Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni "Pohorci"!

Informacije iz prve roke (noge):

Proga je nekolika slabša kot prejšnjo nedeljo - bolj mehka, neshojena in z nekoliko več snega.., vseeno pa priporočam "dereze", predvsem zaradi stanja proge (stopničke) na zgornjem delu. Tam je tudi "prehitevanje" zelo "vprašljivo".

Je pa zimska idila enkratna in jutri se nam spet obeta krasna tekma!

Torej vabljeni na naše prelepo Pohorje!

Lep pozdrav! Zvone
zvone napisal/-a:Pozdravljeni "Pohorci"!

Informacije iz prve roke (noge):

Proga je nekolika slabša kot prejšnjo nedeljo - bolj mehka, neshojena in z nekoliko več snega.., vseeno pa priporočam "dereze", predvsem zaradi stanja proge (stopničke) na zgornjem delu. Tam je tudi "prehitevanje" zelo "vprašljivo".

Je pa zimska idila enkratna in jutri se nam spet obeta krasna tekma!

Torej vabljeni na naše prelepo Pohorje!

Lep pozdrav! Zvone

super Zvone, hvala za info :wink:
bo odločitev glede obutve veliko lažja,.... :D
:D

zaradi prepoznega starta iz Ruš (ali svežega mokastega snega), sem prijatelje Zimske lige ža na startu videl v hrbet. Ne za veliko, ampak dovolj, da nisem opravil družabnega nedeljskega kramljanja s prijatelji. Čas je primeren moji utrujenosti in sem vesel da sem se zmogel spraviti iz objema postelje.
Danes je bilo vrh Pohorja proti Glažuti zelo mrzlo, prvič se mi je zgodilo da so mi od potu mokre rokavice zmrznile na rokah.Tudi v plastenki v prednjem žepu se je nabral led.
No potem proti Rušam sem se malo odtajal saj je bilo le -5.
Mislim, da je za to sezono mojega udejstvovanja na Zimski ligi konec, saj moram trening prilagoditi februarskemu izzivu.
Lepo se imejte do konca lige, upam da mi uspe priti na kakšen kos pizze v Tota Pizzerijo, saj kaj več si letos nisem zaslužil.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA