Letos sem se prvič začel udeleževati na prireditvi, sicer občasno manjkam, vendar pa rad pridem kadar sem v MB. Prireditev se mi zdi super, moram res pohvalit. Sicer se ne udeležujem tekmovalno, mi pa vzpon zelo popestri nedeljski trening, ki ga običajno podaljšam do Areha.
Tokrat sem v nedeljo med pokalom snemal filmček (koliko se je pač dalo). Prvih nekaj minut sem tekel s prvo skupino, da sem naredil nekaj razlike in sem lahko začel snemati. Filmček je dolg slabih 15min, od tega je prvih 5min del, ki se nanaša na Pokal peš na Pohorje ...preostalo pa je tek do Areha in nazaj.
Vabim vas k ogledu filmčka na mojem blogu, upam, da vas zmotivira, da boste še bolj zagriženo napadli vzpon
pokal Peš na Pohorje + pot do Areha (VIDEO-link)Za ogled se sicer morate registrirati, kar pa mislim, da se splača glede na vso brezplačno vsebino, ki se nahaja na portalu, prav tako je marsikateri član tekaškega foruma že član na mojTrener.com.
Dodano naknadno: Nikogar ne silim k obisku, omenil bi le, da je že takoj v objavi bloga bil objavljen direktni link do organizatorja in sponzorja prireditve pokal Peš na Pohorje, kar mislim, da je glede na velik obisk portala lepa promocija za vašo prireditev