Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lojzeP
Vidim, da Tini odkriva novo nišo turizma - cyberturizem :shock:

Ne vem Tini, odkod tebi toliko km / dan ( a delaš tudi kaj na intervalih ), če si pa več na netu, kot pa, če bi bil v SLO . :?:
Aja, pozabljam, da smo se nekateri že pred časom prešteli med "fizikalce", pa med delovnim časom ne utegneš nič " gor skočit" :oops:
Pa vrni se zdrav in poln nove energije :wink: 8)

2x LP
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Vidim, da Tini odkriva novo nišo turizma - cyberturizem :shock:

Ne vem Tini, odkod tebi toliko km / dan ( a delaš tudi kaj na intervalih ), če si pa več na netu, kot pa, če bi bil v SLO . :?:
Aja, pozabljam, da smo se nekateri že pred časom prešteli med "fizikalce", pa med delovnim časom ne utegneš nič " gor skočit" :oops:
Pa vrni se zdrav in poln nove energije :wink: 8)

Danes sem naredu samo 15km, in to po najhujsem soncu :) ! In verjemi, da je to vseskupaj dosti vecja doza, kot vcerajsnih 40!
Ja glede na to, da se Logarska bliza moram delati tudi na kilometrazi.

Za tiste, ki Istro malo bolj poznate pa lahko enkrat naredim kratko predstavitev mojih tekaskih destinacij! (Garmin dela ) :)

lpTini

P.S. Vrnil se bom seveda zdrav in nabrusen za nove podvige :)
seeya
Uporabniški avatar
 tini
Lučko napisal/-a:Evo, Tini je živ primer in potrditev moje teze. :arrow: Tini zakva, si sploh šou na dopust :?: :shock: Laufat :?: :shock: Sej laufu, pa tenis, pa basket igrau, bi lohk tud v Lj :idea: Pa še neki: a včeri si jih naredu sam 40 km :shock: , a ni to mal :shock: , :arrow: glede na to, da si na dopustu :twisted: :wink:

Lucko, poseben gust se je po teku "u uslovima mediterana" bacit u more i popit "splitsko lasko"! :)
Teniski tereni so pa tukaj seveda razred zase.

Lptini
 Nataša
Ajde, dečki, mnogo vi to pričate!! Unla Josip Broz govori o nekih znanstvenofantastičnih 40 km na dan... :oops: :oops: i ja bih, Tini! sm lih gledala ko to tamo peva že ta 30-ič in še zmeri je smešn. "porućili krstić, da jim pukla guma na putu".

no, poručuje hribar, da očitno ne bo mogla tečt. mam pa seveda plan B: s kolesom do KG in na vršič, potem pa v prve bojne navijaške vrste, potem pa analiza. imam eno vprašanje: a bi mel kdo plac nazaj grede za mene inu za bicikl. slučajn. verjetn ne. Že delam plan C. Se vid da sem na dopustu...

SE vidmo :wink:
Uporabniški avatar
 srebrni
Tjaša napisal/-a:
srebrni napisal/-a:Ljudje se vidimo!!!
OK, Miki, šlo je krepko čez eno urco (1:05) je bil pa užitek toliko večji! :D

Hoj, Srebrni, končno spet en, ki ne sodi v kategorijo "gamsov". Veš kaj, ti škrnicelj kar lepo doma pust, pa v družbo vzemi dve srebrni dekleti (generacija PRESS) :oops: , ki tud ne sodita v kategorijo gazel, pa boš vidu, da ti bodo fouš, pa cajt gor al pa dol! Smo pa že bolš punce, kot likvidni B vitamin. :wink: No, ja, tud ta mora bit :!:

Se vidimo,

Tjaša, ti mi vračaš voljo do življenja (beri: teka)

Včeraj sem bil cel dan na službeni poti, danes sem jo spet navsezgodaj mahnil v KG. Z avtom sem se zapeljal čez traso ( naj mi oprostijo tisti jutranji, ki sem jim usmradil jutranjo idilo) in ugotovil, da desetko sestavijo samo če se gre iz centra KG (pri turističnem društvu) do Rateč in nazaj!

potem sem pa še pretekel celo pot. In kaj pravi ura? Drama! Ker je tekma pozno 18:00 ? se bolim, da bom do teme komaj nazaj :oops:

Edino če res tisti vitamini pomagajo?

Samo se bojim, da se bom v mačo stilu vrgel ven na prvem kilometru, potem pa....dobro da vem, kje se lahko na Zelencih skrijem :cry:

Tjaša, če vidič enega 100kg, 190cm, moder dres, jezik do kolen...to bi bil lahko jaz!
Uporabniški avatar
 bosin
Tocno 10km nanese, ce je start pred Prisankom, obrat pa tik pred cesto, ki pelje proti planiskim skakalnicam.Izmerjeno in preverjeno. :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA