Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vreme
Lenči nič se sekirat, kolikor vem med zadnjimi sigurno ne boš, zgubila se tudi ne boš, jaz sem pa vas samo hotel pripraviti na morebitno vročino., prestrašit pa nikakor ne!

@raf brebral tudi tvoj blog. Pogumna odločitev je bila to v Radencih, če pa še vzamemo,da imaš sladkorno si izpadel kot junak! Čestitke! Držim pesti tudi zate v Ptuju!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:Lenči nič se sekirat, kolikor vem med zadnjimi sigurno ne boš, zgubila se tudi ne boš, jaz sem pa vas samo hotel pripraviti na morebitno vročino., prestrašit pa nikakor ne!

@raf brebral tudi tvoj blog. Pogumna odločitev je bila to v Radencih, če pa še vzamemo,da imaš sladkorno si izpadel kot junak! Čestitke! Držim pesti tudi zate v Ptuju!!!

Vreme, če sem Radence preživela (sicer na 10ki) bom menda tudi Ptuj :lol: . Pamet v glavo in pot pod noge, pa bo šlo :wink: :oops: .
Uporabniški avatar
 lenči
Pravkar ugotovila, da sem uradno prijavljena na Ptujski polmaraton, zastopam Tekaški forum - Polžja sekcija :juhuhu: . Sem prepričana, da bodo postavili tudi še kakšno vodno postajo, če bo vroče, ker so tako ažurni. Sedaj grem pa še štartnino nakazat, ker so se tako izkazali :wink: .
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
IvanČ napisal/-a: ...zgodila se je velika novost - elektronsko merjenje časov s ChampionChip

Ful fajn, Ptuj je že v Evropi :D bravo Ptujskim maratoncem :clap:
Uporabniški avatar
 Jančika
Zdaj bi bilo še lepo, da bi povedali, kaj naj s tistima dvema dodatnima evroma. Štartnino sem namreč že plačala. A naj še enkrat nakažem dodatna 2€ ali se bo to tam urejalo :?:
Uporabniški avatar
 Classix
Jančika napisal/-a:Zdaj bi bilo še lepo, da bi povedali, kaj naj s tistima dvema dodatnima evroma. Štartnino sem namreč že plačala. A naj še enkrat nakažem dodatna 2€ ali se bo to tam urejalo :?:

Poslal sem jim mail z tem vprašanjem. Bom javil kaj bodo odgovorili.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 aljosa
Na spletni strani so že dopolnili in sicer:

Tisti, ki ste startnino ze poravnali, boste 2 € za najem čipa lahko poravnali pri dvigu startnih številk.

Še enkrat pohvale organizatorju.
Uporabniški avatar
 Vreme
Ha jaz sem imel srečo, sem se ravno včeraj prijavil ko je bilo že popravljeno na 10€ :D . Se vidimo!
Uporabniški avatar
 primus
Ptuja se kar tradicionalno udeležujem; dober termin, dobra organizacija, skupaj z družino potem še čofotamo po bazenih. Delamo na tem, da pridemo tudi letos.

Me pa malo moti, ker je vsako leto druga trasa. Tako je tudi čase med seboj težko primerjat.

primus
Uporabniški avatar
 zdejan
Ptuj mi je všeč in z veseljem pridem na moj drugi polmaraton letos v Ptuj. Veseli me, da je letos en velik krog. Lani je bil namreč drugi krog zelo vroč :? .
 dnovak24
piše, da se lahko gremo kopati v ptujske v zunanje bazene. Kaj pa notranje pa savna?
Uporabniški avatar
 Loni
Zlomka, jaz pa še zdaj nisem oddala prijave, ker še vedno cincam med ta kratko varianto in polovičko. Malo me baše kolesarski Poli maraton en dan prej.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA