Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zdejan
Prijavljen. Hvala, Nana.
 prim
prim napisal/-a:Tudi jaz (in žena) se pridružim prijavi, ker pa nosilec prijave nima več dela če se prijaviš 8-ega ali 28-ega mislim, da je bolje še malo počakat (možne poškodbe pa to). No, na zadnji dan ne bom čakal, vem kako je, ko vse prileti na1x.
Sem si pa včeraj kupil čip in že odštevam, kdaj ga izkoristim: Formaraton, trojke, Radenci 11 Eur prihranka ali skoraj pol cene čipa v 1 mesecu.

Pa se je ŽAL moja bojazen uresničila. "Pridelal" sem namreč Stress frakturo druge nartne kosti in adijo pomladanska sezona.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Evo, jaz tudi prijavljen... :D, pa da vidimo če bomo zmagal... 8)
 MajkelNajt
Nana... če prijavim 2, bo dovolj, če pod namen nakazila napišem 2 imeni oz. vzdevka? Bi plačal naenkrat za 2 osebi...
 nana
Če pošiljaš peijavo za oba, je dovolj če je samo ime prijavitelja.
 nana
Danes sem vas več pozivala k dopolnitvi podatkov, zato le kratko obvestilo (tudi ostalim, ki se bodo še prijavili) v zvezi s tem.

Na prvi strani imate napisano, kateri podatki so obvezni in ti so prepisani iz skupinske prijavnice. Če se torej želite skupinsko prijaviti, vas vljudno naprošam, da se tega držite.

V primeru, da napišete samo leto rojstva (ali pa še to ne), vam bom vnesla datum 1.1., če ste navedli vsaj leto, sicer pa vas lahko edino zbrišem. Takšne prijavnice, ki ne vsebuje datuma rojstva namreč ne morem oddat. :wink:
Vljudno naprošam vse, ki ste se prijavili, plačila pa niste izvedli, da to naredite še danes. Ker prijava velja le ob plačilu, naslednji teden neplačane prijave začnem brisat, ker zadeva postaja nepregledna. Govor ni o dan ali dva starih prijavah, ampak tistih, ki se vlečejo že več kot teden dni ;)

Seznam bom ažurirala takoj, ko ugotovim, kako se sedaj popravllja svoja stara sporočila :)

Za razumevanje se vam zahvaljujem.
Klopotec javi se, klopotec javi se! Kaj zdaj? Menda mi ne boš odnehal 14 dni brez startom?

Daj uredi to prijavo no, da vidimo kateri bolj letijo? Če tisti, ki gremo na na mleko ali tisti, ki gredo na korenčkov sok? :)

Stavim enega 0,5l korenčkovega Fruca, da bomo zmagali mlekarji. Upaš it kontra? :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA