Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 klaudi
Na reškem polmaratonu sem tekla včeraj 2,02, sem bla 3. v svoji kategoriji, ampak mislim, da smo ble samo tri :)
Aja, ni Lochkie na Irskem, a na Škotskem je? :oops:
Kje je pa Mali? A ni to en eksotičen otok?
No, sej 3x na teden po 1 uro, to bi pa šlo. A misliš, da je to dost?
Uporabniški avatar
 ales
klaudi napisal/-a:Na reškem polmaratonu sem tekla včeraj 2,02, sem bla 3. v svoji kategoriji, ampak mislim, da smo ble samo tri :)
Aja, ni Lochkie na Irskem, a na Škotskem je? :oops:
Kje je pa Mali? A ni to en eksotičen otok?
No, sej 3x na teden po 1 uro, to bi pa šlo. A misliš, da je to dost?

Če si tekla 2.02 21tko pol lahko pojutrišnjem tečeš maraton zagotovo pod 4.30.
Na spletu, al pa tukaj na forumu mal poišči kakšn plan priprav, še boljši so bili lani v poletu, a ne, saj je zdaj Beno pripravil sicer za 21tko za ljubljanskega, bo tudi OK. Sam vsak ta drug vikend dodaš še en daljši tek, tko mal nad 15, recimo. Tek, vidim sploh ni problem zate.

Mal bolj se bomo posvetil geografiji-ma se hecam! Zato pa gremo na Irsko z avtodomom, da boste za drugič vedli kje je.

Mali je pa ena gromozanska država (66x večja od Slovenije) v Zahodni Afriki, mal nad ekvatorjem. Če te kaj bolj zanima tule je predstavitev lanskega teka-zdaj si me spomnila, teka letos ne bo, a sem vam sploh že povedal, ja smrk, res!
Uporabniški avatar
 Barb
klaudi napisal/-a:A misliš, da bi šla kar 42? Zdej sem komaj prvič 21, saj ni bilo težko, ampak 42? No, ampak, če vidim zraven še Irsko pol se splača potrudit!!
Že Anglija me je čist prevzela, ampak Irska... oh

:laola Hvala bogu,vsaj še ena,ki si upa
Draga Klaudi
tudi za mano je samo pol maraton letos v Radencih,pa če mogoče še ne veš,gre s temi fanti tudi jaz v Dublin
...in ja tud maraton 42 km bom tekla :bum:
...tko,da le pojdi,bova vsaj skupaj premagovali vse kilometre

Tole si čakal Aleš,a ne :wink: :P :TF)
Uporabniški avatar
 klaudi
Živijo miškoti!
Hvala za nasvete in bodrilne besede. Aleš, verjetno imaš prav, da sem sposobna tudi 42, še pred kakšnim letom sem nekomu zagotavljala, da sigurno ne bom nikoli zmogla 21.
Ne predstavljam si pa v Afriki tečt na tako dolge proge, pismu, a ni ful vroče? V Reki je pol poti lilo kot iz škafa, pa burja... in je prav pasalo.
Barb, če greš pa tud ti v Dublin pol pa sigurno ne bo dolgcajt :D , sam mal me skrbi, ker ste vsi ful dobri, bom morala še dost trenirat! Koliko je pa zaenkrat zainteresiranih za pot? :driver:
LP, Klavdija
Uporabniški avatar
 ales
klaudi napisal/-a:Ne predstavljam si pa v Afriki tečt na tako dolge proge, pismu, a ni ful vroče? V Reki je pol poti lilo kot iz škafa, pa burja... in je prav pasalo.

Ja v Maliju je bilo pa en dan 47 stopinj, samo vlaga je bila dovolj nizka, tako da se je kar dalo zdržat. Še huje je bilo, ker nisem imel prave hrane, pa skoraj tri dni sem se mučil, pa ... Ti razložim enkrat v živo, mi gre bistveno bolje.

klaudi napisal/-a:Barb, če greš pa tud ti v Dublin pol pa sigurno ne bo dolgcajt :D , sam mal me skrbi, ker ste vsi ful dobri, bom morala še dost trenirat! Koliko je pa zaenkrat zainteresiranih za pot? :driver:
LP, Klavdija

Bom kar jaz namesto nje; torej Barb gre ZAGOTOVO! Pol pa še Tini(bo vsaj mal tudi vozij, je obljubil), Tuareg in jaz. S teboj torej pet. Mal hecamo še LojzetaP, saj bi šel, pa ima bolj mal dopusta. In potem polnimo naslednji avtodom.

Za tiste pol ure, ko (če?) boš za nami pa res ne bomo delal problemov;no ja mogoče bomo že kaj spil prej, to bo pa tudi vse, kar boš zamudila.
Uporabniški avatar
 klaudi
Jupi, komi čakam, da gremo! Kolkrat gremo še spat do takrat? :juhuhu:
Se vidmo na pikniku, če bom premagala socialno fobijo, ker nobenga ne poznam :wink: ( a se moram kej prijavit?)
Uporabniški avatar
 ales
Še 60x greš tečt, pol pa že v Dublinu. Fino, ja.

Se pa kar "prijavi" v temi Piknik, bo Barb (glavna organizatorica) bolj vesela, drgač sem pa vzel na znanje in te držim za besedo!
Uporabniški avatar
 Tuareg
klaudi napisal/-a:Se vidmo na pikniku, če bom premagala socialno fobijo, ker nobenga ne poznam :wink: ( a se moram kej prijavit?)

Ni problema, me je fotograf danes slikal, tako, da boš vsaj mene
lahko prepoznala. :wink:
Uporabniški avatar
 klaudi
Zdej pa zihr pridem, tvoja pojava mi je pregnala vse pomisleke! :D
Uporabniški avatar
 Barb
ales napisal/-a:Bom kar jaz namesto nje; torej Barb gre ZAGOTOVO! Pol pa še Tini(bo vsaj mal tudi vozij, je obljubil), Tuareg in jaz. S teboj torej pet. Mal hecamo še LojzetaP, saj bi šel, pa ima bolj mal dopusta. In potem polnimo naslednji avtodom.

No tokrat je Aleševa navedba točna
Tko da Klaudi kr pogumno :P

Za piknik sm vidla da si se prjavla-dobrodošla

...zakaj pa ne bi prišla danes na trening na Brdo?-al pa vsaj na ana-lizo v Brunarco-bojo fantje zlo vesel,veš :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
ales napisal/-a:drgač sem pa vzel na znanje in te držim za besedo!

Aleš,to pomen,da morš met prihodnjič,ko bo Klaudi z nami dlančnik s sabo,da bo dala avtogram :P :P
Uporabniški avatar
 ales
Barb napisal/-a:No tokrat je Aleševa navedba točna

Kugaaaa? O ne, laže pa ne ciciban. Mogoče mal z druge strani osvetlim zadevo, navajam pa zelo točno!

Barb napisal/-a:
Aleš,to pomen,da morš met prihodnjič,ko bo Klaudi z nami dlančnik s sabo,da bo dala avtogram

Sem ga že dal v nahrbtnik za danes, pa še eno knjigco, pa ..., a sem še kaj obljubil?
Ponudba velja tudi za vse druge.
Uporabniški avatar
 Staša
ales napisal/-a:
Barb napisal/-a:No tokrat je Aleševa navedba točna

Kugaaaa? O ne, laže pa ne ciciban. Mogoče mal z druge strani osvetlim zadevo, navajam pa zelo točno!

barb napisal/-a:Aleš,to pomen,da morš met prihodnjič,ko bo Klaudi z nami dlančnik s sabo,da bo dala avtogram

je to to?

PS:interno
Uporabniški avatar
 Barb
ales napisal/-a:
Barb napisal/-a:"]

Aleš,to pomen,da morš met prihodnjič,ko bo Klaudi z nami dlančnik s sabo,da bo dala avtogram

Sem ga že dal v nahrbtnik za danes, pa še eno knjigco, pa ..., a sem še kaj obljubil?
Ponudba velja tudi za vse druge.

Ja pa Klaudi pride dans :?:
Uporabniški avatar
 klaudi
Miškoti, res bi z veseljem dons prišla, ampak sem dežurna v službi, tko, da delam brez konca, včasih tud do polnoči :x , pridem pa na piknik zihr, prnesem kakšne doma narejene kekse :shock: , za posledice ne odgovarjam. Uživite!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA