Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Tomaž 77
Najboljša ekipa se sestavlja, kljukica pri Tomaž 77!!!
Tudi Pero mislim da odhaja na Dunaj :--(
Glede imena sem za nadaljevanje tradicije in glede na ime naše ekipe je kot nalašč povabilo še za enga "neverjetnega" muc-a v ekipo, ali ima že kje rezervacijo?

Ne glede na sestavo ekipe letos napovedujem odlično uvrstitev in borbo za medaljo! :wink:

LP Tomaž

maca napisal/-a:Ko smo že pri lanskih ekipah - mačkoni na plano, sprejemamo staro gardo in spregledamo, da ima kdo obveznosti drugje.

1. maca
2. raziskovalec
3. Tomaž77
4. Laufer
5. 5r002
6. MIROSAN
7. Mojculja
8. Asparagus

Ime določimo naknadno.
Prijavila se še nisem, se pa bom, ko nas bo vsaj nekaj na spisku za tole ekipico.
Uporabniški avatar
 natasa
Loni napisal/-a:No, zdaj pa k ekipcam. Me zanima, kakšne so kaj možnosti, da se dobi kar lanska skup...
Zgledala je takole:
Robocop
Ero
Dragons
Loni
mušnica
Dare-Ole (zamenjava za Natašo je bil)
Primož
Pavle

:wink:

Dare naj ostane zamenjava tudi letos, jaz sem menda že oddana :wink: , Robocop pa pravi, da ne bo tekel ...bo sam povedal :D .
 bojanm
Tale Formaraton mi res ni vsojen :!: :?: ,predlani zaradi čiščenja Ljubljanice,
ujel šele slabo drugo polovico teka,lani plačal,zaradi akcije očistimo Slovenijo manjkal,
letos sem Dunaj vplačal že pred meseci.
Zakaj vedno tako mečkajo :?:
VČASIH OBJAVMO POČAŠ,VČASIH PA ŠE BOLJ POČAS!
Včasih smučah hit,včasih pa počas.
Uporabniški avatar
 maca
IRA napisal/-a:Kdo me vzame v skupino? :-- :mrgreen:

Mačonka, mi te vzamemo v skupino :clap: , nas je mojculja (vem, Loni) pustila na cedilu :--( , ostale pa čakamo, da potrdijo. Oz. kdor prej pride, je prej mačkon.
Laufer mora zobovje pocajtat, dej, laufer, se mudiiiii
Torej, Muc, si ti upaš v našo grupo?

Sedaj pa lista potrjenih mačkov:
1. maca
2. tomaž77
3. IRA
4.
 OLE
Žal tudi mene letos ne bo! Kriva je zlasti moja lenoba, preveč "radosti" v zimskem času, čez pas se je nabralo točno 5 k... dodatka (tako, da ne vem če nisva z Robocopom zrela za temeljito "tepežkanje", pa marš nazaj 10 x v hrib). Edina prava ambicija za letos je sedaj odteči Trans Slovenijo South edition, ki je tudi že predpriprava za Balaton 2012, 2013 ??? (za vzpodbudo bo Abraham dovolj dober argument!).

Da bo ekipa tekla z nasmehom pa ne dvomim! Moje misli bodo zagotovo z vami, morda pa pridem navijat!

LP, Dare
Uporabniški avatar
 pajo
Vreme napisal/-a:No končno. :clap: Sam imam tam še nek dolg od lani, ja nič bo treba začeti trenirat :wink:

Res končno. :clap: Upam, da bom lahko prišel na kak km.
Uporabniški avatar
 5r002
Tomaž 77 napisal/-a:Najboljša ekipa se sestavlja, kljukica pri Tomaž 77!!!
Tudi Pero mislim da odhaja na Dunaj :--(
Glede imena sem za nadaljevanje tradicije in glede na ime naše ekipe je kot nalašč povabilo še za enga "neverjetnega" muc-a v ekipo, ali ima že kje rezervacijo?

Ne glede na sestavo ekipe letos napovedujem odlično uvrstitev in borbo za medaljo! :wink:

LP Tomaž

maca napisal/-a:Ko smo že pri lanskih ekipah - mačkoni na plano, sprejemamo staro gardo in spregledamo, da ima kdo obveznosti drugje.

1. maca
2. raziskovalec
3. Tomaž77
4. Laufer
5. 5r002
6. MIROSAN
7. Mojculja
8. Asparagus

Ime določimo naknadno.
Prijavila se še nisem, se pa bom, ko nas bo vsaj nekaj na spisku za tole ekipico.

Jap, jst bom tokrat na dunajcu! 8)

Sem pa do konca upal da bodo za formaraton letos izbrali kasnejši datum... :cry:

Pa dobr tek vsem mačkam in mačkonom!! :laola
 tomi_
pozdravljeni,
vidim da bo veselo,
če kdo še rabi enega člana ekipe se priporočam,
se bom potrudo fulll :D
lp
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Maca, potrjujem udeležbo v tvoji mačkonski ekipi. Število km pa še ne vem, ker sem naslednji dan na eni (sicer plavalni) tekmi. Če je pogoj, grem tudi do maratona :-)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA