Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

čeprav ne bom tekel na dm teku :--( bom vseeno dal nepristranski komentar na potek proge. Proga ima vse kar rabi en tak tek. vzpon, pa seveda tudi spust mimo mostičkov in malo levih ter desnih ovinkov in seveda ciljna ravnina, ki gre po travi. tu je treba paziti v mokerm, ker trava drsi v mokrem in lahko pride do izvajanja raznih lupingov ter prevalov , oziroma te enostanvo odnese na rit.
proga ni težka je pa ozka in bo treba biti potrpežljiv, da ne pride do naletov od zadaj. :wink:
Zdravo punce!
Naj vas ne bo strah prijaviti se na DM tek.Tek je prav zabaven,če si ga tako vzameš.Res je da te družba toliko roza majčk,kar potegne in že si na cilju.Pomemben je namen tega teka,da se dekleta ,žene in mamice udeležijo teka in s tem pokažejo,kako zabavno se je gibati.Vsaka je zmagovalka!
Se vidimo že tretjič.
mp3 napisal/-a:ojla, sem po poškodbi, prejšnji teden tekla na 5 km v radencih.

zanima me, kakšna je proga na dm teku, kolk je klanca, ne vem, ene pravijo, da se teče na rožnik.
mi lahko katera opiše kje se teče.

Sicer nisem "katera" ampak kateri, pa upam da mi bo oproščeno.
Proga je opisana na uradni spletni strani. Lahko pa si pogledaš še tule (tam na "Map Type" izberi Hybrid map, da bo še lepša predstava)
No, še dve škatli always zadevščin manjkata, sta po pomoti ostali v vrečki, pa robci so moji, da ne bo katera mislila, da jih ni dobila :--
Sicer sem čisto sveža letošnja tekačica in sem bila do sedaj le v Sežani in Radencih, amapk tale goody bag je pa res vreden štartnine. Me prav zanima, kakšno bo vzdušje na teku.
Glede na to, da je zanimanje letos ooogroomnoo, me je kar malo strah, kako bo izgledal štart in prvih nekaj km :? . Upam, da me ne bo masa teka željnih poteptala (sem bolj švoh sorte). Vem, da se pri takšni vrsti teka ne spodobi omejevat števila udeleženk, ampak tiste gozdne poti so pa precej ozke za tako maso folka, zato bi vsaj oba štarta morala bit ločena. Če bo pa še kaka huda vročina...
izzardly napisal/-a:Vem, da se pri takšni vrsti teka ne spodobi omejevat števila udeleženk, ampak tiste gozdne poti so pa precej ozke za tako maso folka

No, pa so ga očitno omejili. Kolegica je danes okoli 19.ure bila v DM v City parku, a se ni mogla več prijavit. Kao da so vse "karte" razprodane. Meni nič jasno :shock: no, važno da jaz vrečko imam :D tečemo lahko po tekmi :lol:
Cormi napisal/-a:No, pa so ga očitno omejili. Kolegica je danes okoli 19.ure bila v DM v City parku, a se ni mogla več prijavit. Kao da so vse "karte" razprodane. Meni nič jasno :shock: no, važno da jaz vrečko imam :D tečemo lahko po tekmi :lol:

Opa, dobrodošla novost. Cormi, če boš s krogi nadaljevala, kar povej, se ti pridružim. :D Očitno ti Tivolska ultra paše :wink: . Se vidimo!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA