Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Tuareg
Debeluh napisal/-a:Mene je še vedno strah, da bom moral peš dol. :shock:

Je pa res, da grem raje peš dol, kot pa da ne grem. :D

Nič se bat, nazaj dol v Kr. Goro nas pelje avtobus. Če pa želiš, lahko
tečeš tud nazaj v Kr. Goro pa še avtobus lahko prehitiš. Boš videl,
ti bo šlo lažje, kot pa gor na Vršič.
Uporabniški avatar
 drejc
Se vidmo na Vršiču a ne? Za dol nas bo pa potem skrbelo :P.
Upa msamo da ne bo potrebna pelerina, ker vremenarji obljubljajo prijetno osvežitev. :twisted: .
Velik uspeha vsem.
Uporabniški avatar
 Staša
hoj -
jaz si nameravam čas med spodbujanjem na štartu in analizo krajšat v bazenu v Kranjski gori. Hrbtno plavanje :)

Če je še komu ideja všeč, vabim zraven.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
HOJLA!
Ja lepo je slišati, da se boste udeležili tega teka.Kar je pri tem teku v redu je sama trasa proge, ki jo boste pretekli, kdorkoli jo pač bo.Trasa se resnično lepo pošasi dviguje pokonci.Pardon mislim cesta, da ne bo slučajno kakšna mlada dama mislila na kaj drugega ha, ha, ha.Dosti čvekarije, kajne.Ja ker me je ujela nesreča v petek, ko sem se hotel pripravljati za Železno kaplo, pravzaprav ko sem delal in se opekel.Mi je to splavalo po vodi.Ma kaj hočeš bom pa naslednje leto šel, če ne bo kakšnega seprajsa zopet.No v glavnem, ko boste tekli bom navijal za vse vas udeležence.Jaz pa bom ta čas se pripravljal za kombek bi se temu reklo.Da bom preostanek tekaškega leta odtekel še kakšen tek kar se da dobro.Že sedaj pa bom začel pripravljati približen plan na katerih tekem se bom udeležil.Seveda tistih večjih ta malih pa seveda vsak teden sobota in nedelja če bo čas dopuščal.
Ko boste pritekli na vrh morate s tako silo da boste začutili ta gorski zrak v vsakem bronhiju.Potem boste lahko rekli, evo mater sem odtekel kot se za to tekmo spodobi.
ciao
Uporabniški avatar
 Tuareg
Se bomo na Vršiču spomnli nate, Tomaž, pa spil kakšno cedevito na tvoj
zdravje, da se boš čimprej vrnu na tekaške stezice. Potem bomo pa kakšen dober berglauf naredil.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vedno ga radi pijemo na zdravje - na svoje, ali pa koga drugega :toast:

Cedevita, pivo, voda - vseeno - samo, da bo zdravje. :D

2x LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA