Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

SpEkTr napisal/-a:Rok, vidm da si iz Šenčurja? :-) Naše gore list hahaha..:)

Ne vem kaj vam gre to tako v nos. Pač sej bo v soboto jasno glede rekorda. Sicer pa pomoje ni važno, kje teče s kom teče..Sej bistven je čas. In če gre pod 34 svaka čast...

Itak piše, da kdor podere mejo dosedanjega rekorda, dobi nagrado. Al kje izresno piše najboljši čas izpod dosedanjega rekorda? :-)

Pod to se pa podpišem defenitivno naj zmaga pač najboljši, ki je trenutno sposoben tečti pod to trenutno magično mejo, pa kdorkoli bo, kapo dol seveda!
:clap:
SpEkTr napisal/-a:... Itak piše, da kdor podere mejo dosedanjega rekorda, dobi nagrado. Al kje izresno piše najboljši čas izpod dosedanjega rekorda? :-)

Takole je napisano:
Rollback napisal/-a:[Še ena letošnja novost: ŠD Rekreativec.si in ŠC Maratonc za rekorda proge v moški in ženski konkurenci podarjata 50€ za vsakega!

Torej po 50€ za nov moški in ženski rekord... Rok je že eden od kandidatov za nov moški rekord, po prijavah sodeč pa bo imel kar nekaj konkurence :lol:

Samo še danes pa cenejše predprijave :!: In vaša imena na štartnih številkah :wink:

Se vidimo v soboto :!:
raf napisal/-a:
spela* napisal/-a:Ne se kregat, no.
Vsak naj teče, kot zmore. Roku privoščim rekord, sebi pa tudi (ampak meni bo čisto dovolj osebni rekord :oops: ).

:

potem boš pa hitrejša od mene, ker jaz bom to krompirjevo desetko vzel kot tempo tek na 5:30 za lm :laola

A si čisto prepričan, da ne bi šel v tempu npr. 5'05? :D
(Obljubim, da bom čisto tiho, ker itak ne bom mogla govoriti. :lol: )
Tudi mi2 prideva v Šenčur.
Od 11. septembra sem tekel samo enkrat :--( , tako sem se šparal za to tekmo :lol:
Mislim tudi da je tritedenski prehlad minil :--
Jasno, da naskakujem osebni rekord proge :wink: (uspeh je zagotovljen, če pridem v cilj).
Mal krompirja rabim za na progo (v prenesenem pomenu), malo pa za potem ( v dobesednem pomenu), za obnovo glikogenskih rezerv :D .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA