Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 raf
pajo napisal/-a: Ne mislim v kaki burji - če je sploh na tem koncu se kaj matrati z tekom.

Tam doli ni bujre pajo! :wink:
Imajo sam en veter, ki misli, da je burja. :lol:
Kapco, rokavičke, dolge pajkice in si pripravljen na boj.
Uporabniški avatar
 mihaperme
Če ima še kdo željo nastopiti v Palmanovi mu odstopim svojo prijavo ter sedež na avtobusu.

031 335 275

Miha

Ps: če se ne javi nobeden, grem pa na izlet.
Uporabniški avatar
 Starbucks
Višja sila mi ne dovoli odhoda v Palmanovo - prevoz in kosilo sta plačana. 15€ če koga zanima nakažete na busu pajotu.
Lp
Uporabniški avatar
 tae
Se že dogaja, kar je na začetku napovedal Bojan. Prijave so se najprej kopičile in bus polnil, sedaj pa se dogaja kontra. Odpovedi in prosti sedeži. Ajajaj. Samo še 4 dni je potrebno zdržati z zdravjem in vsemi ostalimi nadlogami. Pojdite zraven kot navijači.

Še nekaj me zanima glede na to, da jaz še nisem bil na tem teku, večina prijavljenih pa že. Italjansko ne znam (na uradni strani verjetno piše kaj o tem).

Ali so v cilju organizirani tuši s toplo vodo za tekače ?
Uporabniški avatar
 Loni
Starbucks napisal/-a:Višja sila mi ne dovoli odhoda v Palmanovo - prevoz in kosilo sta plačana. 15€ če koga zanima nakažete na busu pajotu.
Lp

Joj, a si spet med dežurnimi? Smola pa taka.
Uporabniški avatar
 lonely
-Spogliatoi,docce,massagi in zona arrivo

-Za garderobo,tuše in masažo poskrbljeno na cilju.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pod tuši je nemogoča gneča, razen če priletiš v cilj pod 1:15 in greš takoj pod tuš.

Masažo smo ponavadi gledali bolj od daleč oz. je ni bilo ravno tam.
 Tamzi
Ljudje moji, vem da sem pozna.... ampak bolje pozno kot nikoli :lol:

Kako se lahko se prijavim na Palmanovo :?: Sem gledala tam na njihovo stran, ampak priznam da mi italijanscina nikoli ni sla. Obstaja kaksen web obrazec ali se poslje na faks :?:
Uporabniški avatar
 raf
Starbucks napisal/-a:Višja sila mi ne dovoli odhoda v Palmanovo - prevoz in kosilo sta plačana. 15€ če koga zanima nakažete na busu pajotu.
Lp

ponudbo oddal Eriki, ki bo vprašala kolegico, če gre na izlet v magacine in na en kapučino italiano. :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Tamzi napisal/-a:Ljudje moji, vem da sem pozna.... ampak bolje pozno kot nikoli :lol:

Kako se lahko se prijavim na Palmanovo :?: Sem gledala tam na njihovo stran, ampak priznam da mi italijanscina nikoli ni sla. Obstaja kaksen web obrazec ali se poslje na faks :?:

http://www.marciatoripalmanova.it/21097 ... li2008.pdf
In pošlješ po faksu na v prvem odstavku omenjeno cifro (ne pozabi na klicno cifro za Italijo ++39 in tista nula pred omrežno skupino, katere oni ne spuščajo), aja, pa ne pozabi s sabo vzet tiste izjave, preberi si na prvi strani te teme.
Uporabniški avatar
 pajo
Loni napisal/-a:
Lp

Joj, a si spet med dežurnimi? Smola pa taka.

:oops: drži!
 bojanm
No,še malo in vesela tekaško,navijaška druščina,bomo skupaj,
tako nekako zgleda za zdaj
Do takrat se lepo imejte,sadje in vitamine jejte,
da boste čili in zdravi na tekaški zabavi.
Uporabniški avatar
 Pero
MihaPR napisal/-a:Pod tuši je nemogoča gneča, razen če priletiš v cilj pod 1:15 in greš takoj pod tuš.

Masažo smo ponavadi gledali bolj od daleč oz. je ni bilo ravno tam.

Tuši so res nekaj posebnega. Spominjajo mal na Alcatraz :)
Kot pravi Miha, toplo vodo si zaslužijo le najhitrejši :) Za ostale pa ostane taka bolj mlačna...
 bojanm
Še malo o Palmanovi,preko vprašanj,
da malo izvemo o kraju kamor gremo,
če ste za,vprašanja so tok lahka,da lažja ne morjo bit.
Kdo in kdaj je ustanovil Palmanovo :?:
Dva vprašanja v enem,mala malca za nas.
Nagrade so okusne!
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA