Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 kustus
LP

Meni je prav žal da letos ne bom na tem dobrodelnem teku.

pozdrav iz Sarajeva BA
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Seveda pridem v imenu obeh.
Uporabniški avatar
 Loni
Kul, jaz tudi pridem v imenu več oseb, samo sem že rekla, da odlaufam samo en krog in ne za vsakega svojega.
Nadja@, se vidimo, spet bomo lahko čvekale.
Uporabniški avatar
 eelah
Vsi navdušenci facebooka, poiščite skupino 5. Tek božičkov za rdeče noske :) in povabite vse prijatelje!

Seeee vidimo :)
Uporabniški avatar
 Nadj@
Seveda Loni kamaj čakam,poišči me ( ali pa bom jaz tebe) v planu imam tak pogovorni tempo in nameravam uživati v teku brez norenja
Uporabniški avatar
 Loni
Juhu, fajn družba v fajn pogovornem tempu.
Uporabniški avatar
 izzardly
eelah napisal/-a:Vsi navdušenci facebooka, poiščite skupino 5. Tek božičkov za rdeče noske :) in povabite vse prijatelje!

Odlična poteza!
Uporabniški avatar
 Classix
izzardly napisal/-a:
eelah napisal/-a:Vsi navdušenci facebooka, poiščite skupino 5. Tek božičkov za rdeče noske :) in povabite vse prijatelje!

Odlična poteza!

Če bo šlo tako naprej bo sledeče še kako aktualno...

Hja, da je kapic in številk zmanjakalo, sem kriva jaz - Maruša. Glede na udeležbo iz prejšnjih let si nisem niti drznila pomisliti, da vas bo prišlo toliko. 380 tekačev in 2205 zbranih evrov je totalno presenečenje in lahko se vam le globoko priklonim.
Drugo leto naročim 700 kapic (še dobro, da Božiček ni žrtev modnih zapovedi in da ne menja garderobe vsako sezono), pa me presenetite, če si drznete
Sicer pa ... hvala Ero! Vem, da imaš odlične pomočnike, ampak tako množico pripeljat v 'enem kosu' v cilj, je pravi podvig.

Oziroma...
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... 8&start=15

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 eelah
Letos je naročenih 600 kapic!!! Pa da vidimo, če jih zmanjka :)
Uporabniški avatar
 eelah
Vprašanje: kaj bi raje pili: ŠIPKOV ali PLANINSKI čaj? :)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
eelah napisal/-a:Vprašanje: kaj bi raje pili: ŠIPKOV ali PLANINSKI čaj? :)

"planinc" :!: :wink:
Uporabniški avatar
 Classix
eelah napisal/-a:Letos je naročenih 600 kapic!!! Pa da vidimo, če jih zmanjka :)

Upam, da ni zamere ker sem lansko poročilo vlekel na plan. Jaz in moj mlajši prestolonaslednik se bova pohoda udeležila z dobrodelnim namenom. Hmmm čaj...naj bo topel.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 izzardly
Planinca, če že lahko zbiramo, načeloma je vseeno.

Glede udeležbe pa... lanjsko kapico bom imela s sabo z upanjem, da jih bo že zgodaj zmanjkalo, ker bo udeležba presegla vsa pričakovanja. :wink:
Uporabniški avatar
 niki
eelah napisal/-a:Vprašanje: kaj bi raje pili: ŠIPKOV ali PLANINSKI čaj? :)

Kateregakoli bom vesela :)
Uporabniški avatar
 Loni
Toplega planinca, če se da.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com