- 17 Jul 2008, 18:47
Ne morem verjet kako kompliciraš. Glede na tvojo mladost imaš pred seboj še veliko let tekanja po hribih. Ne vem zakaj ne moreš počakati še eno leto.
Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
Bojan Ambrožič napisal/-a:Dejstvo je, da sem trenutno pripravljen in imam čas. Kako bo pa drugo leto pa ne morem predvideti.
Bojan Ambrožič napisal/-a:Ali naj potem rečem organizatorju da imam oz. zahtevam to pravico?
Bojan Ambrožič napisal/-a:Ja od danes dalje sem, star 20 let in en dan. Če bo vreme slabo me pa na dirko jasno sploh ne bo. Ravno iz tega razloga se še nisem prijavil. Fajn je ker se predprijave zbirajo do 2 dni pred dirko. Takrat pa se bo natančno že vedelo kakšno bo vreme. Upam da vsaj približno tako kot danes. V takem vremenu bi se dalo izjemno teči.
Ne vem - hecno se mi pa zdi da navzgor ni omejitev. V breg tečem bolje od velike večine (če ne vseh) šestdesetletnikov in sedemdesetletnikov, ki pa lahko brez ovir tečejo Grintovec. Kdo ima večjo možnost da ga kap - jaz, ki sem bil nedavno pri kardiologu in sem potrjeno 100% zdrav ali nek 70 letnik?
Bojan Ambrožič napisal/-a:Dejstvo je, da sem trenutno pripravljen in imam čas. Kako bo pa drugo leto pa ne morem predvideti.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA