Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
Špela, očitno je že prišel tvoj čas za logistična vprašanja. Moj odgovor poznaš, ostali se ti bodo pa itak javili na zs po mojem. Itak imamo pa telefone, tako da ni panike sploh.
 spela*
tae napisal/-a:Špela, očitno je že prišel tvoj čas za logistična vprašanja. Moj odgovor poznaš, ostali se ti bodo pa itak javili na zs po mojem. Itak imamo pa telefone, tako da ni panike sploh.

Hvala, tae, da si mi takoj ponudil prevoz, čeprav bi pri tem naredil manjši ovinek. Mogoče je to komu bolj spotoma, če pa ne, te bom pa vseeno prosila za "dostavo". :D
Uporabniški avatar
 Pero
Super ideja!!
Če je še kdo z Vrhnike (ali okolice), ga lahko poberem za v Ljubljano.
 spela*
spela* napisal/-a:
tae napisal/-a:Špela, očitno je že prišel tvoj čas za logistična vprašanja. Moj odgovor poznaš, ostali se ti bodo pa itak javili na zs po mojem. Itak imamo pa telefone, tako da ni panike sploh.

Hvala, tae, da si mi takoj ponudil prevoz, čeprav bi pri tem naredil manjši ovinek. Mogoče je to komu bolj spotoma, če pa ne, te bom pa vseeno prosila za "dostavo". :D

Me je že kontaktirala prijazna TF-jevka, s katero sva, kot sem ugotovila, skoraj sosedi. Tako da hvala!
Uporabniški avatar
 tae
Mene Italjani niso še nič popravili. Oziroma niso popravili mojega priimka. Kako pa je z ostalimi ?

Drugače pa ni panike tudi če bom tekel pod drugim priimkom. Zaenkrat sem "Azin" namesto Aznik (če upoštevam brez strešice). Zdaj moram le paziti, ko me bodo klicali na oder za kakšno super nagrado, da bom reagiral na ta priimek. :D :lol:
 bojanm
Spoštovani palmanovci(vsi,ki gremo v to smer),
če bi se kdo od teh,ki greste z lastnim prevozom
pridružil na analizi naj to sporoči do ponedeljka.
Restavracija bo tisti dan odprta samo za nas,
zato moramo točno povedati koliko hrane,
pri žeji se da pogledat skozi prste,hk.
Za vino,za s seboj(domov) zgleda ni zanimanja.
Preživite kar se da lep vikend.
Naslednji konec tedna ,bomo skupaj zmagovali,
prešerno modrovali,spomine na kup zlagovali,
načrte za v naprej kovali,
kako in kje bomo spet tekmovali.
Uporabniški avatar
 IRA
tae napisal/-a:Mene Italjani niso še nič popravili. Oziroma niso popravili mojega priimka. Kako pa je z ostalimi ?

Drugače pa ni panike tudi če bom tekel pod drugim priimkom. Zaenkrat sem "Azin" namesto Aznik (če upoštevam brez strešice). Zdaj moram le paziti, ko me bodo klicali na oder za kakšno super nagrado, da bom reagiral na ta priimek. :D :lol:

Se mi zdi, da bi Italijani tvoj priimek v vsakem primeru iznakazili in bi moral pozorno spremljat, da bi razumel kdaj in predvsem koga kličejo :twisted: :twisted: :twisted:
 bojanm
Italjani presenečajo,popravili so vse tri moje napake,
pri imenih,pohvalno,celo odgovorili so na neko vprašanje
in to v angleškem jeziku,na en odgovor še čakam,
za tega,pa re močno dvomim,da bo.
Še malo,en teden in bomo skupaj :!:
Uporabniški avatar
 BoF
Italijani so poslali odgovor, pa ne na tvoj naslov, ampak meni:

Kari amiči rannerz from Ezlovenija!
Wi are a veri happi and auguri per belisima gara from Ezlovenija - Rannerz forum. Az Ju may nou, in Palmanova iz a bjutifula čita end bjutifula stadiono per scudeto (Forza Juventus!) end atletiči. Ala domenika Wi will preparare una grande maratonina per tuti kvanti rannerz, espešeli from Ezlovenija.
Do not komplikamenti per numeri dala atleti - runnerz, bikoz Wi will do not mejk eni mistejka d mejka. Bat pliz, bi kerfuli: Wi want to se alle belle gambe per Ezlovenija karisima donne. If Ju mey nat anderstud: legs from girlz from Ezlovenija.
Dont bi wori, Palmanova maratonino iz đast anadr wej to show Ju how Wi Italijanz make Jurz life komplikejt.

Se ričevi kvesta leter, vuol dire če it kamz, se non la ričevi, famelo sapere, così te la rimando. Ju andrestend?

Benvenuti al Palmanova per tuti rannerz from Ezlovenija!

Takole, pa prevedite in jih razumite, te Lahe...
Uporabniški avatar
 IRA
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :rol:

... kurc pašto majo pa dobro :twisted:
Uporabniški avatar
 tae
Saj sem vedel, da bo Bojan vse zrihtal. Hvala.
Uporabniški avatar
 raf
BoF napisal/-a:. Az Ju may nou, in Palmanova iz a bjutifula čita end bjutifula stadiono per scudeto (Forza Juventus!) end atletiči. Ala domenika Wi will preparare una grande maratonina per tuti kvanti rannerz, espešeli from Ezlovenija.
Do not komplikamenti per numeri dala atleti - runnerz, bikoz Wi will do not mejk eni mistejka d mejka. Bat pliz, bi kerfuli: Wi want to se alle belle gambe per Ezlovenija karisima donne. If Ju mey nat anderstud: legs from girlz from Ezlovenija.
...

Bomo morali se bakle in ostale ultras pripomočke prešvercati na stadion, da utisamo Italijane.. No bakle bi čisto lepo popestriel zadevo v cilju. Za šverc bakel bomo pa zaprosili naše navijače, ki bodo z nami na busu. Ene imajo že izkušnje s tem, kako je šver uspešen, ko se ga ženska loti. :wink:
Skratka ste za foro?
 bojanm
Raf,ne vem kaj misliš švercat,živimo v evropi,
carin ni več,obstaja pa :TF)
 maus
Če je bilo to vprašanje že obdelano se opravičujem...Zanima me , če je določen datum do katerega se je potrebno prijaviti, oz. ali je prijava možna tudi na dan prireditve?
lp
Kristijan
Uporabniški avatar
 RoKo
maus napisal/-a:Če je bilo to vprašanje že obdelano se opravičujem...Zanima me , če je določen datum do katerega se je potrebno prijaviti, oz. ali je prijava možna tudi na dan prireditve?
lp
Kristijan

PRIJAVA NA DAN PRIREDITVE NI MOŽNA, ZADNJI DAN JE 19.11.2008. PO TEM DATUMU NE SPREJEMAJO PRIJAV.

Se bodo pa pojavile odpovedi, tako da je možno da vskočiš namesto koga. Sicer pa imaš še čas za prijavo.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA