Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 dexi27
EčO napisal/-a:
Alek napisal/-a:Ja Balaton je v prvem planu, zato ker je prvi na vrsti. In temu primerno so trenutno tudi priprave na vrhuncu. Če ne bo poškodb pa štartam tudi na TransSLO.

Sicer pa... VSE JE V GLAVI! :lol:

No! Avtorja te izjave bomo pa videli sigurno na obeh prireditvah, pa še na kateri drugi! Ziher!! :cast1:

Aha pa se je le javil naš ULTRAŠ, ja tak kot si rekel to kar si si pa ni važno kam zajadraš.

Fajn je čut, da ti priprave grejo po načrtih, držim pesti zate, da ti uspe Balaton, vse kaj več pa bi blo že kičasto :wink:
 Alek
Ečo je napisal: "Itak da! Ko si enkrat, to ostaneš za zmeraj ne glede kam te odnese življenska pot!"

Aha, košulja plava ostane v duši, nimaš kaj.

Itak da navijam za tebe Ečo, ti samo razturaj na treningih pa bo.

Mislim pa da jih je še kar nekaj, ki so prepričani da bodo štartali, samo so še bolj tiho. (Zdravc, Miro, pa Inot je po moje še tudi v igri). Pa sigurno je še kdo, ki ga ne poznam.

Z veseljem bom navijal za vse, ki se bote podali na to pot.
Uporabniški avatar
 dexi27
Aha spet me mal ma da bi se še jaz prjavu mogoč pa res :roll:
Uporabniški avatar
 EčO
dexi27 napisal/-a:Aha spet me mal ma da bi se še jaz prjavu mogoč pa res :roll:

:lol: :lol: :lol:

Saj sem vedu dexi!

Se vidiva na štartu! A ne? :wink:
Uporabniški avatar
 cvalenti
Že s strahospoštovanjem samo berem,kje vse bodo potekale tele etapice in si sploh ne morem prdstavljati, da pretečeš prvi dan 81, drugi 91..... itd,spoštovanje in čestitke že vnaprej.
Me pa nekaj zanima,koliko hitro se to teče ,če vzamemo neko povprečje teh 400 km.
Uporabniški avatar
 dexi27
Zadeva je popolnoma jasna, no vsaj zase lahk rečem tako, če pridem na štart da odtečem teh 5 etap jih bom razen če kaj poči :shock: , pa ne mislim tu v glavi, ker finta je v tem da ko odločitev pade je to to, ne rečem da niso kake vmesne krize ampak to ni panike.
Je pa res da letos se še nisem odloču da bi šel nekam na nek dolg tek ampak povdarek je na ODLOČU, ker ko se enkrat odločiš je TO-TO :wink:

Tak da ja velika verjetnost je da bo odločitev padla pol pa je samo še ena pot in to je kot pravi Vlado Z Goričkoga f Piran

:D :D :D :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
dexi27 napisal/-a: povdarek je na ODLOČU, ker ko se enkrat odločiš je TO-TO :wink: D

No, da vidim, kdo od naju bo prej med prijavljenimi :wink:
Ne cincaj predolgo :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Tista zadnja etapa je videti zelo mikavna, pa taaaaaaaako dooooooooooooolga! :hello:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a:Tista zadnja etapa je videti zelo mikavna, pa taaaaaaaako dooooooooooooolga! :hello:

Si boš pa nataknil čelno svetilko, ko se boš namočil v morje :wink:
Za hodit ni dosti, ker večimoma navzdol :roll:
Uporabniški avatar
 Vreme
Ej Zdravko ne provociraj, še lahko ki naredim resno kakšno "neumnost", sem zadnje čase res nekaj nor.

Sicer pa je to samo razmišljanje, časa pa še zelo veliko :wink:
Uporabniški avatar
 dexi27
ZdravkoC napisal/-a:
dexi27 napisal/-a: povdarek je na ODLOČU, ker ko se enkrat odločiš je TO-TO :wink: D

No, da vidim, kdo od naju bo prej med prijavljenimi :wink:
Ne cincaj predolgo :D

Po vsej verjetnosti boš ti prej, ker jaz vedno čakam do zadnjega, pa da najdem še sponzorja pa to saj veš :roll:
 vision
Ker so mi vsakdanji teki vedno nek izziv, ker me vedno odnese dalj kot imam v planu mi ne da miru, da se ne bi prijavil! Veselje in izziv je v glavi že kar nekaj časa samo še korak manjka do uresničenja...mogoče se vidimo na štartu :roll: :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
dexi27 napisal/-a: Po vsej verjetnosti boš ti prej, ker jaz vedno čakam do zadnjega ...

OK jaz nimam toliko časa čakat :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA