Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:a je tole primeren tek za pripadnico polžje sekcije pa da prvič odtečem 21 tko za r. dan ;) al je boljš da počakam... res me mika tole...

Ksenija, mislim, da če greš lepo počasi, boš samo uživala. Jaz malo poznam tam okoli (sem kolesarila), hribčkov si pa itak navajena. Lepo pozdravi nogico, pa napademo morčka :lol: .

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:a je tole primeren tek za pripadnico polžje sekcije pa da prvič odtečem 21 tko za r. dan ;) al je boljš da počakam... res me mika tole...

Ksenija, mislim, da če greš lepo počasi, boš samo uživala. Jaz malo poznam tam okoli (sem kolesarila), hribčkov si pa itak navajena. Lepo pozdravi nogico, pa napademo morčka :lol: .

Torej Lenči, pa ti ?
Boš napadla morčka? :wink:

:wink:

Do 1.12. je še čas, najprej se bom prepustila Sladkim6 :lol: in prvi 1000ki. Če mi ne bodo noge odpadle, pa :?:
Uporabniški avatar
 natasa
Mal sem te samo podražila zadnjič:rol: , tako kot si ti mene pri sladkih šest. :roll:
Zdej pa komaj čakam na oba teka :juhuhu: !

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Mal sem te samo podražila zadnjič:rol: , tako kot si ti mene pri sladkih šest. :roll:
Zdej pa komaj čakam na oba teka :juhuhu: !

Motivacija je že dosežen cilj. Jaz trenutno vidim Sladkih6. Se pa zahvaljujem za vrnjeno draženje :lol: , še kdaj :wink: .
Uporabniški avatar
 IRA
Kakšna je ta proga, a ima dosti konkretnih vzponov?

Sej graf vidim, me zanima bolj tisti del iz "prakse"!
V mislih imam 21-ko!

Do odločitve je pa še kar nekaj časa, tako, da malo časa in misli imam še na voljo.
Če mi bo v Palmanovi šlo in če bom pridno tekala še naprej ... in me ne odnese v kakšnem ovinku vmes ... potem bi se znalo zgodit, da pridem Kseniji delat družbo!

... saj veste za rojstni dan mora bit človek vendarle v super - duper družbi :wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
NATAŠA prosim nasvet

Pri pogovoru je padla beseda za tek v Istri.Za mene dovolj, da sem šla brskat kaj to pomeni. Mi lahko svetuješ. kako se pripraviš na tako dolgi tek(pijača, obleka, )za trenineg pa je že prepozno.Ker so bregi, po grafu se mi zdijo ubijalski, , 32 km v hrib , je kar dober zalogaj. :!: :?:malo dvomim kako do konca, kdo me bo pa čakal tako dolgo :?: :cry:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
bernarda napisal/-a:NATAŠA prosim nasvet

Bom odigral vlogo nadomestne mame :D
Doslej sem bil na obeh prireditvah, letos je tretja.
Organizator zagotavlja določene okrepčevalnice, a jaz imam stalno s seboj svoj 1,6 dl bidonček. Večina je brez in verjetno bom tudi jaz letos brez. Seveda pa ne pozabit na gele.
Glede obleke je tako, da si od doma vzameš vse variante in se tik pred startom odločiš, v čem kreneš na pot. Malo pogledaš še v nebo in med ostale tekače.
Glede treninga se ne rabiš bat, saj vem, da si natrenirana. Ker boš pred menoj v cilju, ni straha, da bi te čakali. Bregi res niso ubijalski in na tej razdalji nič ne zgubiš, če v klanec malo hodiš. Ko se od Jorasa cesta dvigne v klanec je res dolg vzpon, kar pa ni glavni problem tega teka. Najtežji je zadnji del, ko je treba po ravnini, po dolini reke Mirne preteči krepko čez 10 km, ki se nikoli ne končajo.

Se vidimo ...
Uporabniški avatar
 RoKo
Tele Predragove prireditve me že fajn kurijo. Ne zberem še dovolj korajže za en tak preizkus.

Glava še ni ...........................
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
IRA napisal/-a:Kakšna je ta proga, a ima dosti konkretnih vzponov?
Sej graf vidim, me zanima bolj tisti del iz "prakse"!
V mislih imam 21-ko!
... bi se znalo zgodit, da pridem Kseniji delat družbo!
... saj veste za rojstni dan mora bit človek vendarle v super - duper družbi :wink:

Proga Grožnjan - Novigrad je idealna za praznovanje rojstnega dne. Začne se s 4 km dolgim spustom, nato pa po makadamski cesti po dolini reke Mirne do morja. Makadam ni bil preveč prijazen, ker je bil posut z gramozom, a se da teči. Najlažje je bilo teči po kolesnicah, kjer ni kamenja. Na tej cesti ni bilo prometa. Ob morju se cesta malo vzpne in po dobrem kilometru si v cilju. Sledi velika čaga. Črno vino je lani teklo v potokih :D
Uporabniški avatar
 Sebi
@Bernarda: očitno te tarejo podobni problemi kot mene. Ampak kaj, ko je glava že na progi... Bo treba iti poskusiti. Mislim, da se ne rabiš bati, da boš zadnja v cilju. To vlogo prostovoljno prevzamem jaz :piti: samo, da pridem do cilja...
Uporabniški avatar
 natasa
Bernarda mislim, da boljšega nasveta kot od "nadomestne mame" :wink: nebi mogla dobit, sploh pa v Istri še nisem tekla. Sicer je pa tvoja pripravljenost na takem nivoju, da te nima kaj skrbet, verjetno te bom še jaz v hrbet gledala :oops: . Kar se tiče pa pijače in oskrbe na progi, me bo pa Bogdan spremljal na kolesu. če boš kje blizu bo z veseljem pijačo oz gel. ponudil tudi tebi. :wink:
Me pa veseli , da bo v Istri tekla zmagovalna trojka iz Sladkih šest :juhuhu: !

Se vidimo! :wink:
Uporabniški avatar
 Sebi
Mene bolj kot to, da ne bi prišla do cilja, ker bi crknila skrbi to, da ne bi prišla do cilja, ker bi se zgubila (moja specialnost). A je trasa dobro označena?
Uporabniški avatar
 bernarda
Malo ste me potolažili. Zdravko, to bi mi špeh rasel, da bi prišla pred teboj :rol: , ampak to ni Sladki, kako praviš"vse je v glavi", nekaj si bom morala zmisliti za podplate, še me bolijo. Prijava se bliža, treba bo začeti reševati probleme!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.

Prvi problem :driver: Ali ima gdo iz Mariborskega konca, še kaj prostora
v avtomobilu za nekoga, ki ima vedno veliko prtljage s seboj(4 kovčke), težko je tiho :ignore: , da svoj prispevek za gorivo, vstopila pa bi v Slovenski Bistrici. :!: :?: Ali po domače, me kdo vzame s seboj?
Za informacijo ali oslugo :cast1:
_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nataša, v kolikor me bo kdo hotel poleg sebe :driver: , bom malo
izkoristila tvojega Bogdana, če te le bom uspela slediti.______________
S tem bom imela nekaj problemov rešenih, ostale pa si bom morala še urediti.

Lep pozdrav vsem
Nazadnje spremenil bernarda, dne 18 Nov 2008, 18:55, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 lonely
Moja napoved: "vesele Štajerke" na stopničkah (N-B-S).
Uporabniški avatar
 lojzeP
big brother alias gnjavator na progi bo prisoten tudi letos :roll:
pripravite izjave, frizerje pahnite iz recesije, novinke obdelamo najraje :D
še malce filmčke od lani pogledam ( nije za svačije oči :? ), potoki vina :bum: uh, skor pozabu, ..... baje bo gužva :wink:
če bo ekipa ( vsaj ) kot lani bo kičasto
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA