Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Naslednja runda tekaške lige pa bo namenjena ravninskim specijalcem saj je "flat as a pancake", no, skoraj :mrgreen:
Danes sem opravil mal ravninskega treninga in šel pogledat stanje proge (le začetek). Bilo je spluženo in snega praktično ni več na progi. Tudi ledu verjetno ne saj je pretoplo. V nedeljo torej brez skrbi v tekaške copate, mal bo čofotal na enih krajih, sicer pa gasa... :laola
Še trasa za morebitne nepoznavalce:http://www.runmap.net/route/771106
Loni napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Če bom imel kaj več sreče, kot to nedeljo, bom naredil en krog :roll:
:juhuhu: :lauf:

LP, vencelj

Boš naredil kar dva, medtem ko bom jaz enega :wink:

Težka bo...: prvi turistični okrog Brda, pa regeneracija, drugi krog pa popoldne nekje okrog Čepulj (Jošt menda :?)...bo že Vlajko dal navodila, če ne bomo Janeza poslušali (in spremljali) :roll: :wink:
btw.: del ceste med Strmico in Čepuljami, s katero se v nedeljo pežo nikakor ni mogel sprijazniti in se je v nasprotju z mojimi pričakovanji in željami enostavno obnil nazaj, je v tem tednu menda odneslo v dolino. Je ni! Neprevozna. Moča in plaz sta naredila svoje. Takle mamo :roll:
Bo treba na Stražišče.

LP, vencelj
Danes popoldan sem za trening odtekel krog okoli Brda. Pot je v dokaj dobrem stanju. Jo je veter v teh dneh dodobra pofenal in razen malce blatnega predela na sedmem kilometru je ostalo b.p. Verjetno pa bo v nedeljo ob 9-ih še to blato zamrznjeno.
V glavnem, se bo dalo kar dobro letet, problem bo le mal prenizka temperatura.
Se vidimo!
thief, pocukaj me za rokav...tudi vsi gorenjci se še ne poznamo ( ali pa smo pri dosedanjih srečanjih že zgrešili zamujene priložnosti :roll: ) Enako ostali...

Lep pozdrav , vencelj
Ko sem se peljal na Brdo, so temperature nihale v območju med -5°C in -7,5°C. Vreme krasno, tekačev pa po oceni okrog 50. Kljub nizki temperaturi smo se po štartu hitro ogreli, pa tudi krog je hitro minil (a ne dovolj hitro, da bi razmišljal o še enem :mrgreen: ), 39: 31 v turističnem tempu. Najhitrejši je bil Tomaž Kalan... :clap: :clap:
Še par besed z znanci, thief me je pocukal za rokav...potem pa domov. Sonce je naredilo svoje, sedaj je bilo le še -2,5°C.
Naslednji teden pa spet Kališče, ob 9. uri pri potoku. :juhuhu:

LP, vencelj
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA