči.
 rokG
zdravo,
Trasa se mi zdi res zanimiva in sem bil 100%,da se ga bom udeležil..dokler nisem videl uro starta :( ... Še nikoli nisem tekel v največji vročini zato imam kar nekaj strahu.. Nič,bo treba še malo prespati pa kar it probat..Kako je pa tukaj poskrbljeno za pijačo.. :D pa nimam v mislih piva na ladji po teku
lp R
 rokG
rokG napisal/-a:zdravo,
Trasa se mi zdi res zanimiva in sem bil 100%,da se ga bom udeležil..dokler nisem videl uro starta :( ... Še nikoli nisem tekel v največji vročini zato imam kar nekaj strahu.. Nič,bo treba še malo prespati pa kar it probat..Kako je pa tukaj poskrbljeno za pijačo.. :D pa nimam v mislih piva na ladji po teku
lp R

Eh, malo čudno napisal glede pijače...Sem prebral da bo 6 okrepčevalnih postaj..samo zanima ali bo samo voda ali tudi kaj "močnejšega" ...Isotoniki...
lp R
Uporabniški avatar
 predrag
:arrow: Okr. postaje, na stezi ih bo 6, so cca. na vsakih 2.5 km, žeščo okr. postajo ... voda + izotonici, sadje, ... bomo naredili v Sečovlju pri pošti (cca. na 7.5 km).
 luzr
Kaj gre še kdo na plavalni tečaj čez ekvatorij? ;)
Uporabniški avatar
 tae
luzr, če malo pogledaš gor in nazaj po starejših postih, boš videl, da se gre kar nekaj forumovcev namakat. Jaz se bom potem verjetno šele v cilju.
Uporabniški avatar
 olson
Hojla :lol:
Tae a maš kej placa v avtu :driver:
lp OLSON
Uporabniški avatar
 tae
olson, jutri te pokličem, da ti povem situacijo.

Drugače pa zgleda res ne morem zbrati nobene tekme, da nebi s kom znanim tekmoval. Pa sem že mislil, da bom ta del junija vzel bolj regeneracijsko. Ja nič, OLSON, ga bomo kar gnali, če boš tekač, razen če se boš vrgel v plavalne vode.
Uporabniški avatar
 olson
Tae,čeprav sem postal po malem triatlonec,se ne bom podal v vodo ampak bom odtekel to 15ko.Tekmovati po taki ravnini z teboj pa je zame pretrd oreh,saj si že kar lep cajt veliko bolši od mene,ker me tudi veseli.Moje noge počasi pešajo tvoje pa so vsako leto htrejše :clap:
Pa lep pozdrav se slišmo OLSON 8)
 luzr
Hvala, tae ;), vem, več TFovcev gre :D.
Znova ovežujem temo :).
Uporabniški avatar
 tae
luzr, si se torej odločil za odhod in izlet ali niti ne ?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA