Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
Cveto napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Seznam prijavljenih se je ta vikend povečal na 152!
http://kalisce.com/blog/12ur/2009/prijave09.pdf
Na seznamu je še več kandidatov za ekipo TF: Cveto, AVI...brez ekipe sta (trenutno) lanska zmagovalca pod 87 in 88...pa oba gorska kozla...pa član TF pod št. 152... :roll:
:laola :TF)

LP, vencelj

Vencelj! Sej mi že imamo ekipo! Oba gorska kozla, Avi in moja malenkost:
Samo zaradi tega, ker sta gorska kozla pač v Klubu, ne moremo biti ekipa TFoz. ime kakega kluba, razen KGT Papež.

Si bomo pač zmislili kakšno ime.

Lp Jure

Na seznamu sem pač pogledal po "prostih" imenih, čeprav sem v resnici pričakoval, da se že dogovarjate :arrow: do četrtka je še čas.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 elingr
v soboto vam vsem zelim cim lažjo hojo. Zmaga pa naj tist k je v to vložu največ truda-treninga.vas pridem pogledat in spodbujat.lp
Uporabniški avatar
 firbec
Sobota je vse bližje!
Snega je zgoraj še veliko, zato bodite pametni pri sestopu zadaj - je ledeno in spolzko - zelo nevarno. Bolje en krog manj, ampak zvečer živ in zdrav! :!: :!: :!:

Ker je tekma zadnjič in je nagrada za rekord presegla 2000 EUR, se je tik pred koncem prijavil še Ivan Šavs.

Pohitite - danes zvečer je prijav konec!
LP Marjan

Send by iPhone
 večno mlad
firbec napisal/-a:Sobota je vse bližje!
Snega je zgoraj še veliko, zato bodite pametni pri sestopu zadaj - je ledeno in spolzko - zelo nevarno. Bolje en krog manj, ampak zvečer živ in zdrav! :!: :!: :!:

Ker je tekma zadnjič in je nagrada za rekord presegla 2000 EUR, se je tik pred koncem prijavil še Ivan Šavs.

LP Marjan

Send by iPhone

Sej se kr strinjam z prvim delom napisanega. Če bo Šavsi med nad nami bo vsekakor fino, me pa malo skrbi, da je danes 1. april. :wink:
Uporabniški avatar
 T1

Send by iPhone

Nevarno je tudi spredaj. Še posebej tisti ozek prehod od vikendov navzdol (malo kališče). Je zelo ledeno, ograja podrta in res skoraj nimaš kam stopit. Pred dvema dnevoma sem šel dol tam mimo zelo previdno, pa mi je vseeno spodrsnilo in sem z dlanjo udaril v skalo. Problem bo tudi srečevanje na tem delu.
Firbec, če bo v petek zgoraj kakšen prostovoljec, bi lahko s krampom malo razbil tisti led. Toliko, da se da kam zanesljivo stopit.
Uporabniški avatar
 elingr
tm uspodi pod malim kališčem pomoje ne bo nubenga problema glede srečevanja, ker sploh nevem če še kdo tm hod :D
Uporabniški avatar
 firbec
večno mlad napisal/-a:

LP Marjan

Send by iPhone

Sej se kr strinjam z prvim delom napisanega. Če bo Šavsi med nad nami bo vsekakor fino, me pa malo skrbi, da je danes 1. april. :wink:

Ja, včeraj je bil res 1. april! :lol:
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Pozdravljeni!

Vem da že nestrpno čakate jutrišnji dan, pa vendar eno simpl vprašanje za tiste ki bolje poznate teren?
Kaj obuti in kje je potrebno še posebe pazit (led, sneg ..) ?

Hvala in lep pozdrav do jutri Bojan
 marjan
BO-JAN napisal/-a:Kaj obuti ...

Sam bom vzel Mizuno Wave Rider, pa kar bo pa bo. Vsak gram se pozna :wink:

Se vidimo,
Marjan
 večno mlad
BO-JAN napisal/-a:Pozdravljeni!

Vem da že nestrpno čakate jutrišnji dan, pa vendar eno simpl vprašanje za tiste ki bolje poznate teren?
Kaj obuti in kje je potrebno še posebe pazit (led, sneg ..) ?

Hvala in lep pozdrav do jutri Bojan

Najbolj se mi zdi pomembno, da se ob 18. uri ustaviš in spregovoriš kakšno pametno besedo s sotrpini.
 janezu
po današnjem ogledu proge(del igyteam-a)izgleda približno takole-spodnji del povsem normalen-blata še ni,zna pa biti jutri na avtocesti,ko bo shojeno,vendar se temu lahko izogneš po desni markirani potki.potem do sedla(odcep na greben-zimska)idealno na treh mestih malo ledu ob robu poti.greben kopen do skal pod strahom(lesena bajta),nato pa j.ba -beri ledeno do koče.manj ledu je na sedlu desno-običajna markirana pot,ki je tudi bolj varna in položna.sedaj pa dol :D pod žičnico zadaj je v zgornjem delu snega do rit,ki pa se predira(100-150 viš.met.),nato klasično listja,ki mau drsi,ostalo ok.spust po pristopni strani,je veliko bolj varen(pazi do vikendov)in je v idealnih razmerah na obeh straneh časovno daljši 2-3min.vsak se bo sam odločil,ko bo videl razmere,kje bo šel,pa nekaj mnenj bomo izmenjali,pa bo ura šest :D kontrola-žig pri drugi klopci,prtljago peljejo pet pred šesto,okrepčevalnica spod in zgor,vreme bo. se srečamo večkrat LP ju
Uporabniški avatar
 PeterM
janezu napisal/-a:po današnjem ogledu proge(del igyteam-a)izgleda približno takole-spodnji del povsem normalen-blata še ni,zna pa biti jutri na avtocesti,ko bo shojeno,vendar se temu lahko izogneš po desni markirani potki.potem do sedla(odcep na greben-zimska)idealno na treh mestih malo ledu ob robu poti.greben kopen do skal pod strahom(lesena bajta),nato pa j.ba -beri ledeno do koče.manj ledu je na sedlu desno-običajna markirana pot,ki je tudi bolj varna in položna.sedaj pa dol :D pod žičnico zadaj je v zgornjem delu snega do rit,ki pa se predira(100-150 viš.met.),nato klasično listja,ki mau drsi,ostalo ok.spust po pristopni strani,je veliko bolj varen(pazi do vikendov)in je v idealnih razmerah na obeh straneh časovno daljši 2-3min.vsak se bo sam odločil,ko bo videl razmere,kje bo šel,pa nekaj mnenj bomo izmenjali,pa bo ura šest :D kontrola-žig pri drugi klopci,prtljago peljejo pet pred šesto,okrepčevalnica spod in zgor,vreme bo. se srečamo večkrat LP ju

Janez, hvala za izčrpne informacije.
Očitno bo kar divje. Samo, da zaključimo v enem kosu, pa bo. :)
LP Peter
 Jožko
Ja res srečno vsem, vsak, ki se tega loti je zmagovalec. Mogoče enkrat, ko bom velik...? :D
Joco Kerlci navijamo zate in Marjeto srečno :D
Uporabniški avatar
 zz topka
Ja, tega se pa loti lahko samo elita od elite...

Fantje in pa vse punce ( Z JAJCI )
srečno in po pameti!!!!

Uf, me srbi jezik, da bi prišla malo navijat zraven...in vas občudovat...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA