- 18 Jun 2011, 07:47
Zakaj bi ti bilo žal
žal ti je lahko le v primeru, če si zmotno pisala.
Podala si svoje mnenje, mi smo ti pa poskušali na to odgovorit, pa čeprav nisi bila z odgovori zadovoljna.
Tudi naš humanitarni projekt je bil dobronamerno organiziran špela*,
a kot ti opažaš je imel veliko pomanjkljivosti.
Dejstvo je, da je to naša prva prireditev, poleg lanske, ki jo je Matej v lastni režiji speljal. Nobeden od nas še ni organiziral nobene prireditve. Pri organizaciji potrkaš na različna vrata, a žal se nekatera nočejo odpreti, tudi ta, ki ti lahko veliko pomagajo. Na to mislim predvsem na novinarska, ker si tudi sama s tega področja. Mogoče, če bi napisala kakšen članek pred projektom, naredila kakšen prispevek na radiu, potem bi mogoče imeli tudi sponzorja z plastenkami vode.
Zahvala pa gre vsekakor A Kanalu, žurnal24 in še nekaterim
špela*, človek se uči celo življenje, tudi na lastnih napakah in mi nismo nobena izjema,
tudi vsem se ne bo dalo vedno ustrežt, vedno bodo kritike. Tako je tudi letos, ogromno pohval, so pa tudi kritike. Ljudje smo si različni.
Pa še to bi rad napisal: tekaške prireditve se organizirajo z namenom zaslužka ali vsaj pozitivne nule. Pri nas je bil pa skupen cilj nas organizatorjev in udeleženih tekačev pomagat 10 našim sončkom.
Tudi sam, čeprav sem bil v organizacijskem odboru sem plačal startnino za tek in tako dobil zapestnico, ter še dodatno kupil majico in s tem poleg svojega dela prispeval tudi denarno.
spela* napisal/-a:Zdaj mi je žal, da sem se sploh oglasila in da svojega mnenja nisem obdržala zase. Čeprav sem to naredila v dobri veri, da bo moje mnenje razumljeno v celoti (ne le negativni del - ampak prvega dela, v katerem projektu priznavam uspeh, očitno nihče ni prebral ali pa se mu ni zdel vreden upoštevanja) in vzeto dobronamerno, tudi če je v nekaterih delih kritika morda nekoliko ostra in povedana preveč naravnost. Še enkrat se opravičujem vsem prizadetim.
Zakaj bi ti bilo žal

Podala si svoje mnenje, mi smo ti pa poskušali na to odgovorit, pa čeprav nisi bila z odgovori zadovoljna.

Tudi naš humanitarni projekt je bil dobronamerno organiziran špela*,

Zahvala pa gre vsekakor A Kanalu, žurnal24 in še nekaterim

špela*, človek se uči celo življenje, tudi na lastnih napakah in mi nismo nobena izjema,
tudi vsem se ne bo dalo vedno ustrežt, vedno bodo kritike. Tako je tudi letos, ogromno pohval, so pa tudi kritike. Ljudje smo si različni.

Pa še to bi rad napisal: tekaške prireditve se organizirajo z namenom zaslužka ali vsaj pozitivne nule. Pri nas je bil pa skupen cilj nas organizatorjev in udeleženih tekačev pomagat 10 našim sončkom.
Tudi sam, čeprav sem bil v organizacijskem odboru sem plačal startnino za tek in tako dobil zapestnico, ter še dodatno kupil majico in s tem poleg svojega dela prispeval tudi denarno.