Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kakšno je vaše mnenje o progi?

Težka
11
31%
Lahka
2
6%
Ravno pravšnja
17
49%
Prekratka
5
14%
 MarioV
A* napisal/-a:Res sem pred ciljem prehitela nekoga v rumeni jakni z napisom Tekaški forum. Čas najbrž okoli 39.15. Sicer pa niti ni pomembno.
Lp, Andreja.

Opravičilo tudi z moje strani, kot kaže sem bil tako zatopljen v beleženje rezultatov, da sem te enostavno spregledal. :( Napako bomo seveda popravili.
Sicer pa ko smo se na začetku zimskega pokala Peš na Pohorje pogovarjali koliko udeležencev naj pričakujemo, so se številke gibale nekje med 20 in 40 udeleženci, sedaj nas prihaja tudi do 60 in verjemite mi, da beleženje vseh rezultatov ni niti približno enostavno, problem se pojavi ko trije ali štirje šprintate v cilj, med temi še kakšen, ki je prišel na novo in ne poznam njegovega imena.
V veliko pomoč mi boste, če se potem, ko se izdihate oglasite pri meni in preverite čas, kar na licu mesta, da preprečimo morebitne napake.
Za drugo leto pa se bo potrebno domisliti boljšega sistema beleženja rezultatov in vsak vaš predlog bo dobrodošel.

Lp
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
edo-brko napisal/-a:
:arrow: nekaj ne štima
:arrow: 50cent je napisal 39.35 (se je časomerilec zmotil ali je vmes kakšna "korupcija" da je naveden čas 39.30)
:arrow: 50cent je navede še, da ga je na ciljni ravnini konkretno nažgala neka punca - ZdravkoC ga tolaži, da je to A.Godec ki "žge" tudi njega - vendar v urednih rezultatih nje ne zasledim. Je kiks časomerilske ekipe ali je to samo vajin "privid" oz. posledica "višinske bolezni"
:arrow: Fantje, leta so tu in bo treba merkat na zdravje,ha,ha,ha,...

EDO, ti si nas prečital v nulo. A pri nas vse štima, se poštimamo sproti. 50cent je imel na vrhu 5 sekund mrka, tako za rezultat ni dileme. Glede korupcije pa si mi dal mislit, sem videl, da je neko disketo vtaknil merilcu v žep. Mogoče so ga že priprli - bomo vidli v nedeljo. Itak so bili dvomi, če je bil ded čist, vendar sem jaz mislil, da namigujejo na EPO.
Ni privida, podnevi so takšna dekleta stvarnost ... 50cent je vso pot tekel (hodil) za Andrejo, tako da tudi EPO ni bil potreben. Potem pa govori, da je na visokem pulzu laufal? :shock: Na koncu jo je nameraval prehiteti (je ni poznal) in se je hudo uštel. Vidiš, tako si pa zapomniš nekatera dekleta - jaz že. In bravo Andreja. Da je pa štartala z nami, ni dileme, čeprav sama pravi, da ni pomembno - pa je.
Uporabniški avatar
 jonas
slej kot prej se je tak dogodek pač moral zgoditi, glede na število vseh udeležencev
nihče ni pričakoval tako pozitivnega odziva na pokal, tako da je vodenje
rezultatov še toliko težje :wink:
napaka je že popravljena in nove rezultate lahko vidite tukaj

http://www.srichinmoyraces.org/si/zimski_pokal/12_teden

upam da nam Andreja ni zamerila in bo še prišla,.. sicer pa bi se lahko to zgodilo vsakemu od nas :lol:

kot je že napisal marioV, bi bilo dobro, ko ste še na vrhu in se nadihate,
stopite k njemu, preverite če ste zapisani in svoj čas, res vsaka mu čast da je do
sedaj vse teklo kot po maslu :wink: sam nebi rad bil v njegovi koži,
saj ko pride gor med prvimi ima zelo malo časa da vse pripravi za beleženje
časov,... res kapo dol :!: bomo pa odslej še bolj pozorni :twisted:
 A*
No super, bo pa treba prihodnjič malo hitreje na štart prit (no tudi na cilj :P ), ne prav ob 9.30, torej tudi moja napaka. Ampak trening je bil super in to šteje. Se še vidimo. In hvala fantom okoli mene, da so me opazili :lol:
Uporabniški avatar
 Samo:-)
jonas napisal/-a:
kot je že napisal marioV, bi bilo dobro, ko ste še na vrhu in se nadihate,
stopite k njemu, preverite če ste zapisani in svoj čas, res vsaka mu čast da je do
sedaj vse teklo kot po maslu :wink: sam nebi rad bil v njegovi koži,
saj ko pride gor med prvimi ima zelo malo časa da vse pripravi za beleženje
časov,... res kapo dol :!: bomo pa odslej še bolj pozorni :twisted:

se pridružujem Jonasu, res kapo dol za Maria! :cast: Sploh, če pomislim da v nedeljo ni bilo najbolj prijetno prešvican čakat na mrazu...
 edo-brko
Lp!

No pa se je en - dva vse uredilo. Kot se temu reče volk sit (Andreja uvrščena) in koza(la) cela (50cent in ZdravkoC sta "pri sebi").Kjer se dela so mogoče tudi napake,važno je da na koncu vse "štima" in da je prisotna pozitivna energija in zadovoljstvo.
Mislim, da je v danem primeru kriva "brzina" nekaterih sodelujočih, ki ne razmišljajo da s tem povzročajo težave organizatorju. Da se reši ta problem predlagam, da se na zadnjih 100 m "omeji" hitrost in "prepove prehitevanje"! Kaj mislite bo to v redu?

Ker sam osebno vem kako je težko organizirati in izpeljati takšno prireditev in koliko truda mora peščica zanesenjakov vložiti v to vam čestitam za vse do sedaj storjeno. Prepričan sem, da vam bo vaša zamisel uspela in da boste zadevo uspešno izpeljali do konca kot ste si zamislili.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
edo-brko napisal/-a: ...Da se reši ta problem predlagam, da se na zadnjih 100 m "omeji" hitrost in "prepove prehitevanje"!

EDO moral boš enkrat na našo ligo. Povsod te srečujem, na vseh pokalih, le na pohorsko zimsko ligo si ne upaš?
Ko boš imel še to za seboj, boš vedel, kaj si predlagal s citirano omejitvijo prehitevanja.
Na koncu pa izpade Andreja volk, midva s centom pa kozla :rol:
Uporabniški avatar
 ona1
jaz sem bila zraven maria ko je je prišla andreja na cilj in tudi vem da je prehitela 50 centa, sem mariu povedala čas od obeh a v tisti gužvi je to očitno spregledal.
tako na prvi pogled se zdi mogoče to nemogoče a ko zapisuješ minute in sekunde iščeš po razpredelnici imena se kaj takega hitro zgodi (čeravno je to ženska :D) .
sploh sem andrejo že kar malo pogrešala na naših vzponih, nas je že itak malo, potem

jaz bi predlagala da vsak, ki se ne strinja z rezultati, to takoj sporoči na mail, zs ali pokliče.

prav tako pa, kot je napisal jonas, preveri svoj rezulate ali pa vsaj pove priimek ko gre mimo maria.
 A*
Tale "volk" mi je kar malo všeč postal...mogoče spremenim "nick" :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
A* napisal/-a:Tale "volk" mi je kar malo všeč postal...mogoče spremenim "nick" :lol:

Ja, pol bomo morali pa kozlički bolj trenirati, če čemo živi ostat
:twisted: ...........:juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 50cent
Da še jaz pristavim svojo plat zgodbe, ker sem neposredno udeležen, čeprav me nobeden nič ne vpraša :rol: .

Zadnjih 50 metrov me je Andreja prehitela, kjer sva oba začela finiširati(ona bolj uspešno od mene :lol: :lol: ). Sem gledal na cilj kjer sem videl Lucijo ki drži v roki štoparico in Maria ki zapisuje. Čeprav sem bil zmatran kot pes :wink: , sem siguren, da je Lucija rekla Andreji čas 39.30 in nato meni 39.35.
Verjetno je Mario ko je slišal rezultat 39.30 le bežno pogledal in videl rumeno jakno ki se približuje in mi je avtomatsko pribeležil rezultat, Andrejo pa žal spregledal....
Torej Mario, rezultate lahko še enkrat spremeniš, ker za 39.30 še nisem dovolj pripravljen :rol: :rol: .

Se opravičujem še jaz za neprijetnost, ker nisem prišel preveriti rezultatov, ampak sem bil tako srečen, da sem enostavno pozabil :wink: .

Lp do Nedelje :)

PS: Zdravko.....ja res je,ta "motivacija oz. doping" ni bil slaba, kaj nisi opazil, da vsako Nedeljo si najdem takšno "motivacijo" :rol: ...pa ne okrog razlagati :rol: :rol:
 MarioV
Kot je že v navadi po vsakih dvojnih točkah, sledi še nekaj statističnih podatkov za preteklih 12.Tednov:

- v vseh 12.Tednih se nas je zbralo 618 udeležencev od tega 90 žensk in 528 moških :D
- v vseh 12.Tednih se nas je zbralo 130 različnih udeležencev od tega 26 žensk in 104 moških
- max.število udeležencev 62 se nas je zbralo 03.02.2008 in sicer v 10.Tednu
- min.število udeležencev 40 se nas je zbralo 02.12.2007 in sicer v 1.Tednu
- 278-krat ste izboljšali svoje osebne rekorde
- 8-krat je padel moški rekord proge, katerega trenutni lastnik je Igor Šalamun z časom 27min 07s :shock:
- 9-krat je padel ženski rekord proge, katerega trenutna lastnica je Daneja Grandovec z časom 32min 48s :shock:
- 17-krat smo se spustili pod magično mejo 30 min
- 97-krat smo se spustili pod mejo 35min pri moških
- 46- krat ste se spustile pod mejo 50min pri ženskah

Se vidimo v nedeljo ob 9.30 na 13.Tednu. :!:

Lp
Uporabniški avatar
 Vreme
No torej je že čas, da se tudi jaz pojavim :D , kljub temu, da je trinajsti teden :lol:

Edino ne vem, ali naj res prej štartam, da me ne boste predolgo čakali na cilju :mrgreen:
 MarioV
Kot zanimivost si oglejte najboljših deset moških in ženskih časov po 12.Tednu:

Najboljši moški časi:

Zap.št. Priimek in Ime Čas Datum
1 Šalamun Igor 0:27:07 17.02.2008
2 Vračič Dejan 0:27:08 17.02.2008
3 Šalamun Igor 0:27:27 10.02.2008
4 Vračič Dejan 0:27:32 10.02.2008
5 Šalamun Igor 0:28:10 27.01.2008
6 Šalamun Igor 0:28:40 30.12.2007
7 Onuk Denis 0:28:45 30.12.2007
8 Jauk Marjan 0:28:57 27.01.2008