Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Staša
tamy napisal/-a:hehe,a se lahko pridruzim,tetka? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: recno mislem,ne bom gledala iz balkon,kako vi jeste.

Draga Tamy, ena od mojih dveh najljubših nečakinj :twisted: , seveda se lahko pridružiš. Ampak boš morala pojesti vse, kar ti damo. Zna bit tut kak pasulj :twisted: Poleg tega bo zaželjeno, če boš šla v klet po vinčka...:)

Sicer pa... dej so no mal pohvali, da si bila 4. na državnem v atletiki (ojoj, na kolk m pa? :? )
Uporabniški avatar
 lojzeP
u, hudo, Tamy, dej mal več povej. 8) 8)
Kraj dogodka, disciplina, število tekmovalcev, malo okoli gledalcev, vse, mislim, vseeee. :D :D

2x LP

P.S. Neka full športna familija tole, a.
Nič čudnega, da teta tako dobro teče, ko ima pa tako športnico za nečakinjo. :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 tamy
ma ja... :oops: :cry: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: na 60m,solsko drzavno,cas 8:12,samo tri stotinke za tretjo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pa mal vetra v prsi,v ljubljani.24 finalistk,tekla z novimi sprinterkami...gledalci pa vsi tekmovalci,moja mami,trenerka,tovaris za sportno in generalni pokrovitelj matjaz mesec(stasa's brother). :wink:
Uporabniški avatar
 vancy_10
js sam upam, da vs bo velik!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Čestitke Tamy, še enkrat. :D :D

Zdaj ko si predstavila svoj štab, in si jih že prepričala z rezultati, si pa oglej rubriko o otroških majicah TF - potlej pa sponzozji in razne tetke - šuškavce na sonce. 8) 8)

2x LP

P.S. Če boš imela pa kake težave, pa samo povej, da mene poznaš ( samo , da ne boš imela pol še večjih, ha, ha ). :juhuhu:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Fotr!!!
Dej me pober v Ljubljani, pa ti povem, kako se pride tja...bom namest smerokaza!!!
:arrow:
m
 dpop
Hmmm.... kdo pa sploh pride v "Luhatc"...

Junaki 24 ur?? Junaki Plitvic??

Ali bodo tam samo "Moon-ovi"... s teto Staso na celu :lol:

Glede na to da je tek se sredi noci (mislm... ob 9:30?!)
nas bo verjetno vecina "olimpionikov" :wink: tale tek prespala...

LP Darko

P.S. dezevna napoved bo pa tudi svoje opravila... ali pač ne? :D
Uporabniški avatar
 Staša
Helou!
Uf, najprej obljuba (po kopeli pa še kakšno poročilce iz Grosuplja...:)):

jutri bo tek za otroke ob 9 30, za odrasle, pa se predvideva štart ob 10.00, torej pol ure po štartu otrok. Glede na to, da bo otrok kar nekaj (športni dan, kot pravi Tamy), se zna kaj zavlečt, ampak ni pa nujno... Prijave bojo pobirali vzporedno. Kar pomeni, da bodite na kraju ob 9 30 najhitreje. Ampak dosti kasneje pa spet ne... Če kdo želi, ga lahko prijavim - 031 345 958, prosim sms-je, ker se mi ne da čvekat, pa še spat bom šla (pa še dokaz bo, če vas ne bo, jest bom pa plačala:))

Sicer pa... po mojih info naj bi prišli Fotr, Aleš, Barb, dpop (ni izgovorov:)), Polžek, hmm, mi morate oprostiti ostali, ampak glava je mal švoh...

Ja nič, upam, da se vidimo! Po teku torej skok do nas. Ker je Zoran odprt do 12ih, ne bo problem it kaj nabavit, menda...

Če še česa nisem povedala, me spomnite, po kopeli povemmmmm

Aja, iz Ljubljane torej do Vrhnike (je samo 70sit), potem pa ne morete zgrešit. Manj kot pol urce iz centra Lj.

Papa

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA