Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Sebi
Očitno tokrat na žalost ne bom imela ta prave družbe, ker noben ne gre na "polovičko". :cry: Hardiči!
 HanaMB
Mene mika, mika Polovička (no cela še bolj, samo mislim, da imam prekratke noge za celo progo :shock: )
 klopotec
Sebi napisal/-a:Očitno tokrat na žalost ne bom imela ta prave družbe, ker noben ne gre na "polovičko". :cry: Hardiči!

Če boš rabila kakšno "papirno" podporo, bom nekje za teboj in če malo počaš? Pridem pa sigurno.
Uporabniški avatar
 Sebi
@Klopotec: če bom rabila, te počakam. Zagotovo. Tokrat mi vsaj za drevesa in grme ne bo treba skrbeti... :lol: Hvala bogu, ena skrb manj!
Uporabniški avatar
 Vreme
Sebi napisal/-a:Očitno tokrat na žalost ne bom imela ta prave družbe, ker noben ne gre na "polovičko". :cry: Hardiči!

ja to pa imaš prav , si prehitra za nas,da bi ti lahko sledili :cast:

Sicer pa se sam še odločam, dokončno se bom odločil po Radencih :-((
Uporabniški avatar
 Tatjana

Se jaz javim za naslednje leto ;) Letos pa bomo takrat v nizkem štartu za porodnišnico ;) :lol:
Uporabniški avatar
 haupi
ZdravkoC napisal/-a:.... Jaz grem "zen" varianto, če bo zadosti moči, pa v drugi polovici uberem "Čuri-muri" varianto :D

Zdravko a lahk nam nepoznavalcem tvojih varijant razodeneš kaj naj bi katera varijanta pomenila?

Tudi mene čevelj žuli, pa še nevem kje a na tadolgi al na takratki...

Se vidimo
Lp
haupi
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
haupi napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:.... Jaz grem "zen" varianto, če bo zadosti moči, pa v drugi polovici uberem "Čuri-muri" varianto :D

Zdravko a lahk nam nepoznavalcem tvojih varijant razodeneš kaj naj bi katera varijanta pomenila?

Tudi mene čevelj žuli, pa še ne vem kje a na tadolgi al na takratki...

Kaj bi razlagal, "zen" je itak najpogostejša beseda na forumu :wink: kolikor pa poznam nekatere sotrpine in sebe je pa tako: Kadar kdo pravi, da bo tokrat šel res na izizizi, se pokaže, da je res razlike v končnem času za dve sekundi. V prevodu bi rekel, da hitra prva polovica upočasni drugo ali izi varianta v prvem delu omogoči hitrejši zaključek z nasmehom.
@haupi za smučarske tekače pa kratka varianta itak odpade :D ne premišljuj predolgo :roll: se vidimo
Uporabniški avatar
 INOT
Meni dolga varianta nekak ne diši zaradi spusta z Belvija, problem kratke variante pa je, da se ne splača matrat ker je samo rekreativni tek, tako, da bom šel verjetno letos 31 km na izi.
Uporabniški avatar
 Sebi
@Klopotec: očitno se bo Inot žrtvoval in mi nudil "papirno" podporo tako, da te že sedaj opozarjam, da te ne bom čakala. Da me ne boš slučajno iskal kje po tem prostranih gozdovih... Samo v vednost :wink:

@Vreme: pa pridi to ta kratko varianto pogledat no. Saj je samo 31 km. Glede na tvoje rezultate v Rovinju... Ne vem, če sem kaj hitrejša od tebe. Poleg tega še Semjul baje pivo časti, kaj češ lepšega! 8)

@Tatjana: hvala bogu, da se "tvoj čas izteka". Ker me je bilo zares že strah, ko sva po Pohorju plazili. Ti, tvoj trebuh in moja malenkost... :D
 klopotec
INOT napisal/-a:Meni dolga varianta nekak ne diši zaradi spusta z Belvija, problem kratke variante pa je, da se ne splača matrat ker je samo rekreativni tek, tako, da bom šel verjetno letos 31 km na izi.

To je pa izjava leta. Rekreativčki na 31 km, ne matrajte se. Je brez veze.????? Eh, jaz se bom matral, pa če je z vezo ali brez.
Uporabniški avatar
 Sebi
@Klopotec: pusti ga, saj ne ve kaj govori :twisted:
 klopotec
Sebi napisal/-a:@Klopotec: pusti ga, saj ne ve kaj govori :twisted:

Maš prav Sebi, pa še za Taeta navijam, tako da ....he,he. Dasiravno palačinke tudi niso kar tako.
Uporabniški avatar
 semjul
Sebi napisal/-a:
@Vreme: pa pridi to ta kratko varianto pogledat no. Saj je samo 31 km. Glede na tvoje rezultate v Rovinju... Ne vem, če sem kaj hitrejša od tebe. Poleg tega še Semjul baje pivo časti, kaj češ lepšega! 8)

:D

Sebi za pivo se bo treba potrudit in prit v Radence, tam Semjul pivo toči. :beer:

očitno si spregledala to podrobnost :shock:
P.S.
Hudo žejnemu pa tudi po Pohorju ne odrečem glaža mrzlga pira :wink:
Uporabniški avatar
 Sebi
Semjul: ups, za napako se opravičujem. Mi je žal. Zelo. Hudo Oprosti! :piti:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9