Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Bor
LoniM napisal/-a:
mitjas napisal/-a:
bla_k napisal/-a:Vidim da se preštevamo:

:arrow: 7

Preštevali smo se (vsaj v začetku) tisti ki gremo letos prvič v Palmanovo :?
Če nas je pa že 9 novincev se pa opravičujem :oops: :oops:

Mitja, ne znajo brat med vrsticami, kaj češ, satri mački. :lol:

...da se mal ven zvlečem.....prvič bom šel z avtobusom.... :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Če se mi le uspe natrenirat do takrat (tako kot Tina :wink: ) pridem na svoj prvi polmaraton!
Tina, se bova skupaj slinili proti cilju??? :wink:

Kdaj pa je zadnji rok za prijavo? Žal se kaj dosti prej verjetno ne bom mogla pofočkat :roll: :wink:

Aha ... pa še neki, gre lahko tudi netekaško spremstvo zraven?

Tam nekje sem že zasledila "1tekač + spremljava" :P

Jest bi tut to varianto ubrala :twisted:
Da se jest pripravim do 21km bi mogoče še šlo, da zbrcam mojega pa ... :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Tina1
IRA napisal/-a:Če se mi le uspe natrenirat do takrat (tako kot Tina :wink: ) pridem na svoj prvi polmaraton!
Tina, se bova skupaj slinili proti cilju??? :wink:

Kdaj pa je zadnji rok za prijavo? Žal se kaj dosti prej verjetno ne bom mogla pofočkat :roll: :wink:

Aha ... pa še neki, gre lahko tudi netekaško spremstvo zraven?

Tam nekje sem že zasledila "1tekač + spremljava" :P

Jest bi tut to varianto ubrala :twisted:
Da se jest pripravim do 21km bi mogoče še šlo, da zbrcam mojega pa ... :roll: :wink:

Oj,
ja upam, da bom lahko šla, malo se bojim, da ne bi zmogla, moram se še psihično prepričat in pač tekat. Bova skupaj lahko tekle ja, pa Lenči tut. :) Js se bom bolj vlekla verjetno do konca.

Tudi jaz bom sicer počakala na zadnji rok s prijavo, da vidim, koliko bom sploh tekla prej.

Sigurno lahko vzameš še koga zraven. Al misliš na bus al da te spremlja med tekom npr. na kolesu ali rolerjih?
Lani sem hotela it rolat teh 21km, pa se mi potem sploh ni dalo. :?
Uporabniški avatar
 Sončka
mitjas napisal/-a:
bla_k napisal/-a:Vidim da se preštevamo:

:arrow: 7

Preštevali smo se (vsaj v začetku) tisti ki gremo letos prvič v Palmanovo :?
Če nas je pa že 9 novincev se pa opravičujem :oops: :oops:

Jaz grem letos 1.

Lp,S
Uporabniški avatar
 pajo
IRA in Tina1 zadnje mesto je že odano. To bi lahko počasi že vedele čeprav me ne poznata samo če bereta vpise... :D pa se nič ne sekiram, da vesta.
Uporabniški avatar
 IRA
pajo napisal/-a:IRA in Tina1 zadnje mesto je že odano. To bi lahko počasi že vedele čeprav me ne poznata samo če bereta vpise... :D pa se nič ne sekiram, da vesta.

pajo ... pa sej smo lahko triperesna deteljica :P :lol: 8)
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
pajo napisal/-a:IRA in Tina1 zadnje mesto je že odano. To bi lahko počasi že vedele čeprav me ne poznata samo če bereta vpise... :D pa se nič ne sekiram, da vesta.

pajo ... pa sej smo lahko triperesna deteljica :P :lol: 8)

Ja, meni je bilo prav super teči na Ptuju v družbi treh fantov zadnji kilometer do cilja (no dva sta tekla uradno, tretji je prišel nazaj za moralni in vodni suport). To je prav čudovito, če lahko tečeš v družbi na takšnji razdalji.
Uporabniški avatar
 maca
tudi mene štejte zraven za bus :lauf:
ne me pozabit,
Uporabniški avatar
 pajo
Lani sem hotela it rolat teh 21km, pa se mi potem sploh ni dalo.

Tina 1 ženo zanima kaj si delala v tem času? Je kaj možnosti iti po trgovinah, da ne čakaš tam ko budala kdaj crkovina pride v cilj?
 nana
pajo napisal/-a:Je kaj možnosti iti po trgovinah, da ne čakaš tam ko budala kdaj crkovina pride v cilj?

Mene je lani moj mož čakal in mi na cilju razložol celo arhitekturo Palmanove. Trgovine so bile pa, se mi zdi, zaprte. Lani je bilo kar nekaj spremljevalcev, pa nihče ni jamral, da je bil dolgčas.
Uporabniški avatar
 IRA
pajo napisal/-a:Lani sem hotela it rolat teh 21km, pa se mi potem sploh ni dalo.

Tina 1 ženo zanima kaj si delala v tem času? Je kaj možnosti iti po trgovinah, da ne čakaš tam ko budala kdaj crkovina pride v cilj?

Trgovine so v nedeljo odprte :D
Tudi moj je že prišel na idejo, da kaj če bi šel on malo naokoli po trgovinah :wink: :wink: :wink:

Pajo ... glede na to, da smo se javli, da bomo s Tino tekli "na zmago" ... mislim, da si naši partnerji komot privoščijo kak šoping dan ...

ampak ... bančne kartice bi bilo mogoče pametno, da vseeno odnesemo s sabo na tek in jih ne pustimo "gršim" polovicam v varstvo :D :lol: :P
Uporabniški avatar
 bobr
IRA napisal/-a: ...in jih ne pustimo "gršim" polovicam v varstvo :D :lol: :P

Glej da te grdavsi ne spotaknejo na teku :twisted:
 Marinka
Hojla, vsi! Ker gre v tretje rado, in ker je/bo BOF že spet poskrbel za kulinarični razvrat po tekmi, sem zraven!
Uporabniški avatar
 Tina1
pajo napisal/-a:Lani sem hotela it rolat teh 21km, pa se mi potem sploh ni dalo.

Mislim, da male trgovinice v centru mesta niso bile odprte, mogoče so ob nedeljah veliki šoping centri zunaj mesta?
Drugače pa mi ni bilo dolgčas, tudi če sem bila sama, ko sem čakala fanta, ki je tekel. Čakala sem ga tudi samo slabo uro in pol ;)
Vmes sem pa pila kavo v eni kavarnici, se sprehajala, si ogledala glavni trg in cerkev... kmalu pa je bilo treba na stadion in je bilo zanimivo spremljat tekače, ki so prihajali v cilj, in pa nestrpno pričakovanje fanta v cilju.
LP
Nazadnje spremenil Tina1, dne 14 Sep 2008, 23:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Tina1
IRA napisal/-a:Pajo ... glede na to, da smo se javli, da bomo s Tino tekli "na zmago" ... mislim, da si naši partnerji komot privoščijo kak šoping dan ...

:) Moj tudi teče, tako da ne bo nič s šopingom.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA