Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Ksenija
IRA napisal/-a:
spela* napisal/-a:
tae napisal/-a:Bo Medea postala druga Palmanova za Slovence ?

Meni osebno je zadeva zanimiva predvsem zato, ker imam december prost tekem, januarja pa ni nič drugega zame. Je pa zadeva kar kmalu. Če se bom odločil, bom poskusno že tekel 5ko na full. (vendar vem, da je to še prekmalu za rekord). Potem počakam naši 2 mladenki (saj sta se spoznali, a ne :D ) in skupaj odtečemo do cilja. Je dober plan, ali niti ne ?

Meni je všeč - ampak, a ti znaš teči počasi? :shock:
Enako me zanima tudi za MojcoZ. :lol:

Hvala za kompliment ... na nedeljskem Barbarinem teku se mi je pred ciljem skoraj zaletelo, ko me je uradni napovedovalec, ki je hotel biti duhovit/prijazen (?), vprašal: "A bo šlo, gospa?" :shock:

Ti vsaj nisi bla Natalija Verboten :twisted: :lol:

kakšna čas, tekla sem z Natalijo uaa...
kaj je gospe, mene pa noben resno ne jemlje...ne tko ne tko 8) :lol: ..
v glavnem tole se boste imel pa luštn ;)
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:
tae napisal/-a:Bo Medea postala druga Palmanova za Slovence ?
Meni je všeč - ampak, a ti znaš teči počasi? :shock:
Enako me zanima tudi za MojcoZ. :lol:
Hvala za kompliment ... na nedeljskem Barbarinem teku se mi je pred ciljem skoraj zaletelo, ko me je uradni napovedovalec, ki je hotel biti duhovit/prijazen (?), vprašal: "A bo šlo, gospa?" :shock:

MojcaZ zna teči počasi :wink: , preverjeno na skupnem teku, na tekmi pa ne vem, če je ne bi kakšen Italijan spredaj potegnil s sabo :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lonely
Tisti kateri ste se že prijavili po emailu,boste najbrž dobili nazaj vprašanje organizatorja "ma quale Medea o Gorizia? Namreč v vaši prijavi ni razvidno ali gre za polmaraton Medea ali polmaraton Gorizia.
Uporabniški avatar
 Laufer
Proga ne, pogoji pa ponavadi so in zato je za tek eden težjih.
Uporabniški avatar
 Laufer
Letos je zmagovalec potreboval 1:15:38 in to ti pove vse o pogojih.
Torej greš na zmago. Ti bomo držali pesti.
Uporabniški avatar
 Loni
lonely napisal/-a:Tisti kateri ste se že prijavili po emailu,boste najbrž dobili nazaj vprašanje organizatorja "ma quale Medea o Gorizia? Namreč v vaši prijavi ni razvidno ali gre za polmaraton Medea ali polmaraton Gorizia.

Lonely, spet sem letela nazaj v pošto gledat, če so meni kaj od tega poslali, očitno sem v prijavo napisala, da čem it v Medeo.
Pa še ena javna hvala za vsa posredovanja. :lol:
Nazadnje spremenil Loni, dne 11 Dec 2008, 08:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Laufer napisal/-a::lol: Prijavljen

Po mojem te bosta že omenjeni deklici veseli bolj, kot mene. Ti imaš že bogate izkušnje s tovrstnimi opravili :D (tisti, ki te poznamo vemo o čem govorim, za ostale pa ni pomembno)
Uporabniški avatar
 Loni
tae napisal/-a:

Po mojem te bosta že omenjeni deklici veseli bolj, kot mene. Ti imaš že bogate izkušnje s tovrstnimi opravili :D (tisti, ki te poznamo vemo o čem govorim, za ostale pa ni pomembno)

Nic ne bo, ker smo ga ze rezervirale in ga ne damo. :lol: Hecam se, kar v vrsto naj se postavita in pocakata.
Sicer pa, Tae, enkrat je treba zacet.
 spela*
tae napisal/-a:

Glej ga, no, najprej se ponudi, potem jo pa popiha. :lol:

(imam občutek, da tae res ne zna teči počasi :lol: )

Drugače pa, a ste vsi že prijavljeni?
A ste poslali mail v italijanščini in izpolnili vse podatke iz prijavnice, ki se je ne da skopirati?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA