Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Thanks tulček, it's a nice picture, even the shadow is perfect. There was an extremely hot weather last year. A lot of runners gave up after 60 kilometers, but Miro did it, he finished the UltraBalaton. :)

Last picture, which I found:

Slika
Ker smo kmalu po Ultrabalatonu odšli, ni bilo pravega časa za konkretno analizo. To sem seveda naknadno opravil sam in to tako, kot mi ustreza. Nekaj statistike nizam v nadaljevanju :,)

Nekaj statistike o UltraBalatonu 2009
Iz prijav se je dalo razbrati, da bi naj v individualni (celotna trasa 212 km) nastopilo 18 držav, a Avstrijski in Švedski tekmovalci niso štartali. Izmed 16-ih držav udeleženk je bilo za pričakovati, da bo največ domačinov, torej udeležencev iz Madžarske (67), druga po udeležbi je bila Francija (16), na tretjem mestu pa so bile Poljska (5), Slovenija (5) in Nemčija (5). Tu je Slovenija na četrtem mestu.

Slika

Zmaga in absolutno prvo mesto na teku je pripadalo Švicarju, drugo mesto Francozu, tretje in vsa do osmega Madžarom in deveto Dušanu Mravljetu iz Slovenije. Tako je Slovenija na četrtem mestu.
Povprečno najboljšo uvrstitev je dosegla Švica, drugo Finska, tretje Japonska in četrto Slovenija. V vseh teh povprečjih se Slovenija drži okrog četrtega mesta.

Bravo Slovenija. Prava tekaška velesila. :Fslo

Podrobna analiza poteka glede na uvrstitve je razvidna iz grafa

Graf lepo prikazuje visok nivo uvrstitve Dušana, ki je bil na prvi kontroli na sedemnajstem mestu, med ca 140 in 180 kilometrom pa je tekel celo na petem mestu.
MiroR je bil na prvi kontroli na 48. mestu, nakar je bliskovito poskočil in na tretji kontroli tekel skupaj z Dušanom na 10. mestu. Po naslednji kontroli je počasi izgubljal mesto za mestom.
Ečo je uvodoma šparal moči in po prvi kontroli iz 52 mesta napredoval vse do 150 km, ko je po sedmi kontroli malenkost popustil, nakar se je spet pobral.
No, moje težave so imele dva večja vala, ki sta lepo vidna na grafu. Kakor so popuščale težave, tako so se izboljševale uvrstitve.

Takšno smo imeli. Upam, da kdo ne zameri, ker sem nas malo po ana-lizal :D

Slika
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 03 Jul 2009, 22:05, skupaj popravljeno 2 krat.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA