Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Barb
mare napisal/-a:A bi šel še kdo iz Ljubljane s kolesom? Čez Ig in mimo Krima je ena zelo prijetna pot.

Mislm,da se jih je itak že kr neki prjavl,da grejo z biciklom
...pa se zmeni z njimi in se dobite nekje na vznožju

...milm,da se bo pa še sigurno našel kdo,ki bo šel iz LJ
 Warp
Kdaj pa se boste, bomo dobil gor? jst mam lih mal nerodn sred dneva eno tekmo, pa bi prsu pred/po njej.
Tko da na mene lahk tut računate!

LP URoS
Uporabniški avatar
 klaudi
Miškoti, tut jest pridem na piknik, mislm, se prjavljam, se vidmo!
LP, Klavdija
Uporabniški avatar
 Staša
Ahoj! :D
Jaz se tudi prijavljam na piknik officialy in obljubljam moje skutino pecivo - tortico, samo za dpopa (en košček za nataško). Sam za :evil: , oglasta se kej!!!
Uporabniški avatar
 tini
Mirne peci Tini ne izpusca! :)

Torej, ce bo 26.t.m. polmaraton v Mirni peci se ga bom seveda udelezil in pridem sele proti veceru. Drugace normalno...

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja odlično Tini, kar pozdravi vse v Mirni Peči, mi bomo pa tvoje čevape pojedli. 8) 8)
Reklamacije ni sploh !!! :roll: :roll:

2y LP
 marjan
Tekaška in ostala družina

Z ženo Simono se prijavljava na piknik, pred piknikom bova pa skočila še na Krim, ker tam še nisva bila.

"Od vse solate pa imam najrajši en dober zrezek" :D :D :D

Čao
Uporabniški avatar
 Barb
Hvala in dobrodošli vsi že prjavljeni

..začel naj bi se okrog dvanajstih-itak pa že vsi poznamo tiste akademske 15minut-ne,no,pač kako bo kdo lahko-tko,da WRap ti kr najprej na tekmo,pol pa žur
...tko da, Tini,če bo čevapčičev zmanjkal,se mi boš moral s čim prou prkup't,da bom šefu rekla,da kakšna dva prihrani še zate

...aja pa prespat se da tud gor-sam imejte spalke s sabo.

...natančen opis poti,kako se pride do gor bo pa še sledil-za vse tiste ki niste iz LJ in ne veste kam
[/quote]
Uporabniški avatar
 Staša
Lipe napisal/-a:
stasa napisal/-a:Jap! Se dobiva na Lomu? :)
A ti si s pa s Kopra in boš prikolesaru?
Al moram tebe tudi na štangi pelat? :shock: :D (fotr, nimam ženskega kolesa...)

Logatčan na začasnem delu v Kopru.

A se poznava? :?
Uporabniški avatar
 Barb
No včeraj je v Brunarci tekla debata tud o pikniku.
Z Alešem sva ugotovila,da sva čist pozabla na našega glavnega organizatorja.Seveda Erota(in Pio-to gre itak že po difoltu zraven, a ne :wink: ).
Zato sva ga tudi uradno povabila,ker ni dal še nobenega odziva o udeležbi.
Torej še javno.
Kljub natempiranem urniku,ki ga imata s Pio,bomo vsi zelo veseli(mislim,da lahko brez slabe vesti govorim v imenu vseh) :TF) :laola ,če se bosta odločila in prišla. :laola
Kajti Ero,če tebe ne bi bilo,ne bi bilo tega Tekaškega foruma in seveda tudi piknika.
Torej DOBRODOŠLA.

p.s.:Pia,bojda je gor odlična klima,ki bi mogoče kej pomagala,.... :wink: ,sej veš pri čem... :wink: ,pa za jest bo tud,.....pa ne morska pica s šunko :nono:
 Nataša
jest tut pridem, pojem Stašino pecivo in grem.

ne, prideva verjetn oba s Simonom, prneseva kej za pojest inu popit. tekla pa ne bom. upam da ne bo treba. dost mam tega teka. zmer je treba neki tečt. NE BOM!! pa pika.
Uporabniški avatar
 Matevz
Nataša napisal/-a:.....dost mam tega teka. zmer je treba neki tečt. NE BOM!! pa pika.

Kako pa to, da se pol za intervale zanimaš :D :shock: :D :D
 Nataša
Matevz napisal/-a:Kako pa to, da se pol za intervale zanimaš :D :shock: :D :D

- eno je hec, eno pa deu
- ker sem kontradiktorna oseba
- shizofrenija - v meni sta lenoba in tekačica. včasih prevladuje ena, včasih druga
...in tako naprej :P :P :P :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
Nataša napisal/-a:....tekla pa ne bom. upam da ne bo treba. dost mam tega teka. zmer je treba neki tečt. NE BOM!! pa pika.

Tako Nataša zmeraj reče, potlej jo pa gre kakor živo srebro! :evil: Zdej bo pa še Simon zraven, mu bo pa pokazala, da se bo moral salamensko potruditi, da jo bo lahko ujel. :shock: :D
 Nataša
veš Fotr, moj Simon je pa antitekač. mene je že ulovu in zdej počiva na lovorikah :P pa ti prideš na piknik? ti loh prnesem kej nizkokaloričnega za grickat pa skoz bom govorila, da neboš mel cajta na hrano mislt. aja, sam pol ne bom mogla jest...hm....kaj pa zdej? :roll:

:wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA