Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

@Vencelj ti res vse najdeš. Hiter si na tekaški stezi in v srfanju :wink:

Ni zaznat pravega interesa za zajčji tempo s končnim časom 4:00:00 :mrgreen:

Vremenska napoved pa niti malo ni obetavna. Ohladitve so napovedane šele 4 ure po startu :drink
spela* napisal/-a:ZdravkoC, a nisi ti lani zelo uspešno treniral za čas 3:45? :D

Ne, treniral sem za 3:25:00, vendar to nima veze z zajčjo službo :wink:
Izbral sem ciljni čas 4:00:00 ker je naslednji dan na Rogli treking liga. Za 40 km gorskega teka je pa fajn, če si spočit :oops: :mrgreen: :--(
ZdravkoC napisal/-a:@Vencelj ti res vse najdeš. Hiter si na tekaški stezi in v srfanju :wink:

Vremenska napoved pa niti malo ni obetavna. Ohladitve so napovedane šele 4 ure po startu :drink

Zame bi bil ta tempo zelo primeren. Vendar ker je to moj prvi maraton, se bojim da je celo prehiter!

LP
bigk napisal/-a:Eno vprašanje. Kje je najbolje parkirat? Hvala.

Na zelenici za hotelom.....cca,100 m od prizorišča...redarji tam usmerjajo vozila.
skorc napisal/-a:Ja pa res. Tudi jaz nisem nikjer zasledil če so park-platzi organizirani? A pajke in redarje imate pri vas v Radencih? :)

Eh, takih pajkov , ki bi lahko premaknili avto, v Radencih ni. :)
Samo za informacijo oz. nasvet tistim, kateri bi Radence želeli prej zapustit kot pa odprejo cesto: lahko parkirate zadaj za cerkvijo in zapustite Radence tako, da se priključite na avtocesto proti MB v Svetem Juriju ob Ščavnici (ca.8-9 km od Radenc preko Kapele). Lahko pa iz Radenc peljete po cesti za cerkvijo do glavne ceste (pridete ven pri Petrolu) proti Gornji Radgoni. Če boste parkirali za Radinom ne pridete ven (po moje) dokler bo cesta zaprta. Če se motim, me naj kdo popravi.
ugor napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:@Vencelj ti res vse najdeš. Hiter si na tekaški stezi in v srfanju :wink:

Zame bi bil ta tempo zelo primeren. Vendar ker je to moj prvi maraton, se bojim da je celo prehiter!

LP

Jaz bi tudi rabil enega polža za okoli 4:20, pa ga nimajo. Predlagam, da se prvi krog nekako drživa Zdravka, potem bova pa vidla kako naprej. .

Jaz sem se po dolgem cincanju končno le uspel prijaviti. Ena mišica mi je dajala neke čudne signale, da ona ne bi rada sodelovala, pa sem jo sedaj nekako prepričal. Če pridem skozi prej kot v štirih urah in pol, potem bom čisto zadovoljen
skorc napisal/-a:Kako boste pa kaj oblečeni? Malo gledam napoved pa bo očitno potrebno neko vetrovko obleč. Za TF dres bo verjetno prehladno?

Kje pa? Ti hitro rata (pre)vroče. Tudi pri polžjem tempu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA