Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tako kot je rekel spet je fajn videti stare face.Danes je pa za začetek bil kar primeren tempo tako da si se moral kar držati spredaj da si lahko malo dlje počil.Letos pa ni ciljne ravnine ker meje lani marsikdo prešprintal in je kar vredu.Škoda ker se ne vidimo drugi teden ker imamo barbarin štafetni tek nekaj jih tako ali tako pride tudi še k nam v Velenje,Se čujemo
Ja nič, fajn je bilo. :laola
Po enotedenskem prehladu sem si spucala pljuča , nadihala svežega pohorskega zraka.... :) Vreme je bilo ta pravo. :clap:
Sem bila danes prvič ampak sigurno ne zadnjič.
Srečala nekaj znanih obrazov, spoznala nekaj novih..... :) Z nekaterimi še klepetala na progi :D .
Se še vidimo na totem Pohorju!
Samo:-) napisal/-a:
bluegreen napisal/-a:Kaj lahko kdo prosim napiše skupno dolžino proge od obeh štartov do cilja :oops: . Hvala.

jaz sem Garmina cca. 100m prepozno startal, na cilju je kazal 3km... sepravi cca. 3,1 km :D

Mučas gracias Samo. :D

Blo je res fajn, ampak štart v tisto štajgo je pa res ubijajoč. No vsaj meni, ker kolko sem gledal so eni kar šprintali gor, da je blato metalo na nas reveže zadaj. :clap:
1 vzpon uspel.Marjan in ekipa vsaka čast 150,(no 2 manj),ljudi spravit na lepo Pohorje,to ni mačji kašelj :clap: ....,pa še čokoladica in kozarec Hyperlita na vrhu,brez startnine...itd,bravo!Lepo,da srbite za našega duha in telo že 3 zimo.
Fajn je bilo kljub priganjanju srca blizu 190 :D .Se vidimo.
Samo:-) napisal/-a:Kak je fajn spet videt stare face in ga zlaufat gor! Bravo mi!

Pa ne le da se znova vidijo stare face. Tokrat smo podrli še en rekord. Videli smo 62 novih fac. Toliko, da so uspele najti nepripravljeno še prijavno službo, ki je računala na največ 45. Pa smo rešili tudi to.

Naslednjič prosimo vse nove face, da se oglasijo pri prijavni službi, kjer bodo dobile plastificirane evidenčne kartončke. To je posebej pomembno za nove face s startnimi številkami od vključno 295, ki niso izpolnile vpisnega obrazca, da dopolnijo osebne podatke.

Pa tudi če je danes katera stara faca pozabila -- pri prijavni službi čakajo evidenčni kartončki.
bluegreen napisal/-a:Kaj lahko kdo prosim napiše skupno dolžino proge od obeh štartov do cilja :oops: . Hvala.

Skupna dolžina proge: 3253m
Dolžina hoje v skupini: 2669m
Skupna višinska razlika: 700m (1030m n.m.v. cilj, 330m n.m.v. start)
Višinska razlika hoje v skupini: 495 m (825m n.m.v)

Pa še statistika za občutek:
Tempo hoje v skupini: 14,0 min/km
Tempo vzpona v skupini: 13,2 (višinskih)m/min
Tempo zmagovalca zadnjega dela: 11,4 min/km
Tempo vzpona zmagovalca zadnjega dela: 30,8 (višinskih)m/min
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 39