Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 iverson
Super, kajti jaz še nisem dobil odgovora na email. Tako grem lahko brez skrbi gor 30. plačam in odtečem.
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja glih mislim kako sem vse fajn zrihtal za prijavo v v Grazu pa tole, najprej dobim odgovor na mail, kjer sem spraševal a je možno plačat štartnino in dvignit številko v nedeljo in mi odgovorijo, da se da, malo za tem pa naslednji mail, kjer me obvestijo naj z kopijo tega maila pridem v petek ali soboto v Graz, kjer bom plačal štartnino in dvignil številko, ker v nedeljo to ne bo mogoče.
Zdaj pa ne vem keri je bolj :bum: :bum: ali pa se kdo :--

A je kdo dobil podoben mail.
TNX
 nenadb
Ja, tudi jaz sem dobil mail, da se mora številka dvignit v petek ali soboto, ker v nedeljo ne bo mogoče.
Uporabniški avatar
 tae
Meni se laufer ni še nič javil, ker on ureja stvari za naju. Vseeno, ali je mogoče kakšen štajerski prostovoljec, ali nekdo, ki živi blizu, morda nekdo, ki ima namen iti tja v petek ali soboto le na izlet, da bi za vse forumaše dvignil te številke. Npr. za uslugo 5 EUR, od vsakega, ki mu dvigne številko. Drugače zame Graz odpade, ker nisem še nič plačal, le prijavljen sem. Nebi pa tega rad.
Uporabniški avatar
 iverson
včeraj dobim email, da je prevzem možen v nedeljo sedaj pa to. Kot pravi tae, če gre kdo gor v petek ali soboto bi bilo to super. Ker sem že prav veselil da grem v Graz. Upam da nam bo uspelo.
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja mal je vse skupaj čudno, no jaz se ne dam pa sem poslal še en email, da vidim kako pa kaj pa bom mal počakal.
Če pa bi se najdel kdo ki bi dvignil številke za :TF) , pa mu z veseljem dam nekaj za to 5 eurov je malenkost in sem takoj ZA.
Ker drgač pa me Graz nebo videl.
Uporabniški avatar
 tae
Laufer sporoča naslednje:

Midva greva gor, on bo imel sabo sprintan prejšnji mail, kjer dovoljujejo plačilo in prevzem številk v nedeljo. Če se ne bodo dali, bova tekla brez številk in zastonj. Morda pa je to še bolje za hitrejši tek, ko naju bodo redarji lovili :D .
Uporabniški avatar
 iverson
Kaj pa so ti napisali v tisti email s katerim je bilo rečeno da lahko dvignemo v nedeljo številke. Meni so na kratko odgovorili da je to možno in konec. Nič posebnega vglavnem. Zastonj pa ravno nebi rad gor hodil.
Uporabniški avatar
 tae
To mi je poslal Laufer, kar so poslali njemu:

Ti pošiljam, kaj sem prejel iz Gradca.

Hallo,
wie telefonisch besprochen meine infos:
du kannst die startnummern am Sonntag direkt beim start abholen
dort kannst du acuh die ganz normale startgebühr (ohne nachnennungsgebühr) in bar bezahlen dann sparst du die auslandsüberweisung

lg
michael wernbacher
0664 5379812

Še prevod:
Kot sva govorila po telefonu so tukaj moje informacije:
štartno številko lahko dvigneš direktno na štartu
tam lahko v gotovini plačaš tudi normalno štartnino (brez zvišanja za kasnejšo prijavo) in si tako prihraniš stroške plačevanja v tujino
Uporabniški avatar
 iverson
Jaz sem dobil naslednji odgovor:

ja selbstverständlich

lg

michi wernbacher

Malo smešno kaj ne? Poslala mi je verjetno ista oseba le da je michi okrajšava za Michael, tako predvidevam.

Počakajmo še kakšen odgovor bo dobil dexi27.
Uporabniški avatar
 LILA
Tudi jaz dobila e-mail, da je treba plačat prej. A ko kličem, se mi nobeden ne javi. Bom še danes klicarla.
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja bomo vidli, kaj bojo odgovorili jaz sem jim včeraj poslal mail pa oba odgovora, katera sem dobil od njih, zdaj pa čakam kaj bo :?:
Uporabniški avatar
 tae
Ali ima morda kdo kakšne informacije, kako so storili drugi Slovenci, ki niso na forumu ?

Saj ne, da bi bila to edina tekma, sam fora je v tem, da sem se najprej že itak težko doma zmenil, da grem, pa Lauferju sem obljubil, pa zdaj sem se že čisto psihično pripravil na ta dogodek, pa še na svoj osebni rekord grem, če bo ratalo. Tako, da upam, da nam bo vsem uspelo se udeležiti tega teka in ga odteči po svojih najboljših močeh.
Uporabniški avatar
 Laufer
Po vsej verjetnosti je bil mail poslan vsem, ki so se prijavili preko spleta. Za tujce pa mora veljati dogovor, da se lahko plača in dvigne številke v nedeljo. Drugače pa se TF-jevci zberemo na kup in gremo protesno brez številk na progo.
Startnino bomo tako prihranili :lol: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA