Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

tae napisal/-a:Se z avtomobili dobimo v Italiji na kraju prizorišča ali morda že kje prej v Sloveniji ?

Pazite na stacionirani radar, ki bo med 7-9 nekje med Vipavo in N. Gorico. Lani sem se ujel.
RoKo napisal/-a:
tae napisal/-a:Se z avtomobili dobimo v Italiji na kraju prizorišča ali morda že kje prej v Sloveniji ?

Pazite na stacionirani radar, ki bo med 7-9 nekje med Vipavo in N. Gorico. Lani sem se ujel.

A tudi policaji kršijo predpise? :shock: :D

Pri meni je trenutno tako, da bi glede na svojo motivacijo za tekmo najraje šla v Gorico samo na kavo, pa še to ne, če ne bi že obljubila prevoza ... :roll:

Če bo nad dve uri, potem me še nekaj časa ne bo spet na polmaratonu. :twisted:
spela* napisal/-a:
RoKo napisal/-a:

A tudi policaji kršijo predpise? :shock: :D

In plačajo kazen. :?

lonely napisal/-a:V Medeji sem prijavil in vplačal za :

-LILA
-IgorM
-sandokan
-maca
-Tomaž77
-Loni
-MIROSAN
-avsefra
-Arabo
-Iztok 69
-nana
-Milenko J
-Justina K.
-Stanko Z.

Bil sem v Gorici in preveril prijave "mojih"...pa še za MatjazV,miciM,ugor,tae,5r002.
Vse je OK.
Za spomin dobite lepo,kakovostno tekaško majico bele barve.

Tisti ki so odtekli najmanj 4 teke v okvirju International halfmaraton cup-a...dobijo tekaški komplet (spodnji in zgornji del)...maca,Arabo,tadejz...

Se vidimo.
Laufer napisal/-a:Kaj pa moja malenkost ?
Ali sem prijavljen ali ne ? Upam, da ne bom šel samo na izlet. :--(

Med 840-imi tekači...seveda tudi Laufer (je OK)
lonely napisal/-a:
Bil sem v Gorici in preveril prijave "mojih"...pa še za MatjazV,miciM,ugor,tae,5r002.
Vse je OK.
Za spomin dobite lepo,kakovostno tekaško majico bele barve.

Tisti ki so odtekli najmanj 4 teke v okvirju International halfmaraton cup-a...dobijo tekaški komplet (spodnji in zgornji del)...maca,Arabo,tadejz...

Se vidimo.

lonely najlepša hvala za info! se vidimo jutri! :D

pa dober tek vsem!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA