Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

spela* napisal/-a:Zdaj mi je žal, da sem se sploh oglasila in da svojega mnenja nisem obdržala zase. Čeprav sem to naredila v dobri veri, da bo moje mnenje razumljeno v celoti (ne le negativni del - ampak prvega dela, v katerem projektu priznavam uspeh, očitno nihče ni prebral ali pa se mu ni zdel vreden upoštevanja) in vzeto dobronamerno, tudi če je v nekaterih delih kritika morda nekoliko ostra in povedana preveč naravnost. Še enkrat se opravičujem vsem prizadetim.

Zakaj bi ti bilo žal :?: žal ti je lahko le v primeru, če si zmotno pisala. :wink:
Podala si svoje mnenje, mi smo ti pa poskušali na to odgovorit, pa čeprav nisi bila z odgovori zadovoljna. :roll:
Tudi naš humanitarni projekt je bil dobronamerno organiziran špela*, :D a kot ti opažaš je imel veliko pomanjkljivosti. :( Dejstvo je, da je to naša prva prireditev, poleg lanske, ki jo je Matej v lastni režiji speljal. Nobeden od nas še ni organiziral nobene prireditve. Pri organizaciji potrkaš na različna vrata, a žal se nekatera nočejo odpreti, tudi ta, ki ti lahko veliko pomagajo. Na to mislim predvsem na novinarska, ker si tudi sama s tega področja. Mogoče, če bi napisala kakšen članek pred projektom, naredila kakšen prispevek na radiu, potem bi mogoče imeli tudi sponzorja z plastenkami vode. :D
Zahvala pa gre vsekakor A Kanalu, žurnal24 in še nekaterim :clap:

špela*, človek se uči celo življenje, tudi na lastnih napakah in mi nismo nobena izjema,
tudi vsem se ne bo dalo vedno ustrežt, vedno bodo kritike. Tako je tudi letos, ogromno pohval, so pa tudi kritike. Ljudje smo si različni. :D

Pa še to bi rad napisal: tekaške prireditve se organizirajo z namenom zaslužka ali vsaj pozitivne nule. Pri nas je bil pa skupen cilj nas organizatorjev in udeleženih tekačev pomagat 10 našim sončkom.

Tudi sam, čeprav sem bil v organizacijskem odboru sem plačal startnino za tek in tako dobil zapestnico, ter še dodatno kupil majico in s tem poleg svojega dela prispeval tudi denarno. :D
Fantje in dekleta iz organizacije- vse je bilo odlični speljano. Tekel sem v Vipavi. Kot sem videl je vsak tekač s seboj prinesel kaj za pit. Tako da za nas ki smo malo manj pretekli sploh ni bilo potrebne nobene okrepčevalnice. Vsak ve kaj mu odgovarja in če veš da med tekom boš žejen si prinesi s seboj. Vem da se kdo dobi ki spljuva vsako stvar,ali je dobro narejeno ali slabo. Ne ozirajte se na slabe navedbe v postih in sprejite le pohvale. Upam da bo še kak tak projekt nastal.saj ste odlični ljudje z VELIKIM SRCEM. Hvala vam!!!!!
Včas ko berem tale forum res ne vem no :roll:

No jaz sem šel na to "tekmo", kot eni temu pravite pač tak, da sem si vzel sabo svoja dva bidona pijače, ker mi na pamet ni prišlo, da bo kdo priskrbel pijačo al pa hrano, ker pol bi po moje pol dnarja šlo že za nas same ne pa za tist za kar smo ga namenili 8) 8)
Pa celo hladilne gele so delili. Meni je prišel prav, ker sem si po teku zmasiral problematične tetive. Pijača je bila na vsakih 400m kar je v bistvu rekord vseh tekem katerih sem se udeležil. Ponavadi na pravih tekmah dobiš pijačo bogve kdaj.

Žalostno da se je potrebno v krogu tekačev v sklopu humanitarne akcije o takih zadevah "pogovarjat".
ROSI64 napisal/-a:Zakaj bi ti bilo žal :?:

Zaradi napačnega razumevanja. :(
/zadnje dneve imam očitno neke težave s komunikacijo ... tako da bolje, da neham komunicirati. :roll:
(Ja, ja, giorgio, dobro si me zadel. Vsi vedo, da sem jaz dežurna "pljuvalka" na tem forumu. In da sem med največjimi materialisti, zato sem že izpraznila garažo - ki je sicer sploh nimam - za škorčevo pošiljko vode :? Ampak ne bom več. Razlagala namreč. V nasprotju z motom: I give up.

Tudi naš humanitarni projekt je bil dobronamerno organiziran špela*, a kot ti opažaš je imel veliko pomanjkljivosti.

Sploh ne! Ne da jih je imel veliko, imej jih je NEKAJ. Pravzaprav sem naštela točno 3. Veliko? Meni se ne zdi. :D

Pa še to bi rad napisal: tekaške prireditve se organizirajo z namenom zaslužka ali vsaj pozitivne nule. Pri nas je bil pa skupen cilj nas organizatorjev in udeleženih tekačev pomagat 10 našim sončkom.

Ti povsem verjamem. Čeprav se mi to zdi pohvalno, pa se mi po drugi strani - zdaj bom spet deležna zgražanja - ne zdi najbolj smiselno.
S tem, da bi si povrnili materialne stroške in nenazadnje za čas in trud, ki ste ju zelo veliko vložili (kategoriji, ki imata svojo vrednost, čeprav žal ne tako pogosto tudi svoje cene!), ne bi prav nikogar ogoljufali! Jaz zagotovo ne bi imela prav nič proti! :!: Tudi ne imela prav nič proti, ampak bi bila močno ZA, če bi sodelujoči (z mano vred) prispevali npr. 2 evra več, tako da bi 10 evrov še vedno šlo otrokom, 2 evra pa bi bila za povrnitev stroškov. Ali kakšno drugačno razmerje. Samo v razmislek. :wink:

Spet samo moje mnenje (no, podprla bi ga večina ekonomistov :D ): smisel humanitarne prireditve ni v tem, da si kot organizator na izgubi in da gre v humanitarne namene ves dohodek (torej vse tisto, kar ste vi in vsi sodelujoči skupaj vložili), pač pa, da gre v humanitarne namene DOBIČEK ali (v večini primerov, ne pa v vašem) samo del dobička. Drugače si, če organiziraš več prireditev, tudi dolgoročno na izgubi - to pa ni preveč dobro.

Očitek glede moje osebne medijske nevpletenosti v pokrivanje dogodka pa ni upravičen. :wink: In to, čeprav:
1. nisem urednica in nimam niti dostopa do programov, zunaj informativnega (slabost naše hiše - evo, če me zdaj doleti disciplinska ... a kar je res, je res :roll: )
2. je ta projekt nemogoče umestiti med težave evra, vojno v Libiji in odnose s Hrvaško (v grobem moje področje dela). :wink:

Toliko.

(P. S. Samo še v odgovor Zenithu, ki se mu zdi žalostno, da se moramo pogovarjati o tem. Meni se zdi žalostno, da se ne moremo. :( Evo, zdaj pa obljubim, da vam ne bo treba več brati mojega nakladanja.)
V debato se ne bom spuscal bi samo pripomnil, da sem od spele* dobil par direktnih kontaktov na radiu, ki jih sicer ne bi. info@rtvslo pa verjetno itak nihce ne bere. :-)
Jaz nisem nič pogrešal, kar se tiče organizacije, oziroma sem vsakega od 5 tekov na katerih sem bil jemal, kot trening za sebe. Seveda sem z veseljm dal prispevek za otroke in odekel kar pač sem moral, oziroma sem vedno tekel toliko časa, dokler niso tahitri končali maratona. Če šestejem vse svoje prispevek, ki sem jih doniral jih je za trimesno cifro in čeprav se nimam za bodatega po materijalnih dobrinah sem rad dal. Seveda bi bilo še boljše, če bi bilo še več drugih, ki imajo veliko več od mene in bi pomagali ampak mislim, da je bilo teh med udeleženci zelo malo, ker pač jih to ne zanima in njim je itak fanj in se ne belijo glave o tem ali ima kaka družina svoj dom .....Skratka projekt smo držali pokonci povečini čisto vsakodnevni prebivalci te naše države, ki imajo povečini čisto povprečno službo, oziroma so verjento še študenti ali pa celo brezposelni. Sem pa opazil, na zadnji prireditiv eno stojnico, ki je bila na začetku pred vhodom na stadion za ograjo in po kaki urici sem že videl to isto stojnic, kako je dobila noge in je bila že na ovalu tatana na notranji strani stadiona in veselo reklamirala svoj brend in navlačila nove stranke. Te proizvode tudi sam uporabljam in čeprav bi tudi sam lahko reklamiral sem si rekel, da ne bom, ker to prireditev ni namenjena tem zadeva in je bolj pomembna humanitarna nota. Sedaj samo upam, da sta ti dve osebi, ki sta imeli tam stojnico tudi dejansko donirali sredstva za ta projekt .Ker če sta imeli stojnico tam zato, da sta samo reklamirala in pridobivala nove stranke in obenem nič donirala je to za mene huda zloraba tega humanitarnega projekta za njuno osebno "bogatenje". Seveda bi pričakoval donacijo teh dveh oseb v tromestni cifri, ker to je najmanj, kar lahko storita, ker itak imata baje preveč vsega.....
No... malo se je tema zapeljala v napačno smer. A tako pač je, ko pride ovčka zablejat med krdelo volkov. :D

Takole je, vsaka dobronamerna kritika, bodisi dobra, bodisi slaba je dobrodošla. V Špelinem pisanju nisem občutil škodoželjnosti, zato naj bo to smernica vsem nam, ki smo sodelovali pri tem projektu - da bomo drugo leto še boljši.

Če se že pri prvem projektu odločimo, da smo postali sami sebi samozadostni - ne bomo napredovali ampak bomo pač ostali tu kjer smo. To pa vsekakor ni naš cilj, mar ne? ;)
Letos smo pridobili nekaj izkušenj in tudi nekaj predlogov za izboljšave. Zakaj tega ne bi izkoristili in bili drugo leto še boljši? :)

Špela, na ZS mi pošlji številko računa in sklic kamor naj nakažem pa uredimo. Če bo to pretekli ali prihodnji račun izberi sama, verjamem pa, da glede na napisano, že s stališča ekološke osveščenosti ne boš zlorabila prihodnjega računa. :D
grb napisal/-a: info@rtvslo pa verjetno itak nihce ne bere. :-)

Uh? Jaz sem imel pa doslej en tak prijeten občutek, da je tudi moj mail na zgornji naslov prispeval, da je projekt prišel v izbor za ime tedna... ;)
Da je pa v Brežicah šlo samo 7 plastenk vode sta pa bila 2 razloga - najprej to, da je šlo šele za 2. prireditev in sam sem bil čisto presenečen, ko sem zagledal šotore, 2 razlog pa je bil seveda, da smo dobili obilno pošiljko vode naravnost z neba :)
Pozdravljeni vsi skupaj.

Praviloma ne sodelujem na forumih, ampak nekaj pa moram povedati.

O NGU in njihovi/vaši 10-dnevni akciji sem slišala po naključju, preko neke povsem iks zadeve (anglescine...) . Na teh tekih nisem sodelovala, so me pa - žal po koncu "krogov" - navdušili vaši odzivi, objavljene fotke in članki, tako da me je h....evo zaskominalo, da začnem spet teči.

Ja, po parih letih sem ta teden spet začela terat adidaske.

(Zakaj in kako sem nehala teči, tu ne bom razlagala.)

Rekla bi samo to, da je hecno, kako v življenju hodiš po neki poti, za katero misliš, da je predvidljiva in edina možna, potem se ti pa po nekem naključju spet razpre neka stara, prijetna pot.

NGU-jevci ste pa, tako mi izgleda, dream team.

lpg
Ob 9 uri je bil, ker je bilo takrat šele na tretjem mestu in je bilo glasov mislim, da skupno 55. sedaj, ko smo se tekači združili je še dobra urica do konca glasovanja in je naš finiš neverjeten. Kot pri teku, ko gre proti koncu napnemo zadnje matome moči in pičimo do končne zmage....
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA