Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 BlackOrange
Ne morem verjet kako kompliciraš. Glede na tvojo mladost imaš pred seboj še veliko let tekanja po hribih. Ne vem zakaj ne moreš počakati še eno leto.
 šumberk
Še 1x; po pravilih AZS, lahko nastopaš eno kategorijo višje!
Že Nobody ti je napisal, kaj je naredila Mateja, tako, da...
Uporabniški avatar
 Lepachuzes
Bojan Ambrožič napisal/-a:Dejstvo je, da sem trenutno pripravljen in imam čas. Kako bo pa drugo leto pa ne morem predvideti.

1. kot so ti povedali že drugi je bokje da počakaš še eno leto...tudi najboljši mladinci v sloveniji, v gorskih tekih bi lahko šli do vrha in že resno konkurirali članov...ampak ne gredo...zakaj so pravila takšna...morda zato, ker je tako najbolje za posameznike??? no js nwem...kakorkoli že...potrudi se raje do sedla naredit kašne dober rezultat in se poskušaj kosati s temi fanti ki tam končajo progo...pa boš videl kako dobri so...

Bojan Ambrožič napisal/-a:Ali naj potem rečem organizatorju da imam oz. zahtevam to pravico?

2. zahtevaš??? lepo te prosim...edino kar je je, da ga lahko lepo rosiš...verjemi, poznam organizatorje in vem da imajo že tako dela čez glavo...

lp, lepačuzis
Uporabniški avatar
 Carinik
Bravo Lepachuzes tako se govori.....Bojan ti si pa en žgoljo :lol: :lol: :lol:
 Suke
Ali se štartnina plača na štartu ali jo je potrebno nakazati????? :oops:
Uporabniški avatar
 S625X
Tudi jaz pravim,Bojan naredi en dober rezultat do Kokrskega sedla in se maksimalno potrudi-verjemi,ce bos dal vse kar lahko,ti se na misel ne bo prislo da bi sel do vrha.
Trening je eno,ko pa pride tekma vse poteka drugace,lahko se hitro znajdes v krizi,ko to najmanj pricakujes.

Pa srecno v nedeljo!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bojan Ambrožič napisal/-a:Ja od danes dalje sem, star 20 let in en dan. Če bo vreme slabo me pa na dirko jasno sploh ne bo. Ravno iz tega razloga se še nisem prijavil. Fajn je ker se predprijave zbirajo do 2 dni pred dirko. Takrat pa se bo natančno že vedelo kakšno bo vreme. Upam da vsaj približno tako kot danes. V takem vremenu bi se dalo izjemno teči.

Ne vem - hecno se mi pa zdi da navzgor ni omejitev. V breg tečem bolje od velike večine (če ne vseh) šestdesetletnikov in sedemdesetletnikov, ki pa lahko brez ovir tečejo Grintovec. Kdo ima večjo možnost da ga kap - jaz, ki sem bil nedavno pri kardiologu in sem potrjeno 100% zdrav ali nek 70 letnik?

Bi ti pa predlagal sledeče, da tečeš do sedla na ful, od tu naprej pa tečeš seveda na svojo odgovornost da ne bi organizator utrpel kakšnih kritik.
Tako imaš lahko izhodiščno točko letošnji rezultat, do sedla in ostalo polovico naprej izhodišno seveda katerega bi lahko naslednje leto napadal.Tečeš pač z ostalimi kategorijami do sedla v sklopu tvoje kategorije, naprej pa probaš parirati ostalim.
Ne me narobe razumeti, ampak če je fant pripravljen iti do vrha Grintavca pač naj gre.
Tudi Etijopijci njegove starosti in pa še mlajši garaško tečejo pa nihče nič ne reče.
Tako bom rekel Bojan probaj potem boš pa videl.
Glede kako si tekel na Vodiško planino in se pariral z ostalimi tekači.Mislim da Grintovec ne bi bil kakšen večji problem.
Torej vso srečo ti želim in se vidimo na samem štartu, kjer se bo predstavljala tekaška obutev BROOKS in dobili kake koristne informacije v zvezi s tem.Torej vsi vljudno vabljeni na BROOKS predstavitev!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Hvala Tomaž za vzpodbudo.

Še vedno lahko odstopim, če mi ne bo šlo. Grem teči vednarle za lastni užitek in veselje. Vendar mislim, da če bom tekel z glavo, s tekom ne bom imel težav. Še nikoli nisem bil niti približno tako dobro fizično pripravljen.

Komaj čakam! Se vidimo.
Uporabniški avatar
 cvalenti
Bojan Ambrožič napisal/-a:Dejstvo je, da sem trenutno pripravljen in imam čas. Kako bo pa drugo leto pa ne morem predvideti.

Poglej Bojan,eno leto si pripravljen bolje eno leto pač slabše,če si tekmovalen in vem,da si,boš drugo leto za samega "kralja"pripravljen bolje.
Sam osebno ne bom tekmoval,vsekakor bom prišel navijati in za vas tekmovalce bom vodonosec in imamo štart že ob 6 zjutraj.Če boš na kokrškem sedlu še svež ,prileti do vrha,da se spoznamo,saj bo kar dosti forumovcev,samo nekateri o tem nič ne pišejo.
Pa še nekaj.Nekateri te obtožujejo ,da si žgoljo in neučakan,jaz pa pravim,da je prav tako,da si "naspidiran" le pravi čas moraš explodirati :lol:
Vso srečo vsem tekmovalcem in vsekakor že vnaprej čestitke,saj to je max garanje od 1,5-2,5 ure,pomoje ,da te še nohti pečejo ,kaj šele noge.
Uporabniški avatar
 damajanty
Gre mogoče še kdo iz LJ teč na Grintovec?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA