Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kakšno je vaše mnenje o progi?

Težka
11
31%
Lahka
2
6%
Ravno pravšnja
17
49%
Prekratka
5
14%
 gozdni
vse pohvale organizatorjem-šilt kapo dol pred vami-bilo je super,ampak je prehitro minilo-bom kar nestrpno čakal na 2.pokal ZLPP.o družbi pa...kaj naj rečem-FENOMENALNA.
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Zahvala organizatorjem, ker mi je z vašo pomočjo uspelo ohraniti kondicijo na tej ravni skozi zimo. Brez pokala in Pohorja, brez enkratne družbe, ter zagnanih organizatorjev, tega ne bi bilo :laola
In kot rečejo v našem mestu knapi ob odhodu na šiht: SREČNO, - do naslednjega pokala. :wink:

Pa seveda nasvidenje na analizi v nedeljo. :D
 edo-brko
Lp!

Mi smo včeraj na Primorskem (zahodu) pričeli "uradno" sezono s spomladanskim tekom po Panovcu v Novi Gorici, vi pa ste na Štajerskem (severu) zaključili z zimsko ligo na Pohorju. Simbolično vam je narava kot se za to spodobi nadula beli tepih.

Jonasu in vsem ostalim zagnanim organizatorjem iskrene čestitke za opravljeno delo, vložen trud in dosežen cilj. Čestitke tudi vsem, ki ste sodelovali kot tekači (zagrizeni rivali), ker brez vas zadeva ne bi uspela in prvi ne bi mogli dobivati čestitk!!!

Sam se nisem udeležil tega pokala vendar sem kar redno spremljal vaše aktivnosti. Ni me bilo, ne zaradi tega kot je omenil ZdravC, da me je je "strah" (če bi bilo tako potem ne bi hodil okrog po tekih,kjer vas je veliko več pred menoj kot za menoj) temveč zato, ker sem že sodeloval v podobnih zadevah meni bližje in bolj dostopno, vaš pokal pa se je prekrival z temi termini.

Res dobra zadeva, ki pa je bolj pisana na kožo vam Mariborčanom ( tudi 500m izven njega), ker vam je to obenem tudi vsakodnevni trening. Za nas "izletnike" oz. " iz tujine" ( če boste oklicali samostojnost !??) pa je težje dostopna in izvedljiva.
Mogoče bi se dalo z določenimi modifikacijami zadevo narediti "mednarodno" in zanimivo ter dostopnejšo za širšo populacijo.
Pokal je zanimiv in ima nekatere svoje posebnosti, ki pa obenem zapostavlja določen krog udeležencev oz.favorizira druge.Določene stvari bi se dale spremeniti, da bi se v njih našli vsi sodelujoči.
V razmislek že sedaj, ker 2.pokal bo zdaj zdaj tu, nekaj predlogov, ki mislim da so tehtni, od vas (organizatorjev) pa je odvisno če in koliko jih boste sprejeli oz. ali so sploh potrebni in primerni:
Mislim, da je 15 kol (tekem) preveč in da si sledijo vsak teden zapored (razmak vsake 14 dni oz.vsaki drugi vikend, za točkovanje oz. uvrstitev se naj upošteva samo določeno število (5-7) najboljših uvrstitev).Za Mariborčane lahko posebej razvrstitev po sedanjem sistemu?
Spremeniti sedanji sistem točkovanja (favorizira mlade in vrhunske tekmovalce) in uvest sistem, ki bi omogočil do priznanj ali enakovredno udeležbo tudi nam 2x25, 3x20 in več ( starostni in spolni hendikep, kategorije,ipd.).Mogoče bi se dalo še kaj narediti v tej smeri, boste videli kaj bodo drugi rekli na to. Komentarji sigurno bodo in se bo najbrž dalo iz njih kaj potegniti.
Vseeno pa se bom v prihodnje sigurno udeležil katerega od tekov za ta pokal in v živo doživel njegov ambient.

Še enkrat iskrene čestike za vse storjeno in doseženo!!!
Uporabniški avatar
 spaček
semjul napisal/-a::D

Zahvala organizatorjem, ker mi je z vašo pomočjo uspelo ohraniti kondicijo na tej ravni skozi zimo. Brez pokala in Pohorja, brez enkratne družbe, ter zagnanih organizatorjev, tega ne bi bilo :laola
In kot rečejo v našem mestu knapi ob odhodu na šiht: SREČNO, - do naslednjega pokala. :wink:

Pa seveda nasvidenje na analizi v nedeljo. :D

Se podpišem. :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vsem čestitke za zadnji podvig, čeprav še nisem videl rezultatov. 50cent se je že nekaj hvalil, da je breg na pol vtrgal :D

Prejšnji teden smo bili na predavanju o meditaciji in ... kot je že pisalo.

Danes pa je bil res problem koga spravit na predavanja o športni prehrani dr. Nade Rotovnik v Ruše.

edo-brko napisal/-a:Ni me bilo, ne zaradi tega kot je omenil ZdravC, da me je je "strah" (če bi bilo tako, potem ne bi hodil okrog po tekih, kjer vas je veliko več pred menoj, kot za menoj) temveč zato ...

EDO brko, pozabil sem zraven prilepit tega :D ali tega :wink:

No, vidimo se v nedeljo ... :TF)
 edo-brko
Lp!

ZdravkoC, vem da nisi mislil tako "hudo" vendar je res nekaj manjkalo zraven (ne eden, kar nekaj več) tistih prvih!!!

Zdaj pa kaj bolj resnega. Iskrene čestitke za Feraro!!! Razturaš ( pri vas bi rekli .. Ti si nor!). Kaj bo šele ( če boš šel tako naprej) ko prideš v moja leta? Upam, da bom jaz pred teboj!

Še enkrat čestitke in na skorajšnje snidenje, kjer bova lahko kakšno rekla v živo.
Uporabniški avatar
 jonas
Vabljeni na zaključek 1.Zimskega pokala Peš na Pohorje

Za nedeljo 16.marca (1 teden po zadnjem vzponu) pripravljamo
zaključek s podelitvijo nagrad (tudi žrebanje) in priznanj, ki bo ob 17h
v piceriji TOTTA PIZZA (Merkator Pobrežje).Seveda vabljeni vsi
udeleženci Zimskega pokala Peš na Pohorje. V pripravi je tudi analiza
vseh tekem, ogled slik, prigrizek in še kakšno presenečenje. :idea:

Slika
Slika
Slika
Slika
trgovina Terra se nahaja v Mariboru več na njihovi strani http://www.terra-sp.si/
Nazadnje spremenil jonas, dne 14 Mar 2008, 09:19, skupaj popravljeno 1 krat.
 dajič
Žal se zaradi službene obveznosti ne bom udeležil zaključka, rad pa bi pohvalil organizatorja, zadeva je super, se je prijela.
Uporabniški avatar
 50cent
dajič napisal/-a:Žal se zaradi službene obveznosti ne bom udeležil zaključka...

A ti tudi :roll: :roll: :? :? :bum: ...
Uporabniški avatar
 jonas
Vabljeni na zaključek 1.Zimskega pokala Peš na Pohorje

da še enkrat spomnim, da ne bo kdo pozabil,... :wink:

Za nedeljo 16.marca pripravljamo zaključek s podelitvijo nagrad
in priznanj (tudi žrebanje :wink: ), ki bo ob 17h
v piceriji TOTTA PIZZA (Merkator Pobrežje).Seveda vabljeni vsi
udeleženci Zimskega pokala Peš na Pohorje. V pripravi je tudi analiza
vseh tekem, ogled slik, prigrizek in še kakšno presenečenje. :idea:

Slika
Slika
Slika
Slika
trgovina Terra se nahaja v Mariboru več na njihovi strani http://www.terra-sp.si/
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Tudi zaključek uspel v polno! Bravo organizatorjem! Ej, Tota Pizza je pa res ful dobra! Za avti se mi pa še zdaj cedijo sline, mogoče bo drugo leto več sreče... :-)

Nekaj fotk:

Slika

Slika

Slika

Slika
Nazadnje spremenil Samo:-), dne 05 Apr 2008, 19:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Sebi
Tale zaključna prireditev je bila super. Super vzdušje, super družba, super nagrade. Organizator je skrbel za nas " v nulo" (tudi tekom vsake tekme posebaj). Nimam kaj drugega rečt kot BRAVO ORGANIZATOR! :cast1:

Naslednjo sezono se bomo definitivno videvali bolj pogosto... Vsaj toliko, da bom v žrebanju za avto :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Nimam več kaj dodati. Kompletna liga z z zaključkom za čisto petico.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA