Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lojzeP
Opa ,a tudi ga. Danesnegremonamorje se bo udeležila tegale AFŽ teka :cast: :cast1: :cast: :cast1: :cast: :cast1:

Pa tudi cel Šiškarice draem team bo tudi prisoten :shock: :shock: :shock:
U, hudo, pol pa ne smem nanjkat.
Sicer sem se že pred časom javil za boby bojlerja na prvi kritični točki. :oops: :oops: :oops:

Alora, petek, čakamo te !!!

2x LP
Uporabniški avatar
 Dule
Mene pa zanima če bo tekla tudi una iz reklame v Poletu za ženski tek :lol: :?:

Bom moral kar sončna očala vzeti, da ji ne bo nerodno ko jo bom z očmi.. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 gregorb
Dule napisal/-a:Mene pa zanima če bo tekla tudi una iz reklame v Poletu za ženski tek :lol: :?:

Bom moral kar sončna očala vzeti, da ji ne bo nerodno ko jo bom z očmi.. :lol: :wink:

Dule a žena nč forum ne bere :shock: , kaj šele če pride v petek tečt? :twisted:
Uporabniški avatar
 Barb
lojzeP napisal/-a:Opa ,a tudi ga. Danesnegremonamorje se bo udeležila tegale AFŽ teka :cast: :cast1: :cast: :cast1: :cast: :cast1:

2x LP

A to sm kukr jst :?:

Sej veš,da taki ta gobčni težko kje manjkamo
Uporabniški avatar
 Dule
gregorb napisal/-a:
Dule napisal/-a:Mene pa zanima če bo tekla tudi una iz reklame v Poletu za ženski tek :lol: :?:

Dule a žena nč forum ne bere :shock: , kaj šele če pride v petek tečt? :twisted:

Gregor odgovor je dvakrat NE :wink: .

Pa tud oči imam da vidim kaj lepega! Te ne zastopim zakaj bi moralo skrbeti ženo 8) :roll:
Uporabniški avatar
 5rca
Barb napisal/-a:
lojzeP napisal/-a:Opa ,a tudi ga. Danesnegremonamorje se bo udeležila tegale AFŽ teka :cast: :cast1: :cast: :cast1: :cast: :cast1:

2x LP

A to sm kukr jst :?:

Sej veš,da taki ta gobčni težko kje manjkamo

pomoje je pa Lojze name mislil s tem danesnegremonamorje :) imava še ene neporavnane račune okoli tega :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Aja pol se pa opravičujem,da sm se vmešala
 dpop
Barb napisal/-a:Aja pol se pa opravičujem,da sm se vmešala

He he ... tebe je povsod dosti.... samo na GOV.SI bolj malo :twisted:

LP darko

P.S. Nešto je trulo u državi Danskoj! :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
dpop napisal/-a:
Barb napisal/-a:He he ... tebe je povsod dosti.... samo na GOV.SI bolj malo :twisted:

:

Pa dobr kaj sm vam storla :?:

na GOV.SI sm pa ves čas
sam tolk sm dobra,da obvladam vse :P :P
 dpop
Barb napisal/-a:sam tolk sm dobra

No, temu pa res ne gre oporekati Slika

LP Darko

P.S. Izvin'te... nije bilo namjerno! :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Hvala :cast1: kontra
 Ursa
Lep pozdrav vsem,

verjetno tudi nasa zenska ekipica pride mal potečt. Mamo kandidatke za vse proge in ce bo tko lustn, kot je blo nazadnje (ko sem se tekla na 3,2 in to ciist pocas), ko nam je Matjaz celo pot tako lepo pripovedoval... se ne bojim za prihodnost zenskega teka :wink:

Me pa zanima za 11letno sestro, ki ni nobena tekacica, jo pa tek cedalje bolj zanima (ko gleda mene kako vsa navdusena prihajam na obiske) - a lahko tece z otroci, pa ceprav je ze nad 10? Oz. a je sploh pametno, da bi kar iz nic sla takole tect? Drugac jo bom pripeljala pa vsaj zato, da vid kolko tekaskih navdusencev premoremo :)

Lp, Ursa
Uporabniški avatar
 Barb
A prijave so v petek?Kdaj,kje točno?
ziga napisal/-a:Polet, ŠD ŠPIC in ŠD Novice Extreme v petek, 11. junija, ob 18.
uri, pripravljajo Slovenski ženski tek. Menda ni ravno prvi in je drugi, je pa namenjen izključno ženskam! In otrokom. Očki (moški) bodo (bomo)tekli lahko le kot spremljevalci.

Štart bo pod sankališčem v Tivoliju, najprej bodo tekli majhni otroci (od 0 do 10 let) skupaj z očeti, nato pa bodo tekle ali hodile s palicami (ali brez) ženske. Štart bo skupinski, proga pa se bo razdelila na krajšo, dolgo 3,2 in daljšo, dolgo 8 kilometrov.

Zmagovalke bodo vse, saj si bo vsaka čas merila sama, torej ne bo ne kategorij in ne odličij in ne obdelave podatkov.

Štartnina bo 1000 tolarjev in bo VSA namenjena za osebe s posebnimi potrebami iz centra Dolfke Boštjančič. Podrobnosti še sledijo!

POVEJTE NAPREJ!!!

A je tukej kej nerazumljivega?! :twisted:

LP Darko

P.S. no ja... sej pravm :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA