Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

giorgio napisal/-a:Ne razumem kako so ljudje lahko taki da nekoga ki prinese denar obsojajo da so se zmenili za več. Vsak evro je dobrodošel.

Meni tak pokroviteljski način do tistih, ki jim pomagamo, ni prav nič všeč. Tudi oni so ljudje z dostojanstvom!
(Tu NE govorim o nobenem konkretnem primeru, ker sem tudi tvoj zapis razumela kot komentar na splošno.)
spela* napisal/-a:
giorgio napisal/-a:Ne razumem kako so ljudje lahko taki da nekoga ki prinese denar obsojajo da so se zmenili za več. Vsak evro je dobrodošel.

Meni tak pokroviteljski način do tistih, ki jim pomagamo, ni prav nič všeč. Tudi oni so ljudje z dostojanstvom!
(Tu NE govorim o nobenem konkretnem primeru, ker sem tudi tvoj zapis razumela kot komentar na splošno.)

Res je, da lahko VSAKO stvar narediš boljše,lepše,hitreje. še BOLJ res je pa tudi to, da NOBENE ne moreš narediti tako dobro, da bi bila vsem všeč. Zato je moj predlog ta: vsi ki ste tako pametni in na koncu najdete toliko pomanjkljivosti: Ponudite svojo pomoč in se naslednjič pridružite pri izvedbi podobnih projektov. Mogoče boste spoznali kaj novega.
LEON RO napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Res je, da lahko VSAKO stvar narediš boljše,lepše,hitreje. še BOLJ res je pa tudi to, da NOBENE ne moreš narediti tako dobro, da bi bila vsem všeč. Zato je moj predlog ta: vsi ki ste tako pametni in na koncu najdete toliko pomanjkljivosti: Ponudite svojo pomoč in se naslednjič pridružite pri izvedbi podobnih projektov. Mogoče boste spoznali kaj novega.

Pravzaprav ne vem, v čem se tvoj komentar nanaša name. :?: Komentirala sem zapis giorgia, ne pa akcije NGU. :!:
(In ne, tudi tovrstno pokroviteljstvo s tvoje strani (spet se komentar ne nanaša na žabca ali na samo akcijo NGU) se mi ne zdi primerno in ni ravno dobra reklama za kateri koli dogodek. Če kdo škodi ugledu nekega dogodka, potem to zagotovo niso kritiki dogodka, ampak odnos tistih, ki so za dogodek odgovorni.
Tvoj predlog, češ naj pa sami organiziramo tako stvar, je pa podoben, kot če bi Pahor na novinarske kritike dela vlade predlagal, naj pač vlado vodijo novinarji ... No, glede na njegove dosedanje izjave bomo morda dočakali tudi to. :lol: )
spela* napisal/-a:Tole npr.
z donacijami, startninami in deležem od prodaje majic smo na desetih dogodkih zbrali 10.390 Evrov, ki smo jih že razdelili med deset družin

ne zadostuje. Meni osebno sicer že, drugače pa upam, da imaš točne podatke, komu koliko in za katere namene.
.

tole tudi mene zanima. se bo dalo videti papirje od stadionov, koliko je bilo zbranega na vsakem od desetih stadionov in potem si lahko lažje ustvariš sliko.predvidevam, da bo treba naredit tudi točen obračun nakazli, ker dvomim ,da so šla nakazila na zpms kar v kuverti, oziroma je moral nekdo v imenu NGU položiti denar na ta račun.
No, to me pa res preseneča in žalosti :oops:

V splošnem se strinjam s prej omenjeno oceno za doseženih 90 % :D čeprav zadeva ni tako enostavna.

@spela* ima kar jasne poglede 8)

Matej in ekipa ... vztrajaj ...
spela* napisal/-a:Tvoj predlog, češ naj pa sami organiziramo tako stvar, je pa podoben, kot če bi Pahor na novinarske kritike dela vlade predlagal, naj pač vlado vodijo novinarji ...

To pa ni isto spela* :evil:
PAHOR je moj kruh, drugače povedano ga plačujem jaz (na žalost), :evil: v projektu smo pa ljudje delali prostovoljno :!: :!: :!:
raf napisal/-a:tole tudi mene zanima. se bo dalo videti papirje od stadionov, koliko je bilo zbranega na vsakem od desetih stadionov in potem si lahko lažje ustvariš sliko.predvidevam, da bo treba naredit tudi točen obračun nakazli, ker dvomim ,da so šla nakazila na zpms kar v kuverti, oziroma je moral nekdo v imenu NGU položiti denar na ta račun.

Kolikor je meni znano imaš tudi ti tekaško majico NEVER GIVE UP, torej si bil tudi ti del ekipe, zato me čudi da postavljaš taka vprašanja. :shock:
ROSI64 napisal/-a:
raf napisal/-a:tole tudi mene zanima. se bo dalo videti papirje od stadionov, koliko je bilo zbranega na vsakem od desetih stadionov in potem si lahko lažje ustvariš sliko.predvidevam, da bo treba naredit tudi točen obračun nakazli, ker dvomim ,da so šla nakazila na zpms kar v kuverti, oziroma je moral nekdo v imenu NGU položiti denar na ta račun.

Kolikor je meni znano imaš tudi ti tekaško majico NEVER GIVE UP, torej si bil tudi ti del ekipe, zato me čudi da postavljaš taka vprašanja. :shock:

Ravno zato je do odgovorov še toliko bolj upravičen, se ti ne zdi? Še bolj kot drugi, ki smo bili zraven in prispevali en majhen znesek ...
Nazadnje spremenil spela*, dne 02 Avg 2011, 22:31, skupaj popravljeno 1 krat.
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Tvoj predlog, češ naj pa sami organiziramo tako stvar, je pa podoben, kot če bi Pahor na novinarske kritike dela vlade predlagal, naj pač vlado vodijo novinarji ...

To pa ni isto spela* :evil:
PAHOR je moj kruh, drugače povedano ga plačujem jaz (na žalost), :evil: v projektu smo pa ljudje delali prostovoljno :!: :!: :!:

Ja, no ... tudi nekdanji generalni sekretar Rdečega križa je svoje delo opravljal prostovoljno. Pa tisti na Unicefu tudi ...
To, da si zraven prostovoljno, te ne odvezuje transparentnosti.

Hočem le reči, da to ni odgovor. Kakor hitro se pojavijo kritike (in te se bodo pri dobrodelnih projektih vedno pojavile), je treba le imeti pripravljene podatke, ki jih seveda lahko tudi dokažeš: koliko je bilo zbranega in koliko porabljenega in za katere namene.
Brez opravičevanja in podobno. Le gola dejstva.

P. S. Rosi, plačuješ tudi poslance opozicije, ne le vlade. In s tvojega vidika tudi jaz jem tvoj kruh. Čeprav si ga po mojem mnenju sama zaslužim.
Nazadnje spremenil spela*, dne 02 Avg 2011, 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
A se vam ne zdi, da vseen mal pretiravate?!
Je že res, da mora biti vse črno na belem zato počakajmo,
da se zadeva pač preveri, če je potrebno in se potem naprej pametuje kdo je kaj in kdo ni!

Drugače je pa zunaj čez dan lepo vreme in je idealno za zbistrit glavo...see ya :wink:
Zenith napisal/-a:Močno dvomim, da bo prišlo do kakega odstopanja, ko boste nekateri dobili podatke črno na belem.

Uf, to je pa "argument" v stilu ... ah, raje sploh ne bom nadaljevala. :x

Žabc, še en nasvet zate: v dobro celotnega projekta in tvojega javnega ugleda ... ne bi bilo slabo, če bi se odločili, da bi v imenu projekta lahko pisal in govoril le eden ali največ dva človeka (ti in še eden), ne pa kdor koli in kar koli.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA